Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Płacenie comisiecznego czynszu - :wink: dla kogo i za co? i czy się opłaca? 8) już przeszłam przez te tematy nie raz i nie dwa....nie opłaca...

Nie ma to jak u siebie...mimo iz jeszcze nie mieszkam u siebie ale codziennie tam jestem i czuje ta wielka radość że jestem na swim i nikt mi nie patrzy z zapłota...i ta cisza..niedoopisania piękno.. :D

Płacenie comisiecznego czynszy - :wink: dla kogo i za co? i czy się opłaca? 8) już przeszłam przez te tematy nie raz i nie dwa....nie opłaca...

Nie ma to jak u siebie...mimo iz jeszcze nie mieszkam u siebie ale codziennie tam jestem i czuje ta wielkoa radość że jestem na swim i nikt mi nie patrzy z zapłota...i ta cisza..niedoopisania piękno.. :D

Zazdroszczę Tobie :)

Dużo radości Casandro :wink:

U mnie obecnie etap murowania nadproży, trochę widachttp://images3.fotosik.pl/133/3c102f12d6066ad3m.jpg http://images4.fotosik.pl/97/4bee01ac78738476m.jpg

http://images2.fotosik.pl/133/da45a98c1de531c6m.jpg

ścianki działowe, szef obiecał na początek września zakończenie wszystkiego ze stropem włącznie, ale jesli będzie problem ze stropem jak miała Ania to nie wiem, na 10 wrzesnia wchodza dekarze i ciesla. Planuję na koniec września zakończyc całośc, może się uda. Chciałabym na począątku pażdziernika wyjechąc na tydzień gdzieś w ciepłe kraje- ale gdzie , może macie pomysł??Może ktoś gdzieś byłi sobie chwalił pobyt- chorwacja, grecja czy coś takiego.

acca nieżle widac :D :wink:

Super jest ten łukowaty wykusz- dobrze widzę 8)

Nikomu nie zycze problemu ze stropem :evil: gdyby nie ten strop, to juz bym miała scianki szczytowe wrrr :evil:

Ja wprawdzie nie latam w ciepłe kraje :wink: , ale myslę że Chorwacja to byłoby super :D

Casanndra ja prawko robie u Pomorskiego- super :D i

A instalacje bede robić w przyszłym roku, ale ja lubie mieć wszystko obcykane :wink: wcześniej- czas szybko leci :lol:

Ja swoja działę w Janczewie kupowalam 2 lata temu za 500 za ar 8)

Z tym nasłuchiwaniem na balkonie to fakt. Ja wczoraj w nocy wieszalam pranie i słyszałam takie odglosy :oops: że najpierw było tak :o :o :o a potem tak :oops: niby ludzka rzecz a jednak jestem szczęśliwa,że jedną noga jestem w swoim domku :D

Casandra gdzie były te okna za 800 i jaki wymiar?

Zarżnę się na 30 lat, ale wiem za co płacę! :lol:

Sprzedałem dobry samochód, kupiłem starego śrupa, byle tylko się wybudować.

Jestem zdesperowany i w przyszłym roku będę juz mieszkał w swoim domku, patrzył w moje gwiazdy, i przeklinał samoloty latające po moim kawałku nieba. :wink:

Podoba mi sie to co piszesz 8) TO JEST TO :D

Aha, Casandra Santocko też bardzo mi sie podoba :D ( szczególnie mojemu mężowi 8) ) Jakby nie J. to kto wie :D 8)

Witam.

Właśnie poszukujemy ładnej ziemi na wymarzony domek.

Jak znacie coś ładnego, wolnego w Waszym otoczeniu - prosze dajcie znać.

Podobają nam się działki na wzgórzach nad wartą w stronę Santoka - oglądaliśmy kilka ale szukamy dalej, problem że ładne wzórza nie wiadomo do kogo należą no i marzenie to uzbrojona działka na szczycie nie na stoku. Lub każda ładna, najlepiej w okolicy lasów (np. Wawrów, Czechów, Kłodawa, itp.)

Z góry dziękujemy za informację najlepiej na [email protected]

Ja tam uważam, ze superaście jest koło mnie :D , tzn. w Ulimiu

no i sa wolne działki koło lasu :wink: