casandra75 23.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam w niedzielkę przed pracowitym tygodniem . Jutro mam wykopy pod ogr,ciąg dalszy,noi trzecie podejście do humusu... spodkanie z kierownikiem bud. bo mam wątpliwości co do pomurówki spadek działki od. punkt zero jest 1,10, zastanawiam sie nadal czy warto robić ogrodzenie wyższe i poziomować działkę ...czy zrobic schodkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 23.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Czy jest w Gorzowie firma która wynajmuje agregty? ktoś słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 23.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Sam tluczen tani po 24,4() 0-31mm, ale transport wart tyle samo co tluczeń. Z okolic Glogowa, koszt na 50 ton to ok. 2400zł, 1m3 to 1,64 tony, dwa transporty- wanna. Znalazłam bardzo tani dostęp na tłuczeń-Zarabski za 38 ton mam zapłacić 200,00zł po znajomości a tak normalnie to nie wiem , warto się dowiedzieć jak kogoś interesuje ..w Gorzowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 24.04.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Casandra prosze o namiary na tluczeń z Gorzowa. Czy wiesz skad gosciu go wozi? Podejrzanie tanio , moje namiary sa prosto z kopalni miedzi- dzial produkcji tlucznia pomiedziowego.Glogow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.04.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 KOchania ile teraz biorą za polbruk z położeniem, ktoś się orientuje?a może możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 24.04.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Casandra prosze o namiary na tluczeń z Gorzowa. Czy wiesz skad gosciu go wozi? Podejrzanie tanio , moje namiary sa prosto z kopalni miedzi- dzial produkcji tlucznia pomiedziowego.Glogow. Namiary na gruz miałki - Zarabski 606335841 -ale ta cenA CO PODAŁAM TO PO ZNAJOMOŚCI DLAMNIE NIE WIEM JAK LICZY KLIENTÓW ALE ZAWSZE SPRÓBOWAĆ MOŻNA . pOZDRAWIAM ZYCZE POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 24.04.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Dzień miałam dziś kiepski , Miałam zamiar wynajmowac szalunki ale niestety nie mam zrobionej drogi doj, nici z szalunków gotowych , więc deskowanie, grucha nie dojedzie bo sie zakopie , wiec betoniarka ale znów potrzebny prąd nie ma go...itp. jedno niepowodzenie za drugim .. prąd załatwiłam od sąsiada od jutra zwariować idzie a gdzie jeszcze inne sprawy..dzieci i tp no ale jutro mam nadzieje będzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 24.04.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Noi jeszcze mam zaraz komunie mojej pociechy... jakoś musze se dac rade nie ja pierwsza i nie ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 24.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Casandra- gruz, a ja szukam tlucznia-takie coś z resztek skalnych o wielkości od 0-31mm, samoklinujące się. Ale dziekuję za namiary, może je wykorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 24.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Casandra- gruz, a ja szukam tlucznia-takie coś z resztek skalnych o wielkości od 0-31mm, samoklinujące się. Ale dziekuję za namiary, może je wykorzystam. Sorki acca5 coś mi się momieszało... ale Pozdrawiam Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasi 25.04.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 WITAJCIE Odkąd pojawiłam się na forum zastanawiałam się z jaką grupą się mam utożsamić..... Mieszkam w lubuskiem, buduję w wielkopolsce, jednak wszystko na granicy województw, więc do końca nie wiadomo, co z tą tożsamością Za tym, żeby tu się pojawić przemawia wiele!!! jestem z Gorzowa i mam tam całą rodzinę wielu z Was buduje blisko miejsc z mojego dzieciństwa (pozdrowienia dlaFuni) jeżdżę na basen do Świebodzina studiowałam w zielonej to tyle pozdrawiam wszystkich miłych lubuszan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.04.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam,miło poznać sasiadkę, choćby z wielkopolski, ale jeszcze mieszkasz w lubuskiem i to się liczy. Jak będziesz pełna rozterek to zapraszamy, może razem cos wymyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasi 25.04.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ostatnio pełno u nas rozterek..... jekie już drzewka posadzić??? jeszcze nie ma domu, ale ziemia jest, a ja bardzo chcę mieć "obsadzoną" działkę- dom w zieleni mi się marzy... zmiana stropu też mi spędza sen z powiek- zmieniamy drewniany na płyty kanałowe, jednak nie mamy ścian nośnych, no i nie wiem czy to tak do końca dobrze..... poza tym wszystko ok już niedługo wakacje i mam nadzieję budowa domu- ruszamy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.04.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 WITAJCIE ............... wielu z Was buduje blisko miejsc z mojego dzieciństwa (pozdrowienia dlaFuni) .......... Serdeczne pozdrowienia Mi dziś nasi fachowcy krew zagotowali, wchodzą dopiero w piątek lub sobotę Niby mówili, że to może być poniedziałek lub środa - na pewno ten tydzień, ale ja bym chciała już Kurcze, najbardziej nie lubię jak coś mi się zapycha i nie wychodzi w terminie Ps. dziś spotkanie z gościem od polbruku, zobaczymy co z niego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.04.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Kasi z tym stropem to sie nie martw ,ja tez mam kanalowy i wiem ,ze dzięki temu nie będę miała podciągów, musisz pogadac z konstruktorem, ktory sie na tym zna, na pewno cos doradzi, wszystko trzeba przeliczać. Sa rozne stropy kanalowenp. zelbetowy i struno-betonowy, ten drugi wytrzymuje wieksze obciążenia. zależy też jaką masz rozpietośc stropów:od do w m.Mi dzis postawili śliczny garaż blaszak na cele budowlane- oko me cieszy to coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 25.04.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 WITAM ACCA5 JAK DŁUDO TRWAŁ MONTAŻ BLASZAKA? JESTEM UMÓWIONA ZARAZ PO 1 MAJA .nADAL WALCZE Z FUNDAMENTAMI OD OGRODENIA ZA 1M3DESEK 400,ZŁ +TRANS. 80,ZŁ DOBRZE ŻE JEDEN M3DREWNA A NIE WIĘCEJ , BO MIAŁAM TROSZKĘ SWOICH DESEK. CZEMU TO TAKIE DROGIE?[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 25.04.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mam namiary na studniarza 200zł za m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 26.04.2006 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Garaż pół godziny lub ciut dlużej, przygotuj 10x70cm zagiętych haczyków , haczyk 4cm fi10cm, takie dlugie szpile do przymocowania garazu do ziemi-wbija się je o specjalne zaczepy. Wyglada świetnie ale jest lekki i wiatr go może porwać.Mój studniarz 180-190 zl/mb z Kaławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.04.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Garaż pół godziny lub ciut dlużej, przygotuj 10x70cm zagiętych haczyków , haczyk 4cm fi10cm, takie dlugie szpile do przymocowania garazu do ziemi-wbija się je o specjalne zaczepy. Wyglada świetnie ale jest lekki i wiatr go może porwać. Mój studniarz 180-190 zl/mb z Kaławy. Witaj .Czy te haczyki to konieczność? Nie mają ich przy sobie monterzy? Miałaś wylewkę ? czy wypoziomowane cztery narozniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 27.04.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Oni tylko montuja garaz na wczesniej przygotowane podloże. W twojej gestii jest jak go przymocujesz, mozesz wylac plyte betonowa jak chcesz lub plytki drogowe z dezabilu- ja tak mam. Oni poziomowali na tych plytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts