gwiazdka 04.04.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Musze się pochwalić. Kupilismy 70 m2 gresu polerowanego, jakieś 30 m2 płytek do łazienki...... Jest szansa ze wprowadze się 23 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.04.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Musze się pochwalić. Kupilismy 70 m2 gresu polerowanego, jakieś 30 m2 płytek do łazienki...... Jest szansa ze wprowadze się 23 czerwca. Super Wierzę,że wprowadzicie się tak jak planujecie Tego Wam życze Pozdrawiam miłych sąsiadów A my czekamy na słoneczko Pora by juz zacząć sezon budowlany:roll: Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 05.04.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Poszukuje dobrego hydraulika w Zielonej Górze ale do małej pracy położenia podłogówki w wiatrołapie.Prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 05.04.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Musze się pochwalić. Kupilismy 70 m2 gresu polerowanego, jakieś 30 m2 płytek do łazienki...... Jest szansa ze wprowadze się 23 czerwca. Super Wierzę,że wprowadzicie się tak jak planujecie Tego Wam życze Pozdrawiam miłych sąsiadów Dzieki za wiarę Również pozdrawiam miłych sąsiadów i życzę jak najszybszego wznoszenia murów. Pozdrowienia dla całej "Lubuskiej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 05.04.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Poszukuję z rejonu Świebodzina dobrego hydraulika- kominek z płaszczem i piec gazowy- chyba junkers, podłogowka.Moze ktos zna znajacego sie na rzeczy. Witam wszystkich Acca5 conieco naklikałem Tobie na PriV sprawdz CZY KTOŚ WIE ? gdzie można dostać cegły stare ale takie co były z zewnetrznej strony budynku już takie ściemniałe informacje mile widziane Pozdrawiam udanego dnia zycze ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.04.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Wylewki: Znam tylko z Wilkowa kolo Świebodzina tel.0683828154 pewnie gdyby mieli przyjechać do Gorzowa to policzyliby jak za zboże. Ale dzięki pozdrawiam Nie sadze, porozmawiaj. Wylewki to kwestia jednego dnia. Dzieki Karolku ale udało sie umówić z fachowcem polecanym przez Malinkę i jak się okazało przez jeszcze 3 inne osoby. Wchodzą zaraz po świętach, chyba, ze wczesniej jakiś termin im sie zwolni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 05.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Robertt!!znam kogoś takiego!!!!i choć nie mogę do końca być obiektywny to szczerze polecamto mój wójek - jego firma (namiary na Twoją pocztę)! do tej pory same superlatywy!!! i - ale już bez reklam!!!!!!!!!!!!!!!!ja będę korzystał z ich usług i to nie dlatego, że rodzina, że może taniej, że może lepiej dla "swoich" ale dlatego, że ludzie mówią, że robią jak dla siebie!!!! taki to już jest nasz cały klan! pozdrawiam ps wybrałem dachówkę!!!brass czarna celtycka - prosze o krytykę lub słowa zachęty!!!zrezygnowaliśmy z miedzianej robena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.04.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Darials podaj namiary, może i ja skorzystam.Brass czarna -wygląda świetnie. myślę,że dobry wybór do domu z poddaszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 06.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 hi,acca5 - dzięki! wiem, że dach będzie ładny!!! w końcu juz go wybraliśmy:) (to było pytanie retoryczne) namiary przesyłam hipsgdzie moi kochani mogę tanio nabyć szafkę spp?? (nie musi być pierwyj sort, bo pewnie zanim enea połączy to pewnie komuś się spodoba - źle sobie nie wróże ale różnie bywa) - oczywiście w okolicach z.g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 07.04.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja tez poszukuje szafki do pradu- budowlanej.Świebodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 07.04.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A ja poszukuję prądowej szafki takiej docelowej (nie wiem jak się nazywa), która będzie w lini ogrodzenia /mam projekt/.Ile takie szafki mniej więcej kosztują? Kompletnie nie wiem.A może polecicie kogoś kto takie cudo potrafi zamontować !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 07.04.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Niestety niemam namiarów ani na ziemie a miało być w czwartek ani na hydraulika podam adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.04.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A ja poszukuję prądowej szafki takiej docelowej (nie wiem jak się nazywa), która będzie w lini ogrodzenia /mam projekt/. Ile takie szafki mniej więcej kosztują? Kompletnie nie wiem. A może polecicie kogoś kto takie cudo potrafi zamontować !! My płaciliśmy coś ok 1 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 07.04.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A ja poszukuję prądowej szafki takiej docelowej (nie wiem jak się nazywa), która będzie w lini ogrodzenia /mam projekt/. Ile takie szafki mniej więcej kosztują? Kompletnie nie wiem. A może polecicie kogoś kto takie cudo potrafi zamontować !! My płaciliśmy coś ok 1 tys. A gdzie coś takiego się kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.04.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A ja poszukuję prądowej szafki takiej docelowej (nie wiem jak się nazywa), która będzie w lini ogrodzenia /mam projekt/. Ile takie szafki mniej więcej kosztują? Kompletnie nie wiem. A może polecicie kogoś kto takie cudo potrafi zamontować !! My płaciliśmy coś ok 1 tys. A gdzie coś takiego się kupuje? my kupowiliśmy w sklepie elektrycznym, ale z tego co wiem ENEA i Castoraa tez sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 07.04.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A ja poszukuję prądowej szafki takiej docelowej (nie wiem jak się nazywa), która będzie w lini ogrodzenia /mam projekt/. Ile takie szafki mniej więcej kosztują? Kompletnie nie wiem. A może polecicie kogoś kto takie cudo potrafi zamontować !! Jeśli chodzi o szafkę prądową to jest typ podany w umowie z ENEA , na pewno jest to szafka SPP -koszt od 800 do 1400zł , zależy od typu [pozioma lub pionowa] i wykonawcy. Lecz słyszałem , że najlepiej gdy firma podłączająca wstawi swoją szafkę , trzeba tylko z nimi się dogadać i zapłacić. Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 07.04.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 0 68 3256595 tel do ziemi czarna jak smoła ze stawów cena 300 zł za kamaza . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 07.04.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Szafkę docelową z licznikiem i zabezpieczeniami be-emy wstawia ENEA wliczone w koszty przyłącza oni są jej właścicielami dlatego stoi w granicy poczytaj uzgodnienia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 08.04.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witam wzystkich z Gorzowa Buduję w Santocku koło Gorzowa, mam pozwolenie ale pogoda nie sprzyja ziemia gliniasta koparki sie zakopują, cholera mnie bierze bo nic nie mogę zrobić ...ziemia musi odeeschnać ... Ekipe mam za 30tys do wieżby ,mają wejść od 15-tego do tego czasu miałm przygotować drogę dojazdwą 100m drogi i ściągnać humus ,a tu taka klapa ,podłamałam sie troszkę. MAM SUPER FACHOWCA OD OGRODZENIA za słupek z robocizną 7,zł z za przęsło 60.zł noi koszt płaskowników ...już część mam wykonane i odebrane .-trzy strony ogrodzenia 110mb wyszło mnie z robocizną 7tys .zostaje koszt fundamentów -zastanowiam się nad prefabrykantami podobno wychodza taniej bedę dzwonić w pomiedziałekdo prefadomu Mój projekt to dom pod jarzabem z g . 200m2 buduję z ceramiki 25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 08.04.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Co do ENEA to czy słyszeliście iż koszt szafki pokrywa ena? podobno coś weszło niedawno , ale za bardzo nie informuja ludzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts