witek86 28.01.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 na targach w drzonkowie pewnie ktoś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 04.02.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 na targach w drzonkowie pewnie ktoś będzie Byłme na Budmie. I jesli chodzi o rekuperatory i pompy ciepla, to słabo to wygladalo. Widzialem tylko jednego producenta reku i jedna pompe ciepla (bez przedstawiciela). Fakt, ze te urzadzenia mnie nie interesowały, wiec tez jakos specjalnie nie rozgladalem sie za nimi. A kiedy bedzie Drzonków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 04.02.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 również byłem na budmie i też bym tam pewnie nic nie znalazł jak bym szukał jako "jednostka" oni tam ustawiają się na nowych partnerów handlowych itp ale w związku z tym iż zajmuje się oknami .bramami i roletami pochodziłem podpytać jako klient i szczerze to nic bym się nie dowidział tam tylko proszę zapraszam kawa herbata/piwo:P w drzonkowie to już inna bajka bo to lokalni sprzedawcy dilerzy którym (zazwyczaj) zależy aby trafić do klientów indywidualnych. Najlepsze w tym wszystkim jest to że zawsze można sobie porównać co mówią inni targi są 22-24 luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 05.02.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Budma i Drzonków, to jak sam zauwazyłes inne targi. Budma, to hurt a Drzonków, to klienci jak ja. Choc na Budmie bylem tez slużbowo, ale raczej w celach rozpoznawczych niz na konkretne rozmowy. W tym roku Budm,a to głównie byly pokrycia dachowe i okna. Co roku na tych targach widze tez jedna firme z grecji. Producenta elementów z kamienia. Mają biały połyskliwy kamiec z którego robią płytki łupane, szlifowane i inne. Wygladaja niesamowicie. A ciężkie jak jasna... Sam transport tego z grecji do polski musi kosztować majątek. Wczoraj rozmawiałem z p. Liteckim. Sympatyczny gość, który widze, ze rozumie jaka jest jego rola na budowie. Kogos takiego szukałem Pogadaliśmy z godzinę i nie bede szukal nikogo innego. Czuje, ze trzymamy tę samą poziomicę Dzieki wielkie za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 05.02.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Budma i Drzonków, to jak sam zauwazyłes inne targi. Budma, to hurt a Drzonków, to klienci jak ja. Choc na Budmie bylem tez slużbowo, ale raczej w celach rozpoznawczych niz na konkretne rozmowy. W tym roku Budm,a to głównie byly pokrycia dachowe i okna. Co roku na tych targach widze tez jedna firme z grecji. Producenta elementów z kamienia. Mają biały połyskliwy kamiec z którego robią płytki łupane, szlifowane i inne. Wygladaja niesamowicie. A ciężkie jak jasna... Sam transport tego z grecji do polski musi kosztować majątek. Wczoraj rozmawiałem z p. Liteckim. Sympatyczny gość, który widze, ze rozumie jaka jest jego rola na budowie. Kogos takiego szukałem Pogadaliśmy z godzinę i nie bede szukal nikogo innego. Czuje, ze trzymamy tę samą poziomicę Dzieki wielkie za kontakt. Mnie czekają 3 dni targów w drzonkowie (%%%) kto chętny na drinki z pod lady zapraszam hahaha! Ciesze się że mogłem pomóc i 3mam kciuki byś na koniec powiedział to samo a nie "ale mi doradził ":) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 05.02.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Mnie czekają 3 dni targów w drzonkowie (%%%) pozdrawiam Zacznij już wątrobę trenować, bo wiesz, jak ci z połowa ludzi z forum zjedzie, to mozesz nie dac rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataSlawek 05.02.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Poszukuje sprawdzonej, profesjonalnej, slownej, punktualnej ekipy do lazienek, zabudowa plus glazurnik, do wykonania dwie lazienki. Jesli macie jakas ekipe do polecenia z okolicy Gorzowa to prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 05.02.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Poszukuje sprawdzonej, profesjonalnej, slownej, punktualnej ekipy do lazienek, zabudowa plus glazurnik, do wykonania dwie lazienki. Jesli macie jakas ekipe do polecenia z okolicy Gorzowa to prosze o info. z doświadczenia wiem i z inf od klientów że znaleźć dobrego fachowca trudno a jeszcze trudniej kupić w Polsce proste płytki i nie mówie tu o płytkach za 30 czy 60 zł te drogie też są tak krzywe że nawet najlepszy fachowiec może rozłożyć ręce ale 3mam za was kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 05.02.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Zacznij już wątrobę trenować, bo wiesz, jak ci z połowa ludzi z forum zjedzie, to mozesz nie dac rady haha nie ma problemu , weekendowe treningi się przydadzą .Trzeba tylko dobre tabletki osłonowe znaleźć hahah! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataSlawek 05.02.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Może płytki przywieziemy z Anglii, ogólnie to łazienka dla mnie to ból głowy, zdaje sobie sprawę, że to będzie największe wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 06.02.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Łazienka i kuchnia bo tego zazwyczaj się za często nie zmienia Płytki z anglii to troche ciężko będzie znaleźć fachowca bo to od lewej trzeba kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 07.02.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Może płytki przywieziemy z Anglii, ......... Budujecie na odległość? Kilka dni temu potencjalny wykonawca pokazywał mi swoje domy, jeden z nich ponoc jest budowany na odleglosc przez osoby bedace w angli Moze wasz ogladalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 08.02.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 nie ma co się dziwić w Polsce ciężko zarobić tyle by się móc budować mamy klientów którzy jeszcze projektu nie mają a już wpłacili zaliczkę na okna haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 09.02.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Asterixx trzymam kciuki aby ta poziomica cały czas miała pion Też mamy zamiar odwiedzić Targi w Drzonkowie tak więc może do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 11.02.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Asterixx trzymam kciuki aby ta poziomica cały czas miała pion Też mamy zamiar odwiedzić Targi w Drzonkowie tak więc może do zobaczenia Mam nadzieje. I widac, ze lubi to co robi. Fajnie. W tym samym terminie sa targi Gardenia w poznaniu. Jeszcze nie wiem, kiedy bede w poznaniu, a kiedy w Drzonkjowie, ale prawdopodobnie w sobote Poznan, a Drzonków - niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 11.02.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Poszukuje firm 1. do wiercenia studni. Mma jedna oferte chyba z miedzyrzecza. 180/m studnia wodna i 75/m sonda do Pompy Ciepła. Nie wiem, czy to drogo, czy nie. 2. szukam tez firmy która potrafi i zatrze płyte betonową na gładko, na gotowo. Na równiutko jak lustro . wszytko będzie przygotowane, przyjedzie beton... zalezy mi tylko na tym, aby to wygładzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Poszukuje sprawdzonej, profesjonalnej, slownej, punktualnej ekipy do lazienek, zabudowa plus glazurnik, do wykonania dwie lazienki. Jesli macie jakas ekipe do polecenia z okolicy Gorzowa to prosze o info. Podaję namiar na solidnego fachowca- 604 097 368 pan Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 12.02.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 A jeszcze w sprawie poszukiwań.... ) możecie polecić jakiegos architekta lub innego magika-designera, ktory zrobi aranżację wnętrz, dobierze okladziny podłog, kolory, zaproponuje kominek i takie tam ? Z zielonej góry lub okolic tak do 50-60km. Dalej nie bedzie mi sie chciało jeżdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 12.02.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 a chcesz na bogato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 12.02.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 a chcesz na bogato? chcieć to ja mogę ;( Bajerów i marmurów nie oczekuję, i nie chcę. Ale czy sciana ma byc zielona, czy czerwona.... hmm.... jakos dobrać nie potrafie. jakby wykanczanie domu polegalo na ukladaniu kabelków z prundem, to dałbym rade . Budzet, ktorego jescze nie ma zbyt wielki nie bedzie. Ale brak zmysłu plastycznego spowoduje, ze wszystko bedzie biale i bez "klimatu". Jak mi dezajner nie wywiruje kieszeni swoją gażą, to moze pozwole cos zaproponowac. na razie rozważam to dośc luźno, ale spotkałbym sie z kilkoma osobami, chwile pogadal i zobaczyl za ile i co proponują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts