acca5 05.09.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 O rany co za piękne kwiatki przy garażu! A to mój strop http://images3.fotosik.pl/153/c2c2598bf1508d65m.jpghttp://images2.fotosik.pl/153/cce324a55c4453d4m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 05.09.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Mycha trochę mniej niż 100 tys a 12 to duża różnica wiele czynników wpływa na kwote począwszy od działki-ziemi ,prjekt-materiały,ludzie-błędy i wielu innych czynników zależnych od siebie a skączywszy na pogodzie noi szczęściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 05.09.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Acca gratulacje Ten garaz ma byc docelowo więc starałam sie tam coś zrobić...a ile pracy mnie to kosztowało ... nie pytaj...ile taczek ziemi nawiozłam - to szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.09.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja swój garaz tez zostawię ale w innym miejscu bo obecnie stoi przy plocie od przodu, zabuduje go pergolami i puszcze winogrona lub co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 05.09.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 NO MNIEJ WIĘCEJ..TEŻ KIEDYŚ TAK ZROBIE, a jak twój problem ztymi belami?wyjaśniło się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.09.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Jeszcze czekam na odpowiedź częściową otrzymalam reszta jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.09.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Hej Casandra mi też milo sie z Toba rozmawiało i bardzo sie cieszę, ze mnie odwiedzilaś Zapraszam ponownie do mojej piwniczki na kawke Acca strop super Mam nadzieję, ze z tymi belami cos sie wyjasni Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.09.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Funia mieszkasz? Mieszkam można by mieć zastrzeżenia do warunków - ale po co sie czepiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 07.09.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 http://images4.fotosik.pl/118/d52bdc8214cf2fccm.jpg' alt='d52bdc8214cf2fccm.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 07.09.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 http://images1.fotosik.pl/164/519ca584fa1be8cfm.jpg' alt='519ca584fa1be8cfm.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 07.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam wszystkich Acca Twój blaszak stoi? Ten tam to nie mój uf jaka ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam Wszystkich Jak tam wczorajsza wichura My przeżylismy wczoraj" katastrofę budowlaną ":cry: Runą wymurowany filar, naszczęście jeden z trzech, filarki nie były jeszcze zalane betonem. A parę dni wcześniej, podczas silnego wiatru, sąsiadowi spadlo parę dachówek ceramicznych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 08.09.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam dawno mnie tu niebyło co do wczorajszej wichury to faktycznie mnie też zaskoczyła podczas murowania murku oporowego z kamienia ciosanego noi w przyszpieszonym tempie musiałem zurzyć beton wszystko zabezpieczyć i w otoczeniu błyskawic umyć betoniarke co nie było za mądre ale sie udało. Dziś ramo sprawdziłem murek to odziwo stoi i ma sie dobrze ale to dopiero początek Pozdrawiam udanego dnia życze PS pozdrawiam nowych budujących sie życze wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 08.09.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam Wszystkich Jak tam wczorajsza wichura My przeżylismy wczoraj" katastrofę budowlaną ":cry: Runą wymurowany filar, naszczęście jeden z trzech, filarki nie były jeszcze zalane betonem. A parę dni wcześniej, podczas silnego wiatru, sąsiadowi spadlo parę dachówek ceramicznych Pozdrawiam Aniu powaznie mnie przeraziłaś. Strasznie boje sie tych wiatrów. To nie poraz pierwszy w J. tak wiało. Ta poprzednia wichura postawiła mnie na równe nogi w środku nocy. Ale na całe szczęście nie zauważyłam żadnych zniszczeń. Dla pewności jeszcze dobrze obejrze swoje "włościa". Dzieki za zaproszenie. Wpadnę na małą kawkę. Funia no to super !!!!! Gratuluję. Nasz dom też pozostawia jeszcze wiele do życzenia, ale ta wolność. A my , szaleni, wolimy betony od przytulnego własnego !!!!!!!!! mieszkanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.09.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ari dobrze ze Twoj murek ocalal Gwiazdko bylo okropnie Dwa filarki z przodu domu normalnie sie chwiały. Mąz z teściem trzymali je, aby sie nie przawrociły Dzisiaj zalewaja je betonem. Gwiazdko przyjdz, dzisiaj jestem po południu Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.09.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Cześc Wam wszystkim, jade zobaczyc czy garaż stoi, powinien stac bo go przymocowałam 1 m pretami wbitymi w ziemię. Nie było mnie 3 dni, zwiedzałam Kraków.( tzn byłam na zjeżdzie naukowym). Ari zrób foto jak możesz tego murka jestem ciekawa jak go zrobiłeś. Czy sam ciosałeś kamienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A my , szaleni, wolimy betony od przytulnego własnego !!!!!!!!! mieszkanka. skąś to znam ja tez uwielbiam te swoje betony, których - na szczęście - powoli coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 11.09.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 WitamDziś dostałam oferte na rynny pcv -brąz 2430 .z system dach-ktoś robił juz oferty na rynny kto jest najtańszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.09.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ja dostałam ofertę na rynny tytan-cynk w CMB- 2 400. W CMB pan powiedział, ze rynny z PCV bedą 30-40% tańsze, ale jeszcze nie wyceniałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.09.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Casandro w jakim systemie te rynny- firma znaczy się? Wavin, czy co? Tez mnie interesuja plastiki. a jeszcze nie wybrałam rynien. Jaki kolor masz płytek na kominach?do miedzi. Co to system Dach- hurtowniA? Mi dzis zwieźli więźbę. Długa na 13m tzn dwie takie belki- horor. Wyobraźcie sobie że panowie za rozładunek więźby zażyczyli sobie kasę- co rozumiem bo poza umową ale kaśę chcieli przed rozładunkiem bo tak im kazał szef- tartak w Toporowie, więc im powiedziałam, że ja mam zasadę nie płacic przed wykomnaniem roboty to oni,że poczekaja w takim razie jak ja im tę kase przywiozę, a ja im na to ,że pojadę po kasę , jak się wezmą za robotę to oni ,że poczekają. CZEKALI 50 MIN i nic ,więc wzieli sie do roboty. Zapłaciłam jak zrobili.UFF ,ąż mnie glowa rozbolała. Najgorsze,że jak chcieli to płaciłam im za więźbę wtedy kiedy chcieli i to o niebo wiekszą kwotę bez problemu a tu taki cyrk. Bele na taras zamówiłam az w Szczecinie- najdłuzsza ma tylko 6 m, łącznie 19,5mb cena kosmiczna ale i tak taniej niż w Kozuchowie. Może ma ktos transport na koniec wrzesnia do Szczecina, potrzebuję przywieźć te bele. U mnie cena 2,5zł za km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts