Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

Witam Lubuszan

Poszukuję:

- sprawdzonego kierownika budowy w Gorzowie - niedrogiego ale rzetelnego, nie figuranta, a osobę, która rzeczywiście zwróci uwagę na prawidłowość prac,

- ziemii do podniesienia poziomu działki,

- sprawdzonej ekipy budowlanej do stanu surowego zamkniętego.

Proszę o namiary na priv, lub tutaj jeśli wolicie :-) Wyszukiwarka jest do tego zbyt cienka :-(

Ponawiam prośbę o namiary :-)

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Francuz a dlaczego nie oddasz im tego wadliwego towaru, nastrasz ich że podasz do sądu, albo ze jak nie wymienią to naślesz na nich odpowiednie służby, bo na tartakach to przewaznie pracują ludzie na czarno i po alkoholu, u nas tak jest, no ale towar oki.

Suwalek ja niestety Ci nie pomogę bo nie znam nikogo, no i jestem z Zielonej.

A ja musze poszukać nowego geodety bo ten teraz jest do kitu, miał odtworzyć działkę bo chcemy robic to ogrodzenie , mówiliśmy mu, a jak zadzwoniłam do niego to powiedział , ze płot postawimy na własne ryzyko, bo mu tam sie wymiary nie zgadzają a jak chcemy mieć wyznaczona działke idealnie to to może potrwać rok :o :o .

Gdzie kupić w Zielonej pojemniki do zbierania deszczówki prosze o namiary

ooooo Witam

Widze że masz zamiar łapać deszczówke fiu fiu ja łapie i tylko stosuje do podlewania. Zprawdziwego zdarzenia zbiornik jest bardzo drogii ja zakopałem zbiornik 1000 litrów miałem w planach wiekszy ale niestety nieznalazłam i tez miałem w planach połączyc zbiorniki ale już mi sie niechciało kopać tak głeboko. Plusy łapania deszczówki sa umnie przedewszystkim takie że sie nierozlewa deszczówka tam gdzie popadnie tylko do zbiornika a ze zbiornika do zbiornika chłonnego jak jest nadmiar noi można deszczówką podlewać a nie z sieci wodociagowej.

Pozdrawiam to byłem ja ARi ten ARi ;)

Suwalek, podaję na priva namiar na KB 8)

Pozdrawiam :D

Dziękuję za telefon do kierbuda :-) - skorzystam jutro.

Casting na ekipę i kierbuda trwa, czas najwyższy skoro w zeszłym tygodniu został złożony w moim imieniu wniosek o pozwolenie na budowę. Odliczam dni, dam znać jaki wynik osiągnie Starostwo Powiatowe w Gorzowie Wlkp. Trzymajcie kciuki za urzędników!

Czy ktos moze polecic niedroga ekipe z zielonej gory lub okolic do wykonania stanu "0" na poczatku listopada?

Ile mnie moze kosztowac fundament w zielonej (robocizna) domu na planie prostokata 11x9m ?

Witam.

Mam solidną ekipe z Nietkowa,alez tego co wiem już maja do wyceny kolejne 5 projektów.Może być ciężko.Jak chcesz dam Ci namiary na priv-a.

Ja za prostokat o wym. 10 x 12 zapłaciłem za robocizne 7600.W cenie jest również rozprowadzenie kanalizy pod chudziakiem i wylanie chudziaka.

Stan 0 wyszedł 39000 (liczyłem naiwny na 25000 :oops: ).

Pozdrawiam.

jaka piekna cegła we wnętrzach - czy ten zamiar był od poczatku czy przypadkowo, ten duzy łuk to podciąg zamaskowany?

Kto robi takie piekne schody- prosze o namiary

Zamiar taki był od samego początku, ten łuk nie maskuje podciągu, w całości jest wykonany z cegły rozbiórkowej podobnie jak sciana w salonie, z tym, że na scianę ciąłem ceg na pół, zeby nie tracic powiezchni.

W kuchni cegła jest nowa i wygląda troszke gorzej niż ta rozbiórkowa.

Schody robił mi mąż koleżanki z pracy ale na dzien dzisiejszy ma wszystkie terminy zajete.

Ania67

Codziennie widzę postępy na twojej budowie. Dzisiaj rano, jadąc do pracy, podziwiałam piękny dach. "Robi się" błyskawicznie. Gratulacje. Jak znajdziecie chwilke zapraszam na kawę. :D

My nadal "wykańczamy dom" , choć jakby to przeanalizować to chyba on wykańcza nas - przynajmniej finansowo. Och..., ale nikt nie mówił ,że będzie lekko.

Pozdrawiam

Gwiazdka