Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

zamawial ktos okna w firmie "FABRYKA AM OKNA " z Gorzowa ? mozecie powiedziec cos o tej frmie? godna polecienia? dodam ze chodzi o okna okloplast`tu IDEAL 4000, Dzieki z gory:)

Ja szukajac okien do swojego domku, odwiedzilem wlasciwie wszystkich producentow w Gorzowie i swoje okna ostatecznie kupilem w firmie LIBRA, akurat mieli promocje na profil "Ideal 6000 Round Line" i do tego zaplacilem ok 2000zl mniej niz mialem wycene z AM okna :)

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja szukajac okien do swojego domku, odwiedzilem wlasciwie wszystkich producentow w Gorzowie i swoje okna ostatecznie kupilem w firmie LIBRA, akurat mieli promocje na profil "Ideal 6000 Round Line" i do tego zaplacilem ok 2000zl mniej niz mialem wycene z AM okna :)

dzieki wielkie za odpowiedz ,mozesz napisac czy miales tez wyceny z innych salonow? jaki salon z oknami w Gw warto odwiedzic ? (moze byc tez inny profil np.VEKA ?)

Tutaj masz chyba wiekszosc gorzowskich firm sprzedajacych okna http://www.pkt.pl/firmy/Gorz%C3%B3w+Wielkopolski%2C+lubuskie/q_okna/1/ I w moim przypadku najlepsza oferte dostalem wlasnie z Libry. Okna sa juz zamontowane i wygladaja naprawde ladnie, obsluge i terminowosc moge z czystym sumieniem polecic. POZDRAWIAM

• 3 weeks później...
Tutaj masz chyba wiekszosc gorzowskich firm sprzedajacych okna http://www.pkt.pl/firmy/Gorz%C3%B3w+Wielkopolski%2C+lubuskie/q_okna/1/ I w moim przypadku najlepsza oferte dostalem wlasnie z Libry. Okna sa juz zamontowane i wygladaja naprawde ladnie, obsluge i terminowosc moge z czystym sumieniem polecic. POZDRAWIAM
a możesz mi powiedzieć, na jakim profilu robią okna i jakie maja okucia? Dzwonilam do nich na walczaka i dowiedziałam się, ze profil salamander, nazwy okuc pani nie zna, ale cena była bardzo niska, jak na salamandra... I nie wiem, czy aby rzeczywiście robią na tym profilu...

• 3 weeks później...
a możesz mi powiedzieć, na jakim profilu robią okna i jakie maja okucia? Dzwonilam do nich na walczaka i dowiedziałam się, ze profil salamander, nazwy okuc pani nie zna, ale cena była bardzo niska, jak na salamandra... I nie wiem, czy aby rzeczywiście robią na tym profilu...

Ja kupowalem okna na profilu ALUPLAST Ideal 6000 Round Line, a jesli chodzi o okucia, to sam nawet nie wiem jakiego producenta mam w oknach ;)

• 2 weeks później...

Witam wszystkich, jestem w trakcie załatwiania spraw z adaptacją projektu, sprawy w toku tak aby zacząć na wiosnę z wylewką – dom parterowy 93m +garaż

/ lokalizacja Gubin Lubuskie.

Szukam rzetelnej firmy do wykonania od podstaw po stan surowy zamknięty (na dach kopertowy to chyba oddzielną ekipę trzeba będzie szukać, bez instalacji wewnętrznych)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Czy ktos moze mi polecic jakas sprawdzona firme lub instalatora CO, hydraulika z gorzowa lub okolic?Chodzi mi o fachowca z prawdziwego zdarzenia, ktory wykonalby odpowiedni do mojego domku i wymagan projekt oparty o nowe rozwiazania, na ta chwile ma to byc kotlownia oparta na kotle na pellety + przygotowanie na przyszlosc podlaczenia dla kominka z plaszczem wodnym.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Przylacze sie do prosby "KAMKI" Rowniez poszukuje stolarza ktory moglby wykonac mi meble kuchenne. Mysle ze przynajmniej kilkunastu forumowiczow zamawialo meble na wymiar, wiec dobrze by bylo skorzystac z uslug polecanego przez innych fachowca. Bardzo prosze o namiary na zdolnych, stolarzy z okolic Gorzowa!

Z gory wielkie dzieki :)