mario5 10.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Kto korzysta z firmy ochroniarskiej (monitoring) podajcie na jakich warunkach i czy polecacie czy nie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 11.04.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Załączam link gdzie jest odpowiedź Enea Zielona Góra w sprawie szafki energetycznej. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1151330#1151330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.04.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 0 68 3256595 tel do ziemi czarna jak smoła ze stawów cena 300 zł za kamaza . Pozdrawiam cholerka szkoda, ze nie w Gorzowie dzień dobry everybody ps. zaliczka za drzwi wewnętrzne wpłacona ps2. wkrótce wchodzą posadzkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.04.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam wzystkich z Gorzowa Buduję w Santocku koło Gorzowa, mam pozwolenie ale pogoda nie sprzyja ziemia gliniasta koparki sie zakopują, cholera mnie bierze bo nic nie mogę zrobić ...ziemia musi odeeschnać ... Ekipe mam za 30tys do wieżby ,mają wejść od 15-tego do tego czasu miałm przygotować drogę dojazdwą 100m drogi i ściągnać humus ,a tu taka klapa ,podłamałam sie troszkę. MAM SUPER FACHOWCA OD OGRODZENIA za słupek z robocizną 7,zł z za przęsło 60.zł noi koszt płaskowników ...już część mam wykonane i odebrane .-trzy strony ogrodzenia 110mb wyszło mnie z robocizną 7tys .zostaje koszt fundamentów -zastanowiam się nad prefabrykantami podobno wychodza taniej bedę dzwonić w pomiedziałekdo prefadomu Mój projekt to dom pod jarzabem z g . 200m2 buduję z ceramiki 25. Witaj Cassandra u mnie też glina, ale co gorsza na własne zyczenie. Musieliśmy podnieść teren o jakieś 60 cm i braliśmy co było, a była glina pomieszana z piachem teraz rozpaczliwie szukamy dobrej ziemi / humusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.04.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam wszystkch lubuszan, jak widzę zima dała sie wszystkim we znaki. Ja co prawda długo sie nie odzywałam, ale praca wre i jak dobrze pojdzie to po swiętach się przeprowadzamy.Najgorsze były tynki, bo miały schnąć 6 tygodni a przez ta pogodę schły prawie 3 miesiące.Koszmar. Jeżeli Funiu nie znalazłaś jeszcze psadzkarzy to podaję nr. do moich są ze Strzelec robią szybko, tanio i dobrze Podaję od razu bo zanim znowu siądę do komp. to pewnie troche minie. 603 429 222 Pozdrawiam gorąco Agnes Kochana właśnie z nimi jestem umówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.04.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 hej Czy możecie mi podać obecną cenę metra posadzki- robociazna?- bardzo prosze, gdyz zupełnie nie mam pojecia Byłam wczoraj w Enea- Gorzów i słyszałam rozmowę. Ktos pytał się o szafkę- czy Enea robi na swój koszt- odpowiedz była taka, że inwestor sam ponosi koszt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 11.04.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam wszystkch lubuszan, jak widzę zima dała sie wszystkim we znaki. Ja co prawda długo sie nie odzywałam, ale praca wre i jak dobrze pojdzie to po swiętach się przeprowadzamy.Najgorsze były tynki, bo miały schnąć 6 tygodni a przez ta pogodę schły prawie 3 miesiące.Koszmar. Jeżeli Funiu nie znalazłaś jeszcze psadzkarzy to podaję nr. do moich są ze Strzelec robią szybko, tanio i dobrze Podaję od razu bo zanim znowu siądę do komp. to pewnie troche minie. 603 429 222 Pozdrawiam gorąco Agnes Kochana właśnie z nimi jestem umówiona Funi przypilnujcie ich tylko jak będą robić dylatacje, bo u nas poszli strasznie po ukosie i nie wiem jak to z czasem wytrzymają kafle, ale poza tym wszystko poszło dobrze, a wporównaniu do innych fachowców można powiedzieć, że wręcz super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.04.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 hej Czy możecie mi podać obecną cenę metra posadzki- robociazna?- bardzo prosze, gdyz zupełnie nie mam pojecia Byłam wczoraj w Enea- Gorzów i słyszałam rozmowę. Ktos pytał się o szafkę- czy Enea robi na swój koszt- odpowiedz była taka, że inwestor sam ponosi koszt. Pozdrawiam u nas 10 zł za metr, ale nasze materiały pozdrówka ps. czy ktoś wie co u Malinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.04.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Dzięki Funia pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 11.04.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Widzę że sezon ruszył Cieszę się że idziecie dalej z budowaniem waszych domków. U mnie wszystko w porządku. Czekam z niecierpliwością na poród ale moja córcia nie chce coś wyjść na świat. Chyba czeka na lepszą pogodę Czuję się bardzo dobrze. Termin mam na 19 kwietnia więc mam nadzieję że to już niedługo nastąpi. Mój mąż zaczął działać na zewnątrz. Zrobił mi namiot foliowy i posiał rzodkiewke, sałatę i szczypiorek. Miałam to sama zrobić ale mój wielki brzuch mi przeszkadza Czasami was podczytuję. Nic nie piszę bo już nie jestem w temacie budowy. Jedno wam powiem - własny domek to coś wspaniałego ale trzy razy więcej pracy niż w bloku. Mimo to i tak bym nie wróciła do bloku za żadne skarby świata Nie mogę już się doczekać wiosny i lata. Pozdrawiam Malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Dobrze Malinko, że u Ciebie wszystko w porządku Czekamy na wieści od Ciebie Daj znać jak Maluszek będzie na świecie Trzymam kciuki Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 11.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 hej Czy możecie mi podać obecną cenę metra posadzki- robociazna?- bardzo prosze, gdyz zupełnie nie mam pojecia Pozdrawiam Ja tez płaciłam 10 zł za m2 - wrzesień 2005, tak więc cena nie uległa zmianie. Witam Malinkę Daj znać jak rodzinka sie powiekszy Ach dzisiaj piękny dzień - już dojechał zamówiony gres , płytki do łazienki, kabina prysznicowa - odbierzemy dopiero po więtach. Potrzeba troche ršk do rozładowania (pani przez przypadek uwiadomiła nam, że sam gres bedzie ważył ok 2 ton ) a tych trochę przyjedzie włanie po więtach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Gwiazdko, dzięki Rozmawialismy z panami od więżby, tymi, którzy robili u Was. Na dzień dzisiejszy biorą 20/m2, polecili nam też dobrą więżbę Zobaczymy Pozdrawiam Ps Gratulki z okazji udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 12.04.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Dobrych wiadomoci cišg dalszy. Od 18-ego kwietnia zaczynajš budować gazocišg. Jak wszystko dobrze pójdzie w pištek podłšczš nas do sieci Boże jak ja sie cieszę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.04.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gazociagu zazdroszcze szczerze. ps. mnie cieszą inne nowosci na budowie - posadziłam jezynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.04.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dobrych wiadomoci cišg dalszy. Od 18-ego kwietnia zaczynajš budować gazocišg. Jak wszystko dobrze pójdzie w pištek podłšczš nas do sieci Boże jak ja sie cieszę!!!!!!! Witam , a gdzie budujesz? Dziś dostała oferte na protherm 25 za 3,71 netto , lepszej oferty nikt w Gorzowie nie dostałam na ceramike noi klasa 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.04.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witaj acca5. Czy dodzwoniłaś sie do gościa z ogrodzeniem ? Przeliczyłam koszty i wyszło mi 150,zł przęsło z robocizną ze słupkami +montaż na miejscu. przęsło ma 200/150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.04.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam już wszystko przygotowane ,teraż fundamenty . Zostały mi jakieś odpady z płaskownika , Gosć od ogrodznia mówi że coś zklece , zobaczymy jak będzie w praktyce. Ale ogólnie jestem zadowolona .JUTRO ZACZNE SZUKAĆ KOPARKI do wykopów pod te fundamenty ogrodzeniowe , umówię się juz po świętach.A apropo ŻYCZĘ WSZYSTKIM ZDROWYCH SPOKOJNYCH WESOŁYCH SWIĄT.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.04.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Poczekam aż prześlesz nam fotki twojego ogrodzenia, a namiary chowam na zaś, na pewno skorzystam.Przeslij fotki jesli możesz nawet obecne, bez podmurówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 13.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gazociagu zazdroszcze szczerze. ps. mnie cieszą inne nowosci na budowie - posadziłam jezynę Funiu, skoro zazdrościsz gazociągu to może ucieszy Cię wiadomość, że MOW na "poświętach" planuje spotkanie w Ulimiu dotyczące możliwości budowy gazociągu w tej miejscowości. Do grupy: przedstawię się przy okazji jako przyszły inwestor, a obecnie właściciel działki budowlanej leżącej kilkaset metrów za granicą Gorzowa, na etapie załatwiania formalności do warunków zabudowy. Pozdrawiam sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts