acca5 01.11.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 To współczuje ,że nie masz pradu, mi enea tez prad podłączyła późno- wstrzymalo mi to roboty na 3 msc, tak to bym była juz po oknach, miała wyschniete tynki, i elektryke a hudraulik by sobie teraz grzebał w rurkach i może zrobiłabym wylewki, a na wiosne wykonczeniówka. teraz jestem w kropce z leksza, poprzestane na eklektryce, obrzutce i oknach z alarmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 01.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Hej! Tak ,alarm na pewno dobra sprawa ,tylko do tego chyba jest potrzebny prąd, Enea się grzebie i jestem wciąż bez zasilania. Tu pozdrawiam MARCINA_U ,bo alarmy to chyba jego specjalność!! Jeśli chodzi o ubezpieczenie , to wprawdzie bramę garażową będę miał ,ale drzwi wejściowe to jednak prowizorka w pełnym znaczeniu tego słowa. Nie wiem czy zechcą ubezpieczyć??? tak prad potrzebny do alarmu..ale w twoim przypadku(blisko mieszkasz) mozna jechac na akumulatorach. taki akumulator np 7Ah kosztuje od 35zł wiec mozna kupic 2szt i podmieniac co 2-3dni...i ładowac zwyklym prostownikiem.A zawsze bezpieczniej. Dzieki za pozdrowienia..i rowniez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawny_inwestor 02.11.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam lubuszan. Jestem tu nowy i mam nadzieję, ze jeszcze skorzystam z Waszych rad. Zaczynam nieco nietypowo, bo nieczęsto spotyka się kogoś kto chce się budować i sprzedaje działkę. Ja tak zaczynam - sprzedam działkę budowlaną z pozwoleniem na budowę. Szczegóły tutaj: http://www.gratka.pl/dom/tresc.phtml?id_og=4148293&id_podrubryka=3&id_rubryka=1&id_region=5&miasto=&dzielnica=&rodzaj_dzialki=1&metraz_od=&metraz_do=&id_jednostka_pow=1&cena_od=&cena_do=&id_waluta=1&slowa=&ulica=&dojazd=0&z_dnia=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&search=&szukaj=Szukaj&nr=6&key_unique=45bf103e1d38e0eb62d1deae3701b6f0®ion2=5 A budował się będę gdzie indziej, ale o tym innym razem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 02.11.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Kasi@ Jak tam postępy na budowie??????Może niedługo Was odwiedzimy? Malinka witaj po dłuzszej przerwie . To niesamowite jak ten czas ucieka. Ania67 no to nie macie już wyjscie. Jak tam wycena okien? A u mnie? We wtorek przyszły nasze mebelki kuchenne. Niestety jeszcze trochę muszą poczekać w sklepie. Ale juz niedługo . Wytrzymam. Pozdrawiam Wszystkich ciepło. Gwiazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.11.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 A mnie szlag jasny trafia od 4 tygodni facet z MOWu mi oczy mydli, ze podłączenie gazu najpóźniej do końca listopada, a dzis gdy dodzwoniłam sie do innego to usłyszałam, ze jestesmy wpisani w harmonogramie na .......................30 kwietnia 2007 !!!! Czy oni w ogóle wiedzą, ze zima idzie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 03.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 A mnie szlag jasny trafia od 4 tygodni facet z MOWu mi oczy mydli, ze podłączenie gazu najpóźniej do końca listopada, a dzis gdy dodzwoniłam sie do innego to usłyszałam, ze jestesmy wpisani w harmonogramie na .......................30 kwietnia 2007 !!!! Czy oni w ogóle wiedzą, ze zima idzie?????? A ja myślałam, że tylko gazownia to relikt przeszłości i zazdrościłam tym którzy mogą mieć gaz z MOW-u. Człowiek już taki stary, a jeszcze naiwny. A propos gazu. Dzisiejszej nocy samodzielnie uruchamiałam ogrzewanie. I chyba działa. .......I ciepło w nóżki. Ale przyznam się, że nie spałam pół nocy czy nie będzie jakiegoś "buuuuum". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.11.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam wszystkich, dzis w tym zimnie sadziłam resztę krzaczków- musiałam bo zamarzło prawie wiaderko z wodą, w ktorym stały- berberysy, szkoda mi ich było. Ale za to piję teraz gorącą herbatkę z cytryną i się cieszę ,że to posadziłam- najpierw musiałam haszcze popielić. Mikołaj i Casandro- czy możecie zmienic rozmiar zdjęć bo strona bardzo rozwleczona?? Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 03.11.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 WitamAcca juz nie da rady zmienić za pózno .SORY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Własnie ogladałam prognozę pogody- czarne chmury do poniedziałku- a ja jutro mam spotkanie z elektrykiem- 3 godziny chodzenia po domu i malowanie kredą puszek i gniazdek, chyba ubiorę czapkę, a chciałam jeszcze posadzić daglezje bo jeszcze sie bidulki ostały i stoja w tym nieszczęsnym wiaderku w garażu blaszanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botr 05.11.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Szukam grupy budującej z okolic Żar lub z samych Żar , mam mały domek do postawienia co za tym idzie do wyceny projektu .. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 05.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Własnie ogladałam prognozę pogody- czarne chmury do poniedziałku- a ja jutro mam spotkanie z elektrykiem- 3 godziny chodzenia po domu i malowanie kredą puszek i gniazdek, Dobrze jest jak ktoś wie czego chce.!! Ja wciąż poszukuję inspiracji na oświetlenie - salonu i poddasza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 05.11.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 CZEŚ LUBUSZANIE WITAM EXTRALIGOWĄ ZIELONĄ GÓRĘ I PIERWSZOLIGOWY GORZÓW ( W PRZYSZŁY ROKU MOŻE BĘDZIE ODWROTNIE). ZACZYNAM WALCZYC NA BUDOWIE Z PROJEKTEM M05A -NIEWIELKI CZY KTOŚ GO BUDUJE ??? A MOŻE BUDUJECIE PARTEROWE Z PODDASZEM UŻYTKOWYM PODPOWIEDZCIE-JEST JESZCZE CZAS NA ZMIANĘ. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 06.11.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Casandra budujemy się pod Gorzowem w Wawrowie.Przy okazji zamieszczę zdjęcia.POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 06.11.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam o tak jak ajardziej prosimy o zdjecia A propo BARDZO PRZEPRASZAM ZA FORMAT POPRZEDIEGO MOJEGO ZDJECIA NIESTETY NIE MOżNA GO USUNąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 06.11.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mikołaj moge ci przesła trochę inspiracji -mam zebrane w katalogu, trochę sie nimi posłużyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 06.11.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Hej Acca , jeśli możesz to chętnie skorzystam -prześlij mi na priw. Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 06.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 do R>H mY BUDUJEMY W JANCZEWIE A RACZEJ ZACZNIEMY NA WIOSNĘ, WCZESNĄ WIOSNĘ ,-JAKI MACIE PROJEKT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 06.11.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam nowych klubowiczów Aniu nie słychać Cię ostatnio Jak tam okienka ?Może Ci wczymś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 07.11.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Hej Juz jestem Mam podłaczony internet-nareszcie Prawie sie wypakowałam i juz zaczynam dochodzić do siebie po przeprowadzce Okienka juz wybrane całkiem przypadkiem znależlismy przyzwoite okna w przyzwoitej cenie A w przypadku zakupu okien będziemy mieli też bramę Krispol w cenie hurtowej Casandra dzieki za chęć pomocy R>H Chyba wiem, który to Wasz domek Wiesiek2 Witam kolejnego sasiada z Janczewa :D Gwiazdko Jak tam mebelki I mam pytanko-co robicie z Waszą kozą, czy jeszcze ja potrzebujecie??? Suwałek Nie mozemy sie z Toba skontaktować, bo podczas przeprowadzki zawieruszył sie Twój numer tel. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 07.11.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam nowych klubowiczów , szczególnie nowych sąsiadów w J. R>H i co ze zdjęciami? Aniu Co do kozy to póki co spełniała funkcje kominka , jak widziałaś zresztą. Teraz już uruchomilismy piec, wiec nie wiem jakie będą jej losy. Mebelki kuchenne już dojechały do Gorzowa, dzisiaj ma dojechać mąż , więc myślę, że w czwartek-piatek będzie montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts