Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

na targach w drzonkowie pewnie ktoś będzie

Byłme na Budmie. I jesli chodzi o rekuperatory i pompy ciepla, to słabo to wygladalo. Widzialem tylko jednego producenta reku i jedna pompe ciepla (bez przedstawiciela). Fakt, ze te urzadzenia mnie nie interesowały, wiec tez jakos specjalnie nie rozgladalem sie za nimi.

A kiedy bedzie Drzonków ?

również byłem na budmie i też bym tam pewnie nic nie znalazł jak bym szukał jako "jednostka" oni tam ustawiają się na nowych partnerów handlowych itp

ale w związku z tym iż zajmuje się oknami .bramami i roletami pochodziłem podpytać jako klient i szczerze to nic bym się nie dowidział:)

tam tylko proszę zapraszam kawa herbata/piwo:P

w drzonkowie to już inna bajka bo to lokalni sprzedawcy dilerzy którym (zazwyczaj) zależy aby trafić do klientów indywidualnych.

Najlepsze w tym wszystkim jest to że zawsze można sobie porównać co mówią inni

targi są 22-24 luty

Budma i Drzonków, to jak sam zauwazyłes inne targi. Budma, to hurt a Drzonków, to klienci jak ja. Choc na Budmie bylem tez slużbowo, ale raczej w celach rozpoznawczych niz na konkretne rozmowy. W tym roku Budm,a to głównie byly pokrycia dachowe i okna. Co roku na tych targach widze tez jedna firme z grecji. Producenta elementów z kamienia. Mają biały połyskliwy kamiec z którego robią płytki łupane, szlifowane i inne. Wygladaja niesamowicie. A ciężkie jak jasna... ;) Sam transport tego z grecji do polski musi kosztować majątek.

Wczoraj rozmawiałem z p. Liteckim. Sympatyczny gość, który widze, ze rozumie jaka jest jego rola na budowie. Kogos takiego szukałem :) Pogadaliśmy z godzinę i nie bede szukal nikogo innego. Czuje, ze trzymamy tę samą poziomicę ;) Dzieki wielkie za kontakt.

Budma i Drzonków, to jak sam zauwazyłes inne targi. Budma, to hurt a Drzonków, to klienci jak ja. Choc na Budmie bylem tez slużbowo, ale raczej w celach rozpoznawczych niz na konkretne rozmowy. W tym roku Budm,a to głównie byly pokrycia dachowe i okna. Co roku na tych targach widze tez jedna firme z grecji. Producenta elementów z kamienia. Mają biały połyskliwy kamiec z którego robią płytki łupane, szlifowane i inne. Wygladaja niesamowicie. A ciężkie jak jasna... ;) Sam transport tego z grecji do polski musi kosztować majątek.

Wczoraj rozmawiałem z p. Liteckim. Sympatyczny gość, który widze, ze rozumie jaka jest jego rola na budowie. Kogos takiego szukałem :) Pogadaliśmy z godzinę i nie bede szukal nikogo innego. Czuje, ze trzymamy tę samą poziomicę ;) Dzieki wielkie za kontakt.

Mnie czekają 3 dni targów w drzonkowie (%%%) kto chętny na drinki z pod lady zapraszam hahaha!

Ciesze się że mogłem pomóc i 3mam kciuki byś na koniec powiedział to samo a nie "ale mi doradził ":)

pozdrawiam

Poszukuje sprawdzonej, profesjonalnej, slownej, punktualnej ekipy do lazienek, zabudowa plus glazurnik, do wykonania dwie lazienki. Jesli macie jakas ekipe do polecenia z okolicy Gorzowa to prosze o info.

z doświadczenia wiem i z inf od klientów że znaleźć dobrego fachowca trudno a jeszcze trudniej kupić w Polsce proste płytki

i nie mówie tu o płytkach za 30 czy 60 zł te drogie też są tak krzywe że nawet najlepszy fachowiec może rozłożyć ręce ale 3mam za was kciuki:)

Asterixx trzymam kciuki aby ta poziomica cały czas miała pion

Też mamy zamiar odwiedzić Targi w Drzonkowie tak więc może do zobaczenia :yes:

Mam nadzieje. I widac, ze lubi to co robi. Fajnie.

W tym samym terminie sa targi Gardenia w poznaniu. Jeszcze nie wiem, kiedy bede w poznaniu, a kiedy w Drzonkjowie, ale prawdopodobnie w sobote Poznan, a Drzonków - niedziela.

Poszukuje firm

1. do wiercenia studni. Mma jedna oferte chyba z miedzyrzecza. 180/m studnia wodna i 75/m sonda do Pompy Ciepła. Nie wiem, czy to drogo, czy nie.

2. szukam tez firmy która potrafi i zatrze płyte betonową na gładko, na gotowo. Na równiutko :) jak lustro ;). wszytko będzie przygotowane, przyjedzie beton... zalezy mi tylko na tym, aby to wygładzić.

a chcesz na bogato?

chcieć to ja mogę ;(

Bajerów i marmurów nie oczekuję, i nie chcę. Ale czy sciana ma byc zielona, czy czerwona.... hmm.... jakos dobrać nie potrafie. jakby wykanczanie domu polegalo na ukladaniu kabelków z prundem, to dałbym rade ;).

Budzet, ktorego jescze nie ma zbyt wielki nie bedzie. Ale brak zmysłu plastycznego spowoduje, ze wszystko bedzie biale i bez "klimatu". Jak mi dezajner nie wywiruje kieszeni swoją gażą, to moze pozwole cos zaproponowac. na razie rozważam to dośc luźno, ale spotkałbym sie z kilkoma osobami, chwile pogadal i zobaczyl za ile i co proponują.