aksuda 19.04.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Pogoda się zrobiła ładniejsza i nasza budowa pnie się w górę . Firma przygotowuje się do wylania stropu i tarasu a my z mężem jesteśmy na etapie poszukiwania więźby dachowej . Czekamy na wyceny. . Dachówka wstępnie wybrana w poniedziałek jedziemy zamawiać. Mam nadzieje ,że nasze plany z położeniem dachu do końca maja jest realnym terminem, zobaczymy:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacperek1986 19.04.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 no i dobrnęlismy do momentu adaptacji projektu..poszukiwana firma do wybudowania domku..gdyby ktos mogl pomoc to czekam na polecone firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 20.04.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam wszystkich.Budujemy dom w Słubicach. Aktualnie czekamy na okna. Czy możecie polecić dobrą i niedrogą ekipę do tynków wewnętrznych, chcieliśmy cementowo-wapienne ale jedna z firm słubickich wyceniła nam 30zł/m co dało 15.900 zł, a gipsowe 11.000zł.Może jeszcze jakieś namiary na dobrego elektryka? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 20.04.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 no i dobrnęlismy do momentu adaptacji projektu..poszukiwana firma do wybudowania domku..gdyby ktos mogl pomoc to czekam na polecone firmy a gdzie się budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafe 25.04.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Prosił bym na priva na namiary sprawdzonej ekipy na sso/ssz i dach z okolic Gubina , start lipiec 2012 (wylewka w tym roku a mury z dachem jak się uda pogodowo też 2012), może komuś się zwalnia na koniec roku ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 24.05.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Pogoda się zrobiła ładniejsza i nasza budowa pnie się w górę . Firma przygotowuje się do wylania stropu i tarasu a my z mężem jesteśmy na etapie poszukiwania więźby dachowej . Czekamy na wyceny. . Dachówka wstępnie wybrana w poniedziałek jedziemy zamawiać. Mam nadzieje ,że nasze plany z położeniem dachu do końca maja jest realnym terminem, zobaczymy:wiggle::wiggle: jaką dachówkę wybraliście? co do ekipy od więźby dachowej to mogę Ci polecić tą, która u nas robiła - dobrzy fachowcy, po nich wszedł również fachura od układania dachu - jak coś to namiary na prv mogę podać pozdrawiam i powodzenia życzę przy budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 24.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam Wszystkich serdecznie. Nazywam się Ada i z mężem budujemy się w Deszcznie Jesteśmy na etapie ścian fundamentowych. Mamy ekipę do SSO. Później zamierzamy zatrudniać na każdy etap osobno. Aktualnie poszukuję okien. Marzyliśmy o oknach drewnianych, ale ceny są kosmiczne. Czekamy na wyceny z różnych firm. Może macie namiary na niedrogie okna drewniane? Pozdrawiam serdecznie. my wstawialiśmy z firmy POZ-BUD drewniane, no drogie może trochę ale cudne są :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 27.05.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 jaką dachówkę wybraliście? co do ekipy od więźby dachowej to mogę Ci polecić tą, która u nas robiła - dobrzy fachowcy, po nich wszedł również fachura od układania dachu - jak coś to namiary na prv mogę podać pozdrawiam i powodzenia życzę przy budowie Dzięki ekipę już mamy wybraną , w tej chwili czekamy na więźbę i dachówkę , zamówiliśmy cereaton premion czarną matową angobowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktorkrystyna 11.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Kochani lubuszanie ; moze ktos mi dać namiar na dobrego ,sprawdzonego hydraulika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 19.06.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 dobry sprawdzony hydraulikwaldemar turkiewicz-500177797 powiedz że masz nr od chłopaków którzy wstawiali mu okna to da rabat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 16.08.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 cisza chyba nikt się nie buduje u nas SSOhttp://i47.tinypic.com/kd8kt3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpa72 20.08.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 cisza chyba nikt się nie buduje u nas SSO http://i47.tinypic.com/kd8kt3.jpg Buduje się,buduje tylko czasu troche mało aby tu zaglądnąć.Domek prezentuje się bardzo ładnie, mam małe pytanko - jakim preparetem malowaliście nadbitkę i widoczne elementy krokwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 29.08.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 systemem Tikurili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpa72 30.08.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 dzięki, u nas ma wyglądać podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataSlawek 03.09.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Szukam namiary na solidnego glazurnika oraz stolarza, który mógłby wykonać meble kuchenne w stylu klasycznym. Proszę o namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korfus 04.09.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam:) Papiery o pozowolenie złożone u architekta, adaptacja i czas ruszać Planujemy rozpoczać budowę z Nowym Rokiem i rozglądam się za ekipą do SSO. Bardzo proszę o namiary na sprawdzonych wykonawców. Bardzo dziękuję z góry Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 19.09.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 cisza chyba nikt się nie buduje u nas SSO http://i47.tinypic.com/kd8kt3.jpg bardzo ładnie prezentująca się budowa,czyściutko dokładnie takie lubimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 19.09.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Witam:) Papiery o pozowolenie złożone u architekta, adaptacja i czas ruszać Planujemy rozpoczać budowę z Nowym Rokiem i rozglądam się za ekipą do SSO. Bardzo proszę o namiary na sprawdzonych wykonawców. Bardzo dziękuję z góry Pozdrawiam Paweł a gdzie planujecie się budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 19.09.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 bardzo ładnie prezentująca się budowa,czyściutko dokładnie takie lubimy:) Dzięki Witek86 porządek na budowie to zasługa mojego męża sam tego pilnuje ale przede wszystkim gonił firmy stawiające nasz dom a ja jak tylko pojawiałam się na budowie to co musiałam robić? No tak szczota i zamiatamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korfus 23.09.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 a gdzie planujecie się budować? Osiedle Kolorowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts