gwiazdka 18.06.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Gwiazdko, dopiero teraz zajrzałam do internetu długo Ciebie tu nie było Miałam zamiar zrobić Tobie niespodzianke i przyjść z Funią, ale niestety Funiątka do nas nie trafiły Bidny ten nasz sąsiad ale pracowity, nawet kule mu nie przeszkadzają w pracy Pozdrowienia dla miłych sąsiadów I dla Wszystkich budujących Aha, dzisiaj zamówilismy cieslę i dekarzy, na 15 wrzesnia hurrra Dzięki za pozdrowienia Zaproszenie nadal aktualne. Widziałam wczoraj jak dzielnie murowalicie ciany. Brawo, już sporo widać. Mšż nadal chce montować drzwi choć nie wiem jak to zrobi. Jednak jest uparty, więc pewnie obmyił już plan jak tego wyczynu dokonać. Poza tym kupilimy farby do pokoju syna , więc zabieram się za malowanie. Do pištku chcemy zrobić dwa pokoje, podłšczyć wanne i kuchenkę (takie minimum potrzebne do egzystencji), i......... zamieszkać . I powoli robic reszte. Ja za tydzień zaczynam urlop, mšż jeszcze przez jaki czas będzie na zwolnieniu, dziecko ma wakacje, więc nie musimy wracac do Gorzowa. Będš oszczednoci na czasie i paliwie. No i wreszcie wymarzona poranna kawa na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 18.06.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Moi kochani Lubuszanie tylko tak dalej. Powodzenia. Karol N HEJ wszystkim i Karolowi Dawno tu Ciebie niebyło moze Ty wiesz gdzie można dostać CEGŁY STARE z czoła budynku żeby miały cemny nalot, może w Twojej okolicy gdzieś sie rozwala budynek potrzebuje kilkanaście sztuk starej ciemnej cegły w dobrym stanie To na tyle pogoda super aż za super za goraco Pozdrawiam ARi Czesc, gdzie niegdzie widac rozlatujace sie stare domy, ale czy cegla z nich jest do sprzedania to nie wiem. Widze, ze acca ma cos na oku i moze sie uda. Powodzenia Lubuszanie ci starzy i ci nowi jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.06.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Miałam zamiar zrobić Tobie niespodzianke i przyjść z Funią, ale niestety Funiątka do nas nie trafiły Funia po prostu nie dojechała pojechała do babci na działkę, gdzie był grill i wigilia imienin Miśka, więc już mnie nigdzie nie puścili ale obiecuję to nadrobić dziś trafiliśmy, ale gospodarzy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 18.06.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Hej Funia gospodarze wpadli jak po ogień, ok 17, zerwalismy truskawki i szybciutko do domu, bo mąż wyjechał dzisiaj do pracy Funia wybaczam- babci nie można odmówić, ale następnym razem.......czekamy! Dam cynk, kiedy mąz wróci ( bo ja niezmotoryzowana jestem i póki co bez prawna, ale juz niedługo - mam nadzieję) i wtedy będzie tydzień w domu, to napewno nas upolujecie Gwiazdko, wczoraj ekipa szła jak burza, ale niestety tylko jeden dzień murowali we dwóch. Teść jednak od czasu do czasu przyjedzie i muruje sam. Ale masz super, poranna kawusia na tarasie mnniam Dzięki za zaproszenie, wybiorę się przy najblizszej okazji Milusiego pobytu w domku WAM życzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 U nas panele w gabinecie prawie położone - prawie, bo brakło kilku sztuk i trzeba jeszcze położyć listwy wykończeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 27.06.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 U nas panele w gabinecie prawie położone - prawie, bo brakło kilku sztuk i trzeba jeszcze położyć listwy wykończeniowe Super Funia Czekam na zdjęcia A my zastanawiamy sie na dachówką- Euronit, czy Koramic Euronit 9 300-wycena z lutego( gość powiedział, że cena mniejsza nie będzie, bo on nam juz policzył z rabatem- a euronit obniżył cenę dachówki w kwietniu) Koramic 11 091- wycena świeżutka, dzisiejsza, może jeszcze do utargowania Ale różnica w cenie tak niewielka...Zobaczymy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 28.06.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witam Witam URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/569357e55d15fbc8.html]http://images2.fotosik.pl/94/569357e55d15fbc8m.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 28.06.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 http://images4.fotosik.pl/57/67d165bfb9fbe2e9m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 28.06.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Sciany rosną cieszę się bardzo Drewno -więzba już zamówione 650 za kb tartak w łoścnie ..jak uwas ceny? Strop teriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 28.06.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 no to krótki kaszel decyzja zapadła najpóżniej 1.10 2006. przeprowadzamy się na NOWE Pozdrawiam MAŁO CASU KRUCA BOMBA MAŁO CASU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 A my zastanawiamy sie na dachówką- Euronit, czy Koramic Aniu my mamy Euronit efekt widziałaś . Jak na razie nie żałujemy wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Funia, Wasz dach jest bardzo ładny. Jak decydowalismy sie na Euronit, to wlaśnie Wasz dach był naszym pierwowzorem Ciągnie nas do dach. ceramicznej ze względu na "małą" różnicę w cenie Casandra75 mury ślicznie rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Funia, Wasz dach jest bardzo ładny. Jak decydowalismy sie na Euronit, to wlaśnie Wasz dach był naszym pierwowzorem Ciągnie nas do dach. ceramicznej ze względu na "małą" różnicę w cenie eeeeeeeeeee,, no jeśli Koramic jest ceramiczny to całkiem inna rozmowa mnie też by ciągnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Tylko, że nam zależy, albo na dobrej cemantowej - Eronit, albo na dobrej ceramicznej- koramic? Ale, jezeli Ciebie też ciągnęłoby w stronę Koramica, to cos w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.06.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Mam panele w gabinecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 30.06.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Przepraszam ale czy byście nie mogły sobie pogadać na priw.Zdominowałyście cała listę i już tu mało kto zagląda a szkoda bo mogliśmy WSZYSCY z lubuskiego wymieniać się doświadczeniami itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Przepraszam ale czy byście nie mogły sobie pogadać na priw.Zdominowałyście cała listę i już tu mało kto zagląda a szkoda bo mogliśmy WSZYSCY z lubuskiego wymieniać się doświadczeniami itp. Pozdrawiam Szanowny Mario czegoś tu nie rozumiem, sam prawie nie piszesz na tym forum, pojawiasz sie raz na ruski rok, po to by zadac jakieś pytanie, nie za wiele masz do powiedzenia albo nie chcesz sie z nami wymieniać swoimi sukcesami, doswiadczeniami itp., a przeszkadza Ci, ze my to robimy. Z tego co wiem klub budujących jest właśnie po to by budujący mogli sobie porozmawiać - i to właśnie robimy. A wysyłanie na priw? Pewnie, jeśli wiadomość adresowana jest do konkretnej osoby, a nie do grupy osób - bo jeśli mamy ochote spotkać się większą paczką, to chyba najstosowniej jest rzucić hasło na forum. Ps. zamierzam dalej informować wszystkie zyczlilwe mi osoby o postępach budowlanych i liczę na wzajemność. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 05.07.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 (...) Ps. zamierzam dalej informować wszystkie zyczlilwe mi osoby o postępach budowlanych i liczę na wzajemność. Pozdrawiam. Brawo!! to ja dodam, ze wlasnie ukladam z tesciem plytki, w polowie lipca zdun ma robic piec kuchenny z piecem chlebowym, w lipcu jeszcze czeka mnie zabudowa poddasza plytami GK i malowanie, moze na przelomie sierpnia i wrzesnia sie wprowadze Pozdrawiam wszystkich budujacych z woj. lubuskiego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 (...) Ps. zamierzam dalej informować wszystkie zyczlilwe mi osoby o postępach budowlanych i liczę na wzajemność. Pozdrawiam. Brawo!! to ja dodam, ze wlasnie ukladam z tesciem plytki, w polowie lipca zdun ma robic piec kuchenny z piecem chlebowym, w lipcu jeszcze czeka mnie zabudowa poddasza plytami GK i malowanie, moze na przelomie sierpnia i wrzesnia sie wprowadze Pozdrawiam wszystkich budujacych z woj. lubuskiego!!! zabudowa poddasza też przed nami teraz warto skorzystac z promocji w Nomi, bo wełna ok. 10 zł a regipsy ok 13 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 05.07.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 zabudowa poddasza też przed nami teraz warto skorzystac z promocji w Nomi, bo wełna ok. 10 zł a regipsy ok 13 zł. Welne juz mam, ale zakup regipsow jeszcze mnie czeka!! Dzieki za info!! Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts