casandra75 31.05.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 mam kłopoty z dołaczeniem zdjęc ..nie ma prostszego sposobu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 31.05.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 acca wysłałam Ci zdjęcie na meila bo nadal niestety mam problemy z dodawaniem zdjeć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.06.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ja jestem na etapie kupowiania glazury i terakoty do dołnej łazienki. Piekielnie trudne zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 01.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 A ja myślę jak ułożyć kanalizę w parterze- baaardzo absorbujace , ciekawe zajęcie. Mam spotkanko z hydraulikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 01.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam umnie studnia już jest 2tys od całości pracy wykopania a metrów było 14 moje kręgi u kowaleskiego najtaniej 1200 na 1,5m ocieplone wełna . hydrofor na na 80l i rury zapł 1000,tys noi filtr 160zł . razem z materiałem mój koszt 2360,00+100 za ocieplenie kręgów 2460,00-nieżle -no ale troszke po znajomości było fundamenty zalane jutro ściągają szalunki Taniocha!!!! Moja kosztowała prawie 5000 +1150 pompa . Ale jestem zadowolony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 02.06.2006 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Acca potrzebuje pilnie namiary na hydrałlika ..jeśli możesz będę wdzięczna , chyba jesteśmy natym samym etapie zdjęcia wysłałem dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 02.06.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ale mój hydraulik jest ze Świebodzina- to chyba za daleko 75km do gorzowa??Popytam, ale wątpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 02.06.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ale mój hydraulik jest ze Świebodzina- to chyba za daleko 75km do gorzowa??Popytam, ale wątpie. A mój też ze Świebodzina Pozatym pozdrawiam klubowiczów coś mało tu sie ostatnio klika tak na marginesie Ładna pogoda sie robi w piatek fiu fiu Pamietam jak pare lat temu jak fachowcy stawiali mury na budowie to była gorączka słońce paliło teraz to są temperatury wsam raz Dobra to narazie tyle Pozdrawiam i życze udanego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Kafelki do dolnej łazienki kupione - jutro dostawa i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 02.06.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam wszystkich.. Pogoda faktycznie super Kto da namiary na hydraulika -dobrego -taniego-koło Gorzowa ... Mogę dać namiary na tania dobrze zrobiona studnię i na elektryka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 02.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam wszystkich.. Pogoda faktycznie super Kto da namiary na hydraulika -dobrego -taniego-koło Gorzowa ... Mogę dać namiary na tania dobrze zrobiona studnię i na elektryka ... Podam Tobie na priva namiar na hydraulika, na pewno dobry i uczciwy.Czy tani nie powiem, ale jakbyś zadzwoniła, to powiedz, że masz namiar ode mnie Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 04.06.2006 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Czytam czytam i wszystkim zazdroszcze. Tak pieknie Wam ida budowy:)a ja w USA siedze i zarbiam. ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. chociaz co tu gadac wcale nie narzekam. winko dobre pije i jest ok...a pracowac trzeba zeb cos miec:)pozdrawiam wszystkich Lubuszan i zycze duuuzych postepow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.06.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 casandro- ja zalozyłam album na http://www.fotosik.pl bardzo prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.06.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 U nas łazienka się kładzie tzn. Misiek walczy, ale muszę przyznać, że naprawdę super mu to wychodzi szkoda tylko, że nie ma urlopu, bo pewnie w dwa dni by się uwinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 09.06.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f5c57b58d897a6f.html[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 09.06.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 O nawet mi się coś udało Witam wszystkich co tu tak ucichło ? A budujemy umnie ściany fundamentowe już zaizolowane, pozatym dużo jeżdzenia za materiałami , szukania i sprawdzania cen . Pozatym spodkałam przeznaczenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 09.06.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ten polecony hydrAULIK MNIAŁ SIE ODEZWAĆ I ANI SŁUCHU I WIDU A OBIECAŁ... aCCA JAK TAM U Ciebie? Miałaś wysłać mi swoje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ten polecony hydrAULIK MNIAŁ SIE ODEZWAĆ I ANI SŁUCHU I WIDU A OBIECAŁ... aCCA JAK TAM U Ciebie? Miałaś wysłać mi swoje zdjęcia casandra75 podaj mi nr na priva. Wczoraj z nim gadałam, przeprasza, ale gdzieś zgubił Twój telefon.Szczerze mówiąć to dopiero wczoraj dowiedziałam się, że dzwoniłaś do niego gdybym wcześniej wiedziała dałabym wcześniej znać, że nie ma Twojego tel No cóż chciałam dobrze Dałam namiar, a reszta.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 09.06.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Powiem krótko dziś przekręciłem pierwszy raz klucz w zamku zamykając budynek( dziś wstawiono okna+rolety szt 13 drzwi szt 2 brama garażowa szt 1 ) I właczyłem alarm i co chwila zerkam na telefon czy nic się nie dzieje .Jestem bardzo kontent. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 12.06.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 zdjecia wieczorem, przez trzy dni -brak internetu, dziś nadrobię zaleglości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts