t f k 08.02.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam!! Czy ktos z Lubuszan zna firme "euro tynk" z Dzierżowa kolo Deszczna?? Proszę o opinie. Dzieki i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 08.02.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Gres polecam jak najbardziej - u nas się sprawdza. Co prawda na podłogówkę już nie wystarczyło ale da się żyć. Goście chodzą w butach, pies biega po domu, dziecko bawi się zabawkami i zarysowań nie ma. Łatwe w utrzymaniu czystości. Czysta woda bez środków myjących i lśni (nawet jak jest brudna). Pozdrawiam Malinka Pamietałam, ze właśnie Ty Malinko masz gres polerowany. Super, ze sie sprawdził. Dlatego mam kilka pytań.Czy jeszcze pamietasz jakiego producenta, gdzie kupiony, no i za ile m2? Czy impregnowałaś i czym, jaką daliście fugę i jak szeroką? O kleje nie pytam ,bo my musimy dać specjalne do podłogówki. Pozdrawiam Ciebie i Brzuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 10.02.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 gwiazdko my mamy chiński gres, który kosztował około 58za metr czy coś koło tej ceny. Potrzebowaliśmy około 70 metrów więc zdecydowaliśmy się na tańszy. Zresztą ten sam gres w castoramie kosztował ponad 100zł.My kupiliśmy w sklepie Nowa Gala na ul. Szarych Szeregów - ten sam budynek co sklep Manhatan. Ten sklep znajduje się pod sklepem z wyposażeniem łazienek. Ale to było rok temu i nie wiem jakie są teraz ceny. Fugę mamy na ok.2mm. Impregnacji nie zrobiliśmy choć śrdek do impregnacji kupiliśmy ale jakoś nie było czasu a teraz już się nie chce wszystkiego wystawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 11.02.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Dziękuję Malinko za odpowiedź. My też mamy do położenia ponad 60 metrów gresu, więc cena odgrywa istotną rolę. Właśnie zaczęłam urlop, więc ruszam na ponowne "zwiedzanie" sklepów. Zacznę od manhatanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.02.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 MalinkoKominki Kfd Polskie-zeliwne, 5 lat gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 11.02.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 acca5 niestety nie orientuję się czy są to dobre kominki. Warto popytać na wymianie doświadczeń - opinie użytkowników są najważniejsze. Pozdrawiam Malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 12.02.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Malinko Kominki Kfd Polskie-zeliwne, 5 lat gwarancji. Mimo, ze jestem uzytkownika Hajduka polecalbym Tarnawe. Pisze sie duzo na tym forum na ich temat i wszyscy sa zadowoleni. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=28017&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.02.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 KarolGdyby tarnawa miała lepszy wygląd to w 100% ja bym wzięła, ale nie lubię rustykalnego stylu, a ona tak wygląda, jestem zwolennikiem kominków współczesnych. I szukam dobrego kominka ale bez płaszcza w stylu bardziej prostym, pasujacym do takiego kominkahttp://foto.onet.pl/upload/36/74/_577518_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 13.02.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Spartherm ma takie. Sprawdzone i dobre. Mój wkład wygląda podobnie - jestem z niego bardzo zadowolona. Cena może nie będzie taka jak Tarnavy ale zawsze warto podjechać, zobaczyć co mają i ponegocjować. Polecam salon Spartherma w Deszcznie - naprawdę fachowa obsługa. A jak montowali u mnie obudowę to moi fachowcy dziwili się że oni to tak dobrzez i dokładnie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.02.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zajadę i popatrzę. Dziekuję, myslałam o Sparthermie. Tylko ta cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 14.02.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam i pozdrawiam w dniu Walentego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 18.02.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 cisza wielka w tej Grupie Lubuskiej!!!! Szanowni Państwo, dziś dostałem oferte na solbet 24 5,7/szt. (brutto) czy to dobra cena i czy coś ktoś z Was słyszał, że mają zmienić ceny od 15.03.??? cały czas poszukuje ekipy do budowy naszego w21-12, prosze podajcie namiary na ekipy, które budowały u Was!!! (o ile są godne polecenia oczywiście ) i są z zielonej góry lub okolic! z góry serdecznie dziękuje ja mąż dariils pozdrawiam (a pogoda dziś piękna!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.02.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Ja mialam ofertę na suporex z Powodowa 5,1zl/za 24cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
francuz 18.02.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 czesc wam wszystkich ! tez buduje w pieknym woj. lubuskie, niedaleko zbaszynka chetnie sie podziele z wami informacje przepraszam od razu za moj ortograf bo jestem tylko pol polakem ! (na papierze , a tak to caly polak oczywiscie !) naprzyklad : ceny "surekobud" zbaszyn : bloczki betonowe 150 : 2.68 zl beton b15 : 220 zl beton b20 : 208 zl strop terriva : do uzgodnienia na miejcu=zalezy wszytkie ceny brutto i transport gratis (do mie, dalej ne wiem) zrobilem tez wycene piwnica w firmie "richter" w zbaszynku, bardzo drogo, nie polecam czy ktos buduje to blysko ? no i jeszcze geodeta z swiebodzina "renoma", mily facet, troszke dlugo i drogo , ale dobrze co do notariusza, wogole nie polecam ten z swiebodzina, na poczatku bardzo mila, pozniej ta pani okazala sie calkiem zwykla krecarka ! narazie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 19.02.2006 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 te z powodowa są ponoć mniej dokładne i nie nadają się do łączenia na klej!!!a może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 19.02.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witaj Francuz! Jesteśmy chyba najbliższymi sąsiadami z okolic Zbąszynka! Obecnie jestem pochłonięty szukaniem wykonawcym ,mam kilka namiarów ,czekam na wyceny.Jestem miejscowy ,więc jak chcesz to mogę Ci polecić paru wykonawców,a wspomnianą firmę R... omijaj szerokim łukiem. Coś chyba pomyliłeś ceny betonu! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.02.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Cześć wam, ja obecnie wyceniam dach i ocieplenie, od marca ocieplenia idą w górę- pod koniec marca, dokładniej, tak mi przekazano w hurowni bcd w Zielonej, ja ostatecznie zdecydowałam sie na POROTON 24, cena 3,05 za sztukę. Podobno dobra cena,styropian 15( 10 +5) EPS100 na podlogi 117zl/m3Za zestaw wełna 15cm i calośc dostałam ofertę ok. 51zl.bez farby z tynkiem mineralnym baranek, farba to juz inna beczkaok. 7000 na pow. 210mkw, moze wybiore tynk barwiony w masie- silikatowy wtedy oszczedzam na farbie ok.4500 na plusie. Jak bede miała wycene dachu to dam znać ile co i dokładnie. na poddasze wybrałam Toprock 15 plus Unimata5cm , ale to dalsza sprawa, Francuz podaj telefon do zbaszynia poszukuje bloczkow betonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 20.02.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam! Acca 5 Telefon do Zbąszynia 068 3847367. Tylko w obecnej chwili bloczków brak. Dzisiaj sprzedali resztę z jesiennej produkcji, a wiosenna ma ruszyć lada dzień. Są nadproża L keramzytobetonowe -polecam i strop Teriwa. Pozdrawiam Świebodzin!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
francuz 20.02.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 czesc wam ! potwierdzam, mila pani ze zbaszynia mowi ze bloczki pojda do gory... mikolaj, nie pomilylem sie , takie ceny mie podala ta mila pani ! masz gdzies taniej ? dostalem pozwolenie na budowe ! za darmo, nie uwierzylem ! co do stropu terriva, wydaje mi sie ze to jakies glowno , nie wyobrazam sie przeprowadzic jakies instalacje przez taky strop !? pomysle nad tym narazie ! francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 21.02.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Hej Francuz Powiedz ,czy masz już kierownika budowy [ kto?] . co do stropu terriva, wydaje mi sie ze to jakies glowno , nie wyobrazam sie przeprowadzic jakies instalacje przez taky strop !? pomysle nad tym Jeśli nie teriwa , to co -płyty?!! Bo monoliczny ,wylewany też do mnie nie przemawia Teriwa ma najlepsze parametry akustyczne , nie bardzo rozumiem o jakich instalacjach mówisz ??? Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts