Funia 13.06.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f5c57b58d897a6f.html No pięknie widać, że naprawdę się buduje GRATULACJE ps. jak zobaczyłam swoje fundamenty, to byłam przerażona, że ten nasz domek będzie taaaaaaaaaki malutki - czy też masz to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8f65abdba5e9ab94.htmlZdecydowalam o kupnie agregatu i betoniarki - oleję Eneę, zaczynam za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.06.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f5c57b58d897a6f.html No pięknie widać, że naprawdę się buduje GRATULACJE ps. jak zobaczyłam swoje fundamenty, to byłam przerażona, że ten nasz domek będzie taaaaaaaaaki malutki - czy też masz to samo? No ja też tak myślę jak tam stoię ale to takie złudzenie ..zniknie jak bedą już ściany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Hej Casandra75 śliczne te Twoje fundamenciki To znaczy ze ten hydraulik ode mnie sie nie odezwał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 14.06.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Moi kochani Lubuszanie tylko tak dalej. Powodzenia. Karol N HEJ wszystkim i Karolowi Dawno tu Ciebie niebyło moze Ty wiesz gdzie można dostać CEGŁY STARE z czoła budynku żeby miały cemny nalot, może w Twojej okolicy gdzieś sie rozwala budynek potrzebuje kilkanaście sztuk starej ciemnej cegły w dobrym stanie To na tyle pogoda super aż za super za goraco Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Ari w Nowej Soli rozbierają byłą fabrykę nici- stara klinkierowa cegła, widze ,że składają ja na paletach, wyczyszczoną- też mi sie podoba, spróbuję załatwic, bo ja tez bym potrzebowała. Tylko na kiedy potrzebujesz i ile. Nie obiecuję ale popróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Hej No to pięknie Casandra75 Niedługo mury http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6bdd118b320ef932.html to nasz domek z dn 1.06. Od tego czasu urósł nieco Dzisiaj miałam drugą jazdę ( robie prawko)-super się jeżdzi- nie wiedziałam, że to taki przyjemne Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.06.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Aniu i Casandro- śliczne te wasze początki domków, równiutkie jak klocki lego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 15.06.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Witam wszystkie Kobiety budujące...Upał goraco a tak niedawno nie mogłam się doczekać takiej pogody....Jak mi się uda dołącze w sobotę zdjęcia zalanych fundamentów ...Pozdrawim i miłego łykendu pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 15.06.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Aniu 67 W bardzo ładnym miejscu budujesz... podoba mi się a z czego to suporeks czy itong? i widzę podpiwniczenie .. nie było problemów ?Acca jak tam u Ciebie ? gdzie te fundamenty?> jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.06.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Hej No to pięknie Casandra75 Niedługo mury http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6bdd118b320ef932.html to nasz domek z dn 1.06. Od tego czasu urósł nieco Dzisiaj miałam drugą jazdę ( robie prawko)-super się jeżdzi- nie wiedziałam, że to taki przyjemne Pozdróweczka Aneczko chatka pięknie rośnie kiedy parapetówa no dobra - chociaż budowlany grill? Ps. w ostateczności herbatka u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 15.06.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Hej Wszystkim Dzięki za miłe słowa pod adresem naszego domku Tym bardziej, ze domek buduje mój mąz z teściem Casandra budujemy z silikatów, z podpiwniczeniem nie bylo rzadnych problemów, wszystko poszło gładko i sprawnie Cieszę sie że podoba się Tobie nasza okolica Funia nie będziemy czekać aż do parapetów Zapraszamy kiedy tylko Teraz wprawdzie trudniej nas spotkać razem, bo mąż rzedziej przyjeżdża do domu, ale dla chcącego Miło by było się spotkać( jakby co to jesteśmy jutro po południu i w sobotę ) Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Funia nie będziemy czekać aż do parapetów Zapraszamy kiedy tylko Teraz wprawdzie trudniej nas spotkać razem, bo mąż rzedziej przyjeżdża do domu, ale dla chcącego Miło by było się spotkać( jakby co to jesteśmy jutro po południu i w sobotę ) Pozdrawiam Wszystkich Nad sobotą pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.06.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Hej :D Funia zapraszamy Adres znacie Pozdrawiam ps. oby tylko nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Hej :D Funia zapraszamy Adres znacie Mniej wiecej jakbym nie mogła Was znaleźć to bedę krzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 16.06.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 A mi dziś zadzwonili z enei ,ze na 100% będe miała prąd- pod koniec czerwca. Wierzyć , nie wierzyć. O to jest pytanie. Co robić kupic agregat? 900zł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Hej :D Funia zapraszamy Adres znacie Mniej wiecej jakbym nie mogła Was znaleźć to bedę krzyczeć krzycz ino głośno Przed tablicą w lewo, skręcacie przed rózowym domkiem, z płaskim dachem, bo troche dalej to skręcisz do Gwiazdki pierwsze nowe i dopiero budujace się domki po lewej stronie. Przed naszym domkiem będzie stał czerwony nissan Aha, a ja będę od ok 12 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 17.06.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam Funiu i Aniu ja również zapraszam Do nas jak Ania napisała - za różowym domkiem. Znak rozpoznawczy niebieskie "reno" lub srebrny golf. Bedziemy dzi napewno, choć nie wiem od której. Dzisiaj mamy zamiar kupić drzwi na pięterko. Mšż je jeszcze chce montować a nadal porusza sie o kulach!!!!!! Czas nas troche nagli bo w czwartek kładš panele. Nareszcie jekie postępy, bo zaczęłam popadać w beznadzieje budowlanš. Pozadrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 17.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Gwiazdko, dopiero teraz zajrzałam do internetu długo Ciebie tu nie było Miałam zamiar zrobić Tobie niespodzianke i przyjść z Funią, ale niestety Funiątka do nas nie trafiły Bidny ten nasz sąsiad ale pracowity, nawet kule mu nie przeszkadzają w pracy Pozdrowienia dla miłych sąsiadów I dla Wszystkich budujących Aha, dzisiaj zamówilismy cieslę i dekarzy, na 15 wrzesnia hurrra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.06.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Miałam zamiar zrobić Tobie niespodzianke i przyjść z Funią, ale niestety Funiątka do nas nie trafiły Funia po prostu nie dojechała pojechała do babci na działkę, gdzie był grill i wigilia imienin Miśka, więc już mnie nigdzie nie puścili ale obiecuję to nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts