Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

GRATULACJE

tylko miałbyc byk i co? :wink:

ps1. kiedy z prezentami? :wink:

ps2. u mnie weszli posadzkarze

jupiiiiiii :D

Nie to miał być baran, staraliśmy się bardzo - wyszła o 23.30 - jeszcze pół godziny i byłby byk :D :wink:

Co do odwiedzin - podaj datę i godzinę - czekamy :D :D :D

Na razie mam małą zawodową zadymkę,

potem komunię chrzesnicy i szkolenie tygodniowe w Świnoujściu :roll: :roll: :roll: :roll: , ale, jak tylko sie uspokoi, to przygotujcie sie na najazd Funiowców :D

ps. posadzki schną :D

Casandro- dziekuje za namiary- umowilam sie z gosciem na wtorek, dziekuje,ze go uprzedziłaś.

OK

Przyciśnij gościa do tego że chcesz być przy zakupie materiału-to ważne ponieważ widzisz jaka jest rzeczywista kwota za materiał, Nawet część może załatwić połowę taniej -tylko pss między nami nic Ci nie mówiłam . :lol:

Witam Witam .....no tak budujemy się...słonko ładnie świeci :lol: Humus ściągnięty :lol: :lol: :lol: już myślałam że nigdy sie nie doczekam tej chwili. Przyjemne to uczucie aż miło było popatrzeć jak fadroma pracowała 8) Blaszak postawiony - jestem bardzo zadowolona dzięki acca5 za namiary..noi umnie po komuni ...

jutro ma przyjechać gruz od zarabskiego 4 duże samochody na zrobienie tej wykorytowanej juz drogi-mam nadzieje że pogoda się utrzyma. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :D