thrier 07.08.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 to ja poprosze na priva namiary na tego rzeczoznawcę. I tak dopiero we wrześniu będę załatwiać, więc mi urlop nie satraszny...a przy okazji - długo robił?dzięki/thrier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 07.08.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witajcie Niezawodna osoba od kosztorysu i operatu szacunkowego to Pani Ania Tel. 501 342 276 za kosztorys wtamtym roky 350,00 zł supr tanio i szybko Polecam. A umnie coraz bliżej do wiezby juz końcówka ...więżba i dachówka czekaja... ja tez Co do płyt to w Prodbecie na walczaka koło zasiłkowni , jak długo nie mam pojęcia wybrałam terivę. Aniu 67 dziękuję ci bardzo za namiary na dekarzy umówiłam się już z Panem Chojką który dał mi namiary na innych dziękuje Ci bardzo , A co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Funiu gratulacje,że dobrnęłaś , niech ci się dobrze i szczęśliwie mieszka. Witam nowych budujacych. dzięx choć dobrnęłam, to za duzo powiedziane - jeszcze duuuuużo pracy, zeby dom na prawde nadawał sie do zamieszkania. Ale dajemy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Aniu 67 dziękuję ci bardzo za namiary na dekarzy umówiłam się już z Panem Chojką który dał mi namiary na innych dziękuje Ci bardzo , A co u Ciebie? Jeśli chodzi o Jarka Chojkę to robił też u nas Super - godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.08.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Funia, przekazałam namiar, ktory dostałam od Ciebie Casandra75, super, że masz już ekipę Hurra, mam już strop Wprawdzie miał być w poniedziałek, ale gość od stropu zrobiłł nas...nie powiem w co Jestem wściekła, bo gdyby był w po, to dzisiaj byłby juz wszystko gotowe, a tak to d......blada i jeszcze ten deszcz, brrrr a mąż już w niedzielę musi jechać Pocieszające jest to, że za strop i podciąg zaplaciliśmy 4 086 Mamy juz zamowiona więżbę i kupioną dachówkę- Euronit. Kupowalismy w CMB i zapł. 8 758 Tyle u mnie Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 12.08.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam umnie juz niedługo więżba . Stoja dumnie trzy kominy a dachówka nadal czeka i jestem super zadowolona Funia , jesteś na etapie wykończeniówki prawda? zazdroszcze Ci nie potrzebujesz luster ?tanio...ewentualnie szkła , blaty szklane itp? Tak mam juz dograna całą ekipę brakuje mi tylko od wykończeniówki..no ale zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.08.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Hurra, mam już strop Wprawdzie miał być w poniedziałek, ale gość od stropu zrobiłł nas...nie powiem w co Jestem wściekła, bo gdyby był w po, to dzisiaj byłby juz wszystko gotowe, a tak to d......blada i jeszcze ten deszcz, brrrr a mąż już w niedzielę musi jechać Aniu a ten pan to skad? ps. Mam net w domku!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Funia , jesteś na etapie wykończeniówki prawda? zazdroszcze Ci nie potrzebujesz luster ?tanio...ewentualnie szkła , blaty szklane itp? Cassandro wszytskiego potrzebuję - ale najbardziej forsy a tej niestety chwilowo nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.08.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Funia, jeżeli chodzi o "tego"pana, to Ty juz dobrze wiesz skąd on jest Super, że masz net Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.08.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Funia, jeżeli chodzi o "tego"pana, to Ty juz dobrze wiesz skąd on jest Super, że masz net Pozdrawiam Aniu mi się ciężko wybrać do Ciebie z Hanulą - zwłaszcza teram gdy został mi miesiąc do ostatniego egzaminu (wiesz jakiego) ale jaby co to serdecznie zapraszam. Co do tego Pana - to warto naszym kochanym lubuszanom napidać że na pana od stropów z Międzychodu po prostu trezba uważać i tyle - reszta szczegółów np. w moim dzienniku - albo poście Ani powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Dziękuje za zaproszenie Mi z kolei cieżko sie bedzie wybrać do Ciebie, bo mąż wyjechał, a ja niestety niezmotoryzowana i bez prawa jazdy jestem Ale jestem w trakcie robienia prawka i wtedy..... Ale jakbyś znalazła chwilę- w przerwie miedzy nauka, to zapraszam z Hanulą do siebie( do obecnego lokum) na kawkę-numer tel masz i bliziutko od Ciebie( w linii prostej przez nowy most ) A co do stropu z Miedzychodu- to faktycznie radzę uważac, albo miec czasu i duuuzoo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 14.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Witam Aniu w HMB sa fajne płytki klinkierowe do oklejenia komina i pdlicówki budynku za 0,49 brutto ..1szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.08.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Witam Aniu w HMB sa fajne płytki klinkierowe do oklejenia komina i pdlicówki budynku za 0,49 brutto ..1szt Dzięki Nastepny mój zakup, to wlasnie klinkier i rynny Nie wiem na jakie rynny się zdecydowac. Chcielismy tytan- cynk, ale cena 2 400 jak na dzień dzisiejszy, to trochę duzo. Mozecie polecić jakies rynny Jakie macie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 16.08.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witam Aniu jeśli chodzi o rynny to niestety nie mam pojecia jekie jeszcze sie nie zastanawiałam ... funia jesli potrzebujesz cos pilnie z luster szkła chetnie Ci pomogę kasa póżniej .. damy rade trzeba sobie pomagać Acca Jak możesz odpowiedz mi ile masz stron ogrodzenia juz zrobione ? Ja przód grodze na zime z samej siatki ...na wiosne bede myśled co dalej i z czego A obecnie zastanawiam sie nad zmiana schodów nosnych na wylewane... Chyba przypuszczalnie bedzie taniej? jak myslicie? Ogladałam takie na forum ichyba zdecydowanie mi sie podobaja wylewane a na stopnie drewno i zboku male lampki podswitlajace super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 16.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Dziś wystapiłam do Gminy o wydanie warunków na przydomowa oczyszczalnie scieków , mam nadzieje że bedzie przychylna decyzja Nie chce być zalezna od szmbiary...o nie to nie dlamnie To idealna sytuacja ...woda -ujęcie własne kanaliza -POŚ ogrzewanie kominek z rozprowadzeniem na CO + dodatkowo gaz narazie z butli póżniej z do 2 lat już z sieci . Własnie zastanawiam się czy nie lepiej przemeczyć sie na kominku jakieś około 2 lata i poczekać na gaz z sieci?ale instalację napewno będe miała gazowa ...właśnie czekam na wycene wod-kan-gaz Pozdrawiam was kobitki budujace bo jak narazie meżczyzn nie widu i nie słychu... A tak pozatym to umnie wielkie sprzatanie jeśli chodzi o rslinnosć mam trzy drzewa i jakies chaszcze na któtych całkowicie sie nie znam... Rodzina przyszła z pomocą i robimy porzadki na jesień... Ale jestem dzis zmęczona , a mój maz obrazony bo powiedziałam mu że wcale nie zna sie na budowie ... ...no bo nigdy go nie ma ...bo nie musi bo ja jestem ciągle i pilnuje wszystkiego ..uzgadniam...negocjuje...itp itd...znacie to a on tylko ryby... no nie zna sie ...mam racje ... przejdzie mu.. jakos go udogrucham Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha1719500783 17.08.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 A ja sie pochwalę, że właśnie przyszło pismo ze starostwa, że nie musimy przekształcać naszej działeczki , jeśli budowa będzie na 5 ar a taki mieliśmy plan , bo reszta to ma być ogród, sad. Mam pytanko czy kominek z płaszczem wodnym to daje też ciepłą wodę, czy tylko słuzy do podgrzewania grzejników? Pozdrawiam Lecę do gminy po warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 17.08.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Tak daje ciępłą wode ale musisz dokupić zasobnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.08.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Tak daje ciępłą wode ale musisz dokupić zasobnik o widzisz, a tego nie wiedziałam czyli trzeba dopisać kolejny wydatek do listy zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 17.08.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Dobre rozwiązanie na ciepłą wode zimą a latem podgrzewacze albo gazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 18.08.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Pozdrawiam was kobitki budujace bo jak narazie meżczyzn nie widu i nie słychu... (...) Witam wszystkie zapracowane "kobitki" !! No to moze sie pochwale swoim zaawansowaniem budowy: Regipsy na poddaszu prawie skonczone (pozostalo szpachlowanie i szlifowanie) na parterze prawie wszedzie są położone płytki, poza małym pomieszczeniem, które może poczekać, ściany są na etapie szykowania do malowania, piec tradycyjny z piecem chlebowym w kuchni jest gotowy i wyszedł całkem, całkiem , jedna z trzech łazienek już nadaje sie pod klucz, drzwi wewnętrzne na parter zamówione. Pozostało jeszcze pomalowac, zamontować gniazdka i PRZEPROWADZKA!!!! Mam nadzieje, ze na przełomie września i pażdziernika będę na SWOIM!! Pozdrawiam serdecznie Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts