Martini 23.06.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witam i pozdrawiam Dzięki, dzięki ARi, mam nadzieję,że ja również bedę mogła jakoś się zrewanżować. O ile się nie myle budujesz w Świebodzinie? Wczoraj przejeżdżałam tamtędy i widziałam super domki przy wylocie na Sulechów, wyrastają jak po deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 24.06.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witam i pozdrawiam Dzięki, dzięki ARi, mam nadzieję,że ja również bedę mogła jakoś się zrewanżować. O ile się nie myle budujesz w Świebodzinie? Wczoraj przejeżdżałam tamtędy i widziałam super domki przy wylocie na Sulechów, wyrastają jak po deszczu. Witam Ja w Świebodzinie mieszkam teraz a domek jest 15 km od Świebodzina na wsi. W Świebodzinie zabardzo dzkiałeczek fajnych już niema żeby był wmiare duże a pozatym ziemnia jest groga Wczoraj były opijane tynki dziś mi kleją regipsy jakoś sie kreci na budowie Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 30.06.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 ALE TU CICHO może siedzicie na budowie Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 01.07.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 ALE TU CICHO może siedzicie na budowie Pozdrawiam ARi Chaba zartujesz? Wyjechali do cieplych krajow bo w Polsce zimno i leniuchuja Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martini 01.07.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Pozdrowienia z Majorki!!!! Martini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 01.07.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Pozdrowienia z Majorki!!!! Martini. Jednego juz mamy A oprocz tego sezon ogorkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 02.07.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Ja skromnie Pozdrowienia ze Swiebodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 03.07.2004 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Witam wszystkich. Muszę się pochwalić. Dzisiaj odebrałam pozwolenie na budowę. Myślę. że pomimo tego iż w mojej gminie nie moga na mnie już patrzeć ( bo odwiedzałam ich prawie codziennie) to załatwili mi wszystko w niecałe dwa miesiące. Uważam to za sukces. Także warto ich męczyc telefonami. Od poniedziałku ruszamy z budowa więc jestem bardzo szczęsliwa. Zyczę powodzenia tym którzy zaczynają i kończą. Dobrej pogody!!!!! Bo tylko tego nam teraz trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 03.07.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Witam A ja dziś piasek woziłem na garaż tzn na podłoge i tak jeszcze mało 4 przyczepy jeszcze tyle samo i OK kanał jak narazie wytrzymuje napór piachu czyli narazie ok Pozdrawiam udanego wypoczynku Pa a może Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita200 06.07.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Hej wszystkim , u mnie na budowie "kocioł" aż miło,zaczynam sie powoli "gubić' a to dopiero początek ,jutro mają zalewać ławy fundamentowe.Miłego budowania,życzę P.S. Oczywiście już na początku nie obyło sie bez zgrzytów-fachowcy chcieli zrobic fundament "po swojemu"-cały lany z betonu i bez żadnej izolacji,nawet przeciwwilgociowej Musiałam sie "nagdać" aby zmienili zdanie,póki co robią tak jak ja chcę-ciekawe jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 06.07.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Hej wszystkim , u mnie na budowie "kocioł" aż miło,zaczynam sie powoli "gubić' a to dopiero początek ,jutro mają zalewać ławy fundamentowe.Miłego budowania,życzę P.S. Oczywiście już na początku nie obyło sie bez zgrzytów-fachowcy chcieli zrobic fundament "po swojemu"-cały lany z betonu i bez żadnej izolacji,nawet przeciwwilgociowej Musiałam sie "nagdać" aby zmienili zdanie,póki co robią tak jak ja chcę-ciekawe jak długo Tak dlugo jak bedziesz kolo nich stac Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita200 07.07.2004 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Hej wszystkim , u mnie na budowie "kocioł" aż miło,zaczynam sie powoli "gubić' a to dopiero początek ,jutro mają zalewać ławy fundamentowe.Miłego budowania,życzę P.S. Oczywiście już na początku nie obyło sie bez zgrzytów-fachowcy chcieli zrobic fundament "po swojemu"-cały lany z betonu i bez żadnej izolacji,nawet przeciwwilgociowej Musiałam sie "nagdać" aby zmienili zdanie,póki co robią tak jak ja chcę-ciekawe jak długo Tak dlugo jak bedziesz kolo nich stac Karol N. Karol,dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 08.07.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Witam nie bede gorszy POZDROWIENIA Z BERLINA mam zamiar siedzieć tam od piątku do poniedziałku lub do wtorku zalicze jeszcze psełdo LOVE PARADE bo jak wiecie niestety niema imprezy oficjalnej jak co roku jest protest http://www.fightthepower.de/ albo dyskoteki np na lotnisku a co na budowie hmmm nadal biegam po rusztowaniu ten mój aneks mi duzo czasu pochłania ale jakoś idzie a co dalej szpachluja nadal już efekt widać nawet to na razie tyle trzymajcie sie i klikajcie co słychać http://www.loveparade.de/portal/start/start_pict/teaser/loveparade/big/lopa_logoteaser_olivgif.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita200 09.07.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Malinka,Funia,agnes,Martini-dziewczyny! napiszcie co u Was jak idą budowy,tak mi smutno samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.07.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Funia sie nie wychyla bo chwilowy przestój. Ale od przyszłego tygodnia maż bierze urlop i obiecał robić ogrodzenie. wtedy bedę pisać na bieżąco. Pozdrawaiam. Ps. dostałam 152 zł brutto podwyzki - zdolność kredytowa rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martini 10.07.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 Witam wszystkich U mnie też się wlecze budowa, ponieważ budujemy sami a mój mąż ma teraz duuużo pracy. Tak jak pisałam, czekamy na stropy,( raczej stropy czekają na nas) nie zrobiliśmy nawet szalunków , które też już mieliśmy na dniach wylewać. Jak tylko coś zaczniemy działać to dam znać, pozdrawiam wszystkich serdecznie Martini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 10.07.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 My też powoli ruszamy, na razie geodeci wytyczyli miejsce pod dom co trwało kilka dni, bo trwał twardy spór o zebranie humusu. W końcu stanęło na tym, że humus zdjęliśmy i geodeci przyjechali. Czeka nas jeszcze podłaczenie wody. Może ktoś z was wie ile kosztuje przekopanie pod drogą z rura wodną i kto to robi,bo nie możemy znależć fachowców z odpowiednim sprzętem. Buduję DOM NA 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 10.07.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 My też powoli ruszamy, na razie geodeci wytyczyli miejsce pod dom co trwało kilka dni, bo trwał twardy spór o zebranie humusu. W końcu stanęło na tym, że humus zdjęliśmy i geodeci przyjechali. Czeka nas jeszcze podłaczenie wody. Może ktoś z was wie ile kosztuje przekopanie pod drogą z rura wodną i kto to robi,bo nie możemy znależć fachowców z odpowiednim sprzętem. Buduję DOM NA 102 Ja mam co prawda studnie ale mysle, ze trzeba by uderzyc do wodociagow czyli firmy zarzadzajacej tymi sprawami tak jak energetyka zarzadza np. pradem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 12.07.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Witam wszystkich po urlopie W końcu coś sie ruszyło, wyjechałam nad morze i jak wróciłam zobaczylam pięknie wylane ławy Tak się zastanawiam, czy fachowcy specjalnie nie przychodzili, tylko czekali aż wyjadę. Czyżby się bali kobiety na budowie Wróciłam wczoraj wszystko pieknie wygląda, nawet polewać nie trzeba bo pada Fachowców przez tydzień brak, pewnie czekają aż wyjadę Ari kolejka coraz bliżej Pozdrawiam MALINKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 12.07.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Witam wszystkich po urlopie W końcu coś sie ruszyło, wyjechałam nad morze i jak wróciłam zobaczylam pięknie wylane ławy Tak się zastanawiam, czy fachowcy specjalnie nie przychodzili, tylko czekali aż wyjadę. Czyżby się bali kobiety na budowie Wróciłam wczoraj wszystko pieknie wygląda, nawet polewać nie trzeba bo pada Fachowców przez tydzień brak, pewnie czekają aż wyjadę Ari kolejka coraz bliżej Pozdrawiam MALINKA Sadze ze sie narazilas ARi´emu i go wyprzedzilas z rozpoczeciem nowej strony. On zawsze tego tak pilnowal az strach pomyslec co bedzie jak wroci z Berlina. Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts