suwalek 12.10.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam Lubuszan Poszukuję: - sprawdzonego kierownika budowy w Gorzowie - niedrogiego ale rzetelnego, nie figuranta, a osobę, która rzeczywiście zwróci uwagę na prawidłowość prac, - ziemii do podniesienia poziomu działki, - sprawdzonej ekipy budowlanej do stanu surowego zamkniętego. Proszę o namiary na priv, lub tutaj jeśli wolicie Wyszukiwarka jest do tego zbyt cienka Ponawiam prośbę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 12.10.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Francuz a dlaczego nie oddasz im tego wadliwego towaru, nastrasz ich że podasz do sądu, albo ze jak nie wymienią to naślesz na nich odpowiednie służby, bo na tartakach to przewaznie pracują ludzie na czarno i po alkoholu, u nas tak jest, no ale towar oki. Suwalek ja niestety Ci nie pomogę bo nie znam nikogo, no i jestem z Zielonej. A ja musze poszukać nowego geodety bo ten teraz jest do kitu, miał odtworzyć działkę bo chcemy robic to ogrodzenie , mówiliśmy mu, a jak zadzwoniłam do niego to powiedział , ze płot postawimy na własne ryzyko, bo mu tam sie wymiary nie zgadzają a jak chcemy mieć wyznaczona działke idealnie to to może potrwać rok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.10.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Suwalek, podaję na priva namiar na KB Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 13.10.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Gdzie kupić w Zielonej pojemniki do zbierania deszczówki prosze o namiary ooooo Witam Widze że masz zamiar łapać deszczówke fiu fiu ja łapie i tylko stosuje do podlewania. Zprawdziwego zdarzenia zbiornik jest bardzo drogii ja zakopałem zbiornik 1000 litrów miałem w planach wiekszy ale niestety nieznalazłam i tez miałem w planach połączyc zbiorniki ale już mi sie niechciało kopać tak głeboko. Plusy łapania deszczówki sa umnie przedewszystkim takie że sie nierozlewa deszczówka tam gdzie popadnie tylko do zbiornika a ze zbiornika do zbiornika chłonnego jak jest nadmiar noi można deszczówką podlewać a nie z sieci wodociagowej. Pozdrawiam to byłem ja ARi ten ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 15.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Suwalek, podaję na priva namiar na KB Pozdrawiam Dziękuję za telefon do kierbuda - skorzystam jutro. Casting na ekipę i kierbuda trwa, czas najwyższy skoro w zeszłym tygodniu został złożony w moim imieniu wniosek o pozwolenie na budowę. Odliczam dni, dam znać jaki wynik osiągnie Starostwo Powiatowe w Gorzowie Wlkp. Trzymajcie kciuki za urzędników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 16.10.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 A u mnie wykonczeniowka!!! http://images1.fotosik.pl/214/d50a5ad72860c7e2med.jpghttp://images1.fotosik.pl/214/02b775ed8f0b6d39med.jpghttp://images3.fotosik.pl/205/68db177557d0722dmed.jpghttp://images1.fotosik.pl/214/d7571181f1a26232med.jpghttp://images3.fotosik.pl/205/c8cea8dfcfc244acmed.jpgPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 16.10.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 jaka piekna cegła we wnętrzach - czy ten zamiar był od poczatku czy przypadkowo, ten duzy łuk to podciąg zamaskowany? Kto robi takie piekne schody- prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomD 16.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Szukam ekipy do wykonania stanu surowego zamkniętego. Czy możecie kogoś polecić z Zielonej Góry lub okolic ( może na priv-a ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
francuz 16.10.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 czesc mycha , chcialem szybko zrobic ten dach i dlatego uzywalismy to co bylo i juz, bo za tym by mie wymienily tych desek...jednak sprobowalem ale nie udalo sie tfk ladny piec kaflowy !!, tez chce zrobic taky piec , gratuluje ! narazie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrf 16.10.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 witam! szukam kogoś do płytek z gorzowa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raru1 17.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Czy ktos moze polecic niedroga ekipe z zielonej gory lub okolic do wykonania stanu "0" na poczatku listopada? Ile mnie moze kosztowac fundament w zielonej (robocizna) domu na planie prostokata 11x9m ? Witam. Mam solidną ekipe z Nietkowa,alez tego co wiem już maja do wyceny kolejne 5 projektów.Może być ciężko.Jak chcesz dam Ci namiary na priv-a. Ja za prostokat o wym. 10 x 12 zapłaciłem za robocizne 7600.W cenie jest również rozprowadzenie kanalizy pod chudziakiem i wylanie chudziaka. Stan 0 wyszedł 39000 (liczyłem naiwny na 25000 ). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 18.10.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 jaka piekna cegła we wnętrzach - czy ten zamiar był od poczatku czy przypadkowo, ten duzy łuk to podciąg zamaskowany? Kto robi takie piekne schody- prosze o namiary Zamiar taki był od samego początku, ten łuk nie maskuje podciągu, w całości jest wykonany z cegły rozbiórkowej podobnie jak sciana w salonie, z tym, że na scianę ciąłem ceg na pół, zeby nie tracic powiezchni. W kuchni cegła jest nowa i wygląda troszke gorzej niż ta rozbiórkowa. Schody robił mi mąż koleżanki z pracy ale na dzien dzisiejszy ma wszystkie terminy zajete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andiki 18.10.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam serdecznie wszystkich lubuszan.Startuję na wiosnę z budową domku.Poszukuje solidnej ekipy budowlanej z Gorzowa Wlkp. lub okolic.Budowa domu w Chwalęcicach, 1 km. od Gorzowa.Jezeli możecie kogoś konkretnego polecić to będę zobowiązany.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 19.10.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ania67 Codziennie widzę postępy na twojej budowie. Dzisiaj rano, jadąc do pracy, podziwiałam piękny dach. "Robi się" błyskawicznie. Gratulacje. Jak znajdziecie chwilke zapraszam na kawę. My nadal "wykańczamy dom" , choć jakby to przeanalizować to chyba on wykańcza nas - przynajmniej finansowo. Och..., ale nikt nie mówił ,że będzie lekko. Pozdrawiam Gwiazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.10.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Hej Gwiazdko, cieszę się że dach sie podoba , bo ja dopiero za chwilę jadę zobaczyć-jeszcze nie widziałam Dziękujemy za zaproszenie To prawda, nikt nie mówił, że bedzie lekko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A ja bym z chęci a zobaczyła ten dach, jestem na podobnym etapie- jutro kończą mi ciesielkę, czy robiłyscie deske okapowa i z czego i czy mbyła malowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.10.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Hej Stan surowy otwarty zakończony Proszę bardzo oto zdjęcia http://anus02.fotosik.pl/zdjecia/1.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 19.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam. W przyszłym roku planuję rozpocząć budowe pod Gorzowem. bardzo prosz eo namiary na wszelkich fachowców i kierownika budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.10.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Aniu- ale masz fajnie, planujesz jeszcze wstawić okna i porobic co nieco?ja mysle o oknach, elektryce i tynkach wew. cement-gipsowych. Jakie masz rynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 20.10.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Aniu67 Widzę że dach odebrany . A co z tą kawką? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts