Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

umnie studnia już jest

2tys od całości pracy wykopania a metrów było 14 moje kręgi u kowaleskiego najtaniej 1200 na 1,5m ocieplone wełna . hydrofor na na 80l i rury zapł 1000,tys noi filtr 160zł .

razem z materiałem mój koszt 2360,00+100 za ocieplenie kręgów 2460,00-nieżle -no ale troszke po znajomości było

fundamenty zalane jutro ściągają szalunki

Taniocha!!!!

Moja kosztowała prawie 5000 +1150 pompa . :cry:

Ale jestem zadowolony! :wink:

Ale mój hydraulik jest ze Świebodzina- to chyba za daleko 75km do gorzowa??Popytam, ale wątpie.

A mój też :) ze Świebodzina

Pozatym pozdrawiam klubowiczów coś mało tu sie ostatnio klika tak na marginesie

Ładna pogoda sie robi w piatek fiu fiu

Pamietam jak pare lat temu jak fachowcy stawiali mury na budowie to była gorączka słońce paliło teraz to są temperatury wsam raz

Dobra to narazie tyle

Pozdrawiam i życze udanego dnia

Witam wszystkich..

Pogoda faktycznie super :lol:

Kto da namiary na hydraulika -dobrego -taniego-koło Gorzowa ...

Mogę dać namiary na tania dobrze zrobiona studnię i na elektryka ...

Podam Tobie na priva namiar na hydraulika, na pewno dobry i uczciwy.Czy tani nie powiem, ale jakbyś zadzwoniła, to powiedz, że masz namiar ode mnie :D

Pozdrawiam Wszystkich :D :D :D

Czytam czytam i wszystkim zazdroszcze. Tak pieknie Wam ida budowy:)a ja w USA siedze i zarbiam. ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. chociaz co tu gadac wcale nie narzekam. winko dobre pije i jest ok...a pracowac trzeba zeb cos miec:)

pozdrawiam wszystkich Lubuszan i zycze duuuzych postepow

Ten polecony hydrAULIK MNIAŁ SIE ODEZWAĆ I ANI SŁUCHU I WIDU A OBIECAŁ... :roll: aCCA JAK TAM U Ciebie? Miałaś wysłać mi swoje zdjęcia :roll:

casandra75 podaj mi nr na priva. Wczoraj z nim gadałam, przeprasza, ale gdzieś zgubił Twój telefon.Szczerze mówiąć to dopiero wczoraj dowiedziałam się, że dzwoniłaś do niego :roll: gdybym wcześniej wiedziała dałabym wcześniej znać, że nie ma Twojego tel :roll:

No cóż chciałam dobrze :cry: Dałam namiar, a reszta....

Pozdrawiam :D :D :D