Funia 28.04.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dziś lub jutro miał wchodzić gościu od posadzek, ale skoro milczy to chyba znowu #$%^@$% Kurcze czemy tak jest, że jak obiecują, ze zaczną za tydzień, to okazuje się za 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 28.04.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 WITAJCIE jestem z Gorzowa i mam tam całą rodzinę pozdrawiam wszystkich miłych lubuszan Noooo witam, I bardzo pozdrawiam. Zagladaj tu często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 28.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ach dzisiaj dowiem się jaki nr będzie miał mój dom - myśle o tym z niedowierzaniem . Poza tym dziś spędzę pierwszą noc w - moim - własnym - domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.04.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Hej Gwiazdko Pierwsza noc we własnym domku suuupeeerrr Nasz dom będzie miał nr 65, a oprócz tego jeszcze jakaś literka- jeszcze nie wiem jaka Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 28.04.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Hej Gwiazdko Pierwsza noc we własnym domku suuupeeerrr Nasz dom będzie miał nr 65, a oprócz tego jeszcze jakaś literka- jeszcze nie wiem jaka Pozdróweczka Wiem że nasz bedzie miał 66 i tez jakaś literka. Ze wstepnych kalkulacji wynika że "e" lub "i". Sasiedzi dwa domy dalej mają " g". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 28.04.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No to już wszystko wiadomo 66"e". Aniu, u Was to prawie cały alfabet bedzie. Wymyślili numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.04.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No to już wszystko wiadomo 66"e". Aniu, u Was to prawie cały alfabet bedzie. Wymyślili numery To prawda z tym alfabetem sasiedzi mają "o" Przyznaję, dziwnie to wymyslili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.04.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No to już wszystko wiadomo 66"e". Aniu, u Was to prawie cały alfabet bedzie. Wymyślili numery nas nie pobiłaś - my mamy 49 L za to Ci co mają O - fiu, fiu ps. facet od posadzek - nici z piątku i soboty, ma wejść we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 28.04.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No i mam juz Warunki Zabudowy. Pani w gminie uprzejma. Zajelo im to 2 tygodnie dokladnie. Super. Oby tak dalej. Moze w koncu polubie urzednikow:) P.S. Jezeli mi napisali dom parterowy o wysokosci do 5,5m to maja na mysli wysokosc kalenicy? I nie mozna sobie zrobic nic wyzej?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.04.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Funia Wy też macie literki Ci co mają " o" to jeszcze mają z małej literki Czy Ktoś z Was przerabiał ten temat http://www.renchem.pl/wylewki.html ??? Koszt takiej posadzki z robocizną 220 za m3 ( tylko nie wiem, czy netto, czy brutto) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 28.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 220 zł za m3 czy m2 ????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 28.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 WITAM Mam już wylane fund. pod jedna strone ogrodzenia z zalaniem słupków. Oj ciężki był to dzień ...Grucha wyciągana z pola innym autem ...Coto za ziemia do diabła? nie chce ni wząb schnać.Jestem podłamana nie mogę zrobić drogi dojazowej.. Geodeta ma wejść 10 maja nie zależnie odtego czy ściągne humys czy nie .Nie mogę już dłużej czekać..czas mnie nagli . Będę miała trochę czasu to napewno dołącze zdjęcia . I ta aura co przeschnie to znów pada i tak naokrągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 28.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Oni tylko montuja garaz na wczesniej przygotowane podloże. W twojej gestii jest jak go przymocujesz, mozesz wylac plyte betonowa jak chcesz lub plytki drogowe z dezabilu- ja tak mam. Oni poziomowali na tych plytkach. Witaj proszę podaj mi swój email ..wyśle Ci fotki jutro, narazie samych fun i słupków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.04.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 220 zł za m3 czy m2 ????? Pozdrawiam Za m3- pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 29.04.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam wszystkich, ja własnie wróciłam ze swoich ugorów i wkopywałam tuje na rozsadniku aby sie przyzwyczaiły do miejsca i ziemi i trochę urosły bo sa malutkie, nie nadają sie na miejsce docelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 29.04.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam!Chcialabym sie dowiedziec ile placiliscie za mapke do celow projektowych w Gorzowku. Pozdrawiam i zycze udanego dlugiego weekendu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 29.04.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Jak dobrze pamiętam to kierownik budowy to załatwiał i płacił w starostwie jakieś 20-30zł za przybicie pieczątki ze zgodnością .może tak tanio ponieważ miałam uzgodnioną kwotę na załatwienie pozwolenia a mapka do delów projektowych była w tą kwotę wliczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.04.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witam! Chcialabym sie dowiedziec ile placiliscie za mapke do celow projektowych w Gorzowku. Pozdrawiam i zycze udanego dlugiego weekendu:) my 500 zł za 6 szt. ale w 2003 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 30.04.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witam! Chcialabym sie dowiedziec ile placiliscie za mapke do celow projektowych w Gorzowku. Pozdrawiam i zycze udanego dlugiego weekendu:) A my 400 za 6 szt. w 2005 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasi 30.04.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witam wszystkich, ja własnie wróciłam ze swoich ugorów i wkopywałam tuje na rozsadniku aby sie przyzwyczaiły do miejsca i ziemi i trochę urosły bo sa malutkie, nie nadają sie na miejsce docelowe. Acca5 nie jestem dobra w tych tematach możesz wyjaśnić mi- dyletantce, o co chodzi z tymi tujami? Mam ochotę już coś posadzić na działce, ale wiem, że nie mogę, zanim nie będę miała domu w stanie chociaż surowym otwartym... Ale może mogę już coś tam posadzić, choćby z tyłu działki... np choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts