lukaszeczek4 05.05.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 witamczy ma moze ktos kogos dobrego od elewacji? mieli mi zaczac tydzien temu ale cos im odbilo i powiedzieli ze jada za granice, szkoda ze mnie przetrzymywali do konca. dom jest ocieplony i zaciagnity klejem (od dwoch lat). jak ktos ma namiary na porzadne ekipy to bardzo prosze o kontakt ze mna. domek jest kolo Zielonej Gory w Plotachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdajacek 05.05.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Witam czy ktoś ma może namiary na firmę robiącą odwierty głębinowe (na studnię wodną ) i ile taki mb odwiertu może kosztować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 06.05.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 witam czy ma moze ktos kogos dobrego od elewacji? pozdrawiam wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 06.05.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Witam czy ktoś ma może namiary na firmę robiącą odwierty głębinowe (na studnię wodną ) i ile taki mb odwiertu może kosztować ? Firm jest sporo a i cenniki różne. Zalezy jak głęboko chcesz wiercic. Jak gęboko powyzej 60m, to mozesz zapytac w diamencie na naftowej, ale też: Henryk Liczbiński ul. Wiśniowa 7, 66-460 Witnica Tel: 884 219 044 Email: [email protected] Jest też firma w Otynu, ale nie mam kontaktu. i jeszcze Eko-Wiert, Kaława 11, Międzyrzecz Tel. 501 319 262 tel. 694 966 666 e-mail: [email protected] kiedys ich pytalem o ceny, ale nie znajde ofert... warto poszukac tez firm z dalsza, bo lokalne ceny sa wysokie, wyzsze niz w wroclawiu lub okolicach szczecina. A firmy z tamtąd bez problemu przyjada do ZG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 24.05.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Witam,Czy macie jakiegos dobrego hydraulika, który pouklada rurki do wody, kanalizacji - w sumie niewiele tego jest.W mojej ocenie maks 1-2 dni dla 2 ludzi.Mozecie kogos polecic ?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pilka 26.05.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Witam, Czy macie jakiegos dobrego hydraulika, który pouklada rurki do wody, kanalizacji - w sumie niewiele tego jest. W mojej ocenie maks 1-2 dni dla 2 ludzi. Mozecie kogos polecic ? pozdr Numer tel. podałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdajacek 26.05.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Firm jest sporo a i cenniki różne. Zalezy jak głęboko chcesz wiercic. Jak gęboko powyzej 60m, to mozesz zapytac w diamencie na naftowej, ale też: Henryk Liczbiński ul. Wiśniowa 7, 66-460 Witnica Tel: 884 219 044 Email: [email protected] Jest też firma w Otynu, ale nie mam kontaktu. i jeszcze Eko-Wiert, Kaława 11, Międzyrzecz Tel. 501 319 262 tel. 694 966 666 e-mail: [email protected] kiedys ich pytalem o ceny, ale nie znajde ofert... warto poszukac tez firm z dalsza, bo lokalne ceny sa wysokie, wyzsze niz w wroclawiu lub okolicach szczecina. A firmy z tamtąd bez problemu przyjada do ZG Dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 12.06.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Dajcie znac, kto wam robił studnie. Ile to ostatecznie kosztowało i jak efekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.07.2015 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 witam, szukam w okolicy kogos kto zrobi mi schody drewniane, kogo mozecie polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 07.07.2015 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 ja znam jednego, Pan Waldek, ma warsztat na końcu uliczki Makowej w takim zakolu przy Jędrzychowskiej.Robi bardzo dobrze, ale i słono wycenia swoja pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 07.07.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 ja znam jednego, Pan Waldek, ma warsztat na końcu uliczki Makowej w takim zakolu przy Jędrzychowskiej. Robi bardzo dobrze, ale i słono wycenia swoja pracę. dzięki możę być słono ale porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 09.07.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 dzięki możę być słono ale porządnie Co do jakości raczej wątpliwości nie mam. Moze byc problem z terminem, bo Pan waldek roboty ma sporo, kazde schody bardzo długo dopieszcza. Ale to juz sobie z nim ustalicie terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 09.07.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 potrzebuje wykonać katowniki z blachy stalowej ocynkowanej lub aluminiowej o bokach 40 i 6 mm - na oko jakieś 10 do 20 metrów bieżących takiego kątownika.Kto może mi cos takiego wykonać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Green2015 19.07.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Ze względu na fakt budowy w województwie lubuskim, chcielibyśmy wszystkich przywitać na forum oraz życzyć troszkę większego zaangażowania w tym wątku. Widzę, że nie za bardzo się on rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 20.07.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Witamy, witamy... Ruch tutaj jest zdecydowanie falowy Kilka, kilkanascie postów... a potem miesiac cisza. Fakt, lubuszanie nie sa zbyt wylewni na forum. A gdzie się budujecie ? Czy greenhouse oznacza jakies budownictwo ekologiczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Green2015 20.07.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Green House to nazwa całego przedsięwzięcia. A tutaj był opisany początek http://tvgorzow.pl/2015/07/17/pod-gorzowem-powstaje-green-house/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Green2015 28.07.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Witamy, witamy... Ruch tutaj jest zdecydowanie falowy Kilka, kilkanascie postów... a potem miesiac cisza. Fakt, lubuszanie nie sa zbyt wylewni na forum. A gdzie się budujecie ? Czy greenhouse oznacza jakies budownictwo ekologiczne ? Budowa powstaje w miejscowości Baczyna w gminie Lubiszyn. Jak widzę po postach Ty już jesteś na finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 31.07.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Bardziej w 3/4.... ale w tym roku wprowadzka musi byc. Płyty gipsowe sie kończą i calośc po części szpachluje. Hydraulika wywaliłem z wielkim hukiem i teraz sam musze kończyc i poprawiać. Bo panowie regipsiarze skonczyc roboty nie mogą. Ale juz widac swiatełko w tunelu.... z napisem wprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 31.08.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Witam szukam dobrego płytkarza_wykończeniowca, ktory mi zrobi płytki w mieszkaniu i łazienki na gotowo. Wiec poza plytkami bedzie jeszcze malowanie, obrabianie wanny, czy brodzika, tapetowanie, czy podłączenie pryszniców, mieszaczy itp prace.... zalezy mi na dobrym fachowcu/ekipie.Mozecie kogos polecic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bayronx77 14.11.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Witam ,właśnie zaczynam swoja przygodę z budową domu i szukam solidnych firm do montażu okien , drzwi itp.Znacie jakieś dobre firmy z naszego województwa które zajmują się sprzedażą i montażem okien i drzwi?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts