brombel123 15.06.2011 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 zamawial ktos okna w firmie "FABRYKA AM OKNA " z Gorzowa ? mozecie powiedziec cos o tej frmie? godna polecienia? dodam ze chodzi o okna okloplast`tu IDEAL 4000, Dzieki z gory:) Ja szukajac okien do swojego domku, odwiedzilem wlasciwie wszystkich producentow w Gorzowie i swoje okna ostatecznie kupilem w firmie LIBRA, akurat mieli promocje na profil "Ideal 6000 Round Line" i do tego zaplacilem ok 2000zl mniej niz mialem wycene z AM okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 17.06.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ja szukajac okien do swojego domku, odwiedzilem wlasciwie wszystkich producentow w Gorzowie i swoje okna ostatecznie kupilem w firmie LIBRA, akurat mieli promocje na profil "Ideal 6000 Round Line" i do tego zaplacilem ok 2000zl mniej niz mialem wycene z AM okna dzieki wielkie za odpowiedz ,mozesz napisac czy miales tez wyceny z innych salonow? jaki salon z oknami w Gw warto odwiedzic ? (moze byc tez inny profil np.VEKA ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brombel123 17.06.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Tutaj masz chyba wiekszosc gorzowskich firm sprzedajacych okna http://www.pkt.pl/firmy/Gorz%C3%B3w+Wielkopolski%2C+lubuskie/q_okna/1/ I w moim przypadku najlepsza oferte dostalem wlasnie z Libry. Okna sa juz zamontowane i wygladaja naprawde ladnie, obsluge i terminowosc moge z czystym sumieniem polecic. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 17.06.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 jak tam na placu boju? u nas tylko elektryka się robi - mogę polecić speca od elektryki i alarmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.06.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 witam ! namiary na speca od podbitki przesyłam na priv . Fachowiec solidny , pracowity .... godny polecenia . U mnie robił podbitkę z PCV w 2009 roku . jeśli można - ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makary 07.07.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witam! To ja poproszę namiary na te b. dobre okna Z góry dzięki Pozdr. Jeśli można, to ja tez poproszę. Akurat teraz przymierzam się do wymiany w calym domu i ceny mnie lekko przerazaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 07.07.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Czy wie ktos, gdzie w GW lub okolicy mozna kupic drzwi przesuwne chowane w scianie firmy ECLISSE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makary 07.07.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Tutaj masz chyba wiekszosc gorzowskich firm sprzedajacych okna http://www.pkt.pl/firmy/Gorz%C3%B3w+Wielkopolski%2C+lubuskie/q_okna/1/ I w moim przypadku najlepsza oferte dostalem wlasnie z Libry. Okna sa juz zamontowane i wygladaja naprawde ladnie, obsluge i terminowosc moge z czystym sumieniem polecic. POZDRAWIAM a możesz mi powiedzieć, na jakim profilu robią okna i jakie maja okucia? Dzwonilam do nich na walczaka i dowiedziałam się, ze profil salamander, nazwy okuc pani nie zna, ale cena była bardzo niska, jak na salamandra... I nie wiem, czy aby rzeczywiście robią na tym profilu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brombel123 27.07.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 a możesz mi powiedzieć, na jakim profilu robią okna i jakie maja okucia? Dzwonilam do nich na walczaka i dowiedziałam się, ze profil salamander, nazwy okuc pani nie zna, ale cena była bardzo niska, jak na salamandra... I nie wiem, czy aby rzeczywiście robią na tym profilu... Ja kupowalem okna na profilu ALUPLAST Ideal 6000 Round Line, a jesli chodzi o okucia, to sam nawet nie wiem jakiego producenta mam w oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejtikris 03.08.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 CZEŚC Czy ktoś buduje dom AMALTEA ?? jestem z Sulechowa i zaczynam we wrześniu budowę Fajnie byłoby zobaczyc wcześniej ten domek nawet jesli nie jest jeszcze skończony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lech_57_61 08.08.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam Pozostał mi z budowy nadmiar styropianu wodoszczelnego tanio odstąpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ucholcewa 09.08.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam wszystkich budujących! My też zaczynamy we wrześniu. Budujemy Zacisze z garażem (z małymi przeróbkami). Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafe 22.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, jestem w trakcie załatwiania spraw z adaptacją projektu, sprawy w toku tak aby zacząć na wiosnę z wylewką – dom parterowy 93m +garaż / lokalizacja Gubin Lubuskie. Szukam rzetelnej firmy do wykonania od podstaw po stan surowy zamknięty (na dach kopertowy to chyba oddzielną ekipę trzeba będzie szukać, bez instalacji wewnętrznych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.09.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Witam.Poszukuję sprawdzonej ekipy od tytków i posadzek z okolic Zielonej Góry lub Nowej Soli...Prosze o info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aliena 10.09.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Witam Ja rozpoczynam budowę na wiosnę mam już warunki teraz czekam na pozwolenie ale chyba jeszcze sobie poczekam bo nie mogę znaleźć architekta który zrobi mi indywidualny projekt domu.Znacie kogoś godnego polecenia w okolicach Gorzowa wlkp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tristan 11.09.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Ostrzegam przed firmą Garden Design z Siedliska (ogrodzenia, elementy małej architektury z drewna itp.). Na początku robią dobre wrażenie ale potem same kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataSlawek 20.09.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Czy ktos moze mi polecic jakas sprawdzona firme lub instalatora CO, hydraulika z gorzowa lub okolic?Chodzi mi o fachowca z prawdziwego zdarzenia, ktory wykonalby odpowiedni do mojego domku i wymagan projekt oparty o nowe rozwiazania, na ta chwile ma to byc kotlownia oparta na kotle na pellety + przygotowanie na przyszlosc podlaczenia dla kominka z plaszczem wodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 22.09.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Gdzie zamawialiscie /cie swoje meble do kuchni? mozecie polecic jakiegos dobrego stolarza meblowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 01.10.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Firma Stolaris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brombel123 07.11.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Przylacze sie do prosby "KAMKI" Rowniez poszukuje stolarza ktory moglby wykonac mi meble kuchenne. Mysle ze przynajmniej kilkunastu forumowiczow zamawialo meble na wymiar, wiec dobrze by bylo skorzystac z uslug polecanego przez innych fachowca. Bardzo prosze o namiary na zdolnych, stolarzy z okolic Gorzowa! Z gory wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts