darials 03.12.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 droszków ma gaz!!mow położył w tym roku i wielu już się przyłączyło. jeżeli masz działkę w droszkowie za 30zł to kupuj i się nie wahaj, bo cena jest bardzo atrakcyjna!!! niesłychać o takiich cenach w droszkowie od 2-3 lat!przynajmniej do mnie tak dobre informacje nie docierały wiem o cenach w przedziale 70-80zł oczywiście mówimy o działkach uzbrojonych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik17 03.12.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Witam! podoba mi sie projekt DO8(z mężem chcemy rozpocząć budowe na wiosne). nie widziałam tego domku na żywo, jedynie kilka małych zdjęć w internecie. Jeśli ktoś z Lubuskiegoi wybudował już D08 to proszę o kontakt jestem jeszcze"zielona"w tym temacie,dlatego proszę o pomoc doświadczonych Przestronnych:) Jeśli ktoś ma możliwośc przesłania jakichkolwiek informacji, kosztorysów, zdjęć ( wnętrze domu) ,to bardzo, proszę o przesłanie na maila: [email protected] . Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 04.12.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 (...) ps. DALEJ NIE MAM GAZU to jak tam z interwencją w MOW?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha-Ewa 04.12.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Tak z ciekawości ile kosztują działki w Kisielinie? Bo Droszków to około 30zł/m2 się kręci. Mam poza tym inne pytanie na które nie znam odpowiedzi: czy Droszków ma już gaz? bo Zabór jakiś czas temu miał a nie wiem gdzie nitke położyli dalej. Ceny w Kisielinie są bardzo różne z tego co słyszałam, my kupiliśmy działkę rolną nieuzbrojoną (11ar) za 25tys.(nasz kolega chce sprzedać podobno ogród i kiedys cos wspominał o sumie 30 tys.) Droszków co prawda jest dalej od miasta , ale jesli rzeczywiście masz okazje kupić działke uzbrojoną za 30zł to się nie zastanawiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.12.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 (...) ps. DALEJ NIE MAM GAZU to jak tam z interwencją w MOW?? Jutro robia nam przyłącze!!!!! Okazało sie, ze dzwonili do mnie już w zeszłym tygodniu, ale na stara komórkę !@#@$$#upa jestem i nie pamiętałam, że Misiek im ten nuemr podał. Komórka rozładowana gdzieś w szafce leży. Ps. do gazowej papierologii poszukuje kominiarza - macie namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.12.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Pochwalę się, wczoraj osiagnęłam stan surowy zamknięty.Okna złoty dąb obustronnie-schucco. Czy tę folę ochronną należy teraz zerwać? Czy może zostać. Teraz przerwa do nowego roku i dalej- elektryka, tynki , hydraulika, wylewki. Plan taki aby do 1 maja się wyrobić.http://images3.fotosik.pl/277/54f1bc88f9f74da3m.jpghttp://images4.fotosik.pl/233/ac9a00208778e161m.jpghttp://images3.fotosik.pl/277/91dcc6581b41adf8m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.12.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Hej Wszystkim Acca5 gratulki Trzymam za Ciebie kciuki, bo jesteśmy na tym samym etapie i mamy podobny plan. Ja wprawdzie nie mam jeszcze okien, ale jak tylko bedą, to po nowym roku ruszamy z instalacjamy.Chcemy sie wyrobic do wiosny. Plan ambitny, ale mysle, ze wykonalny tymbardziej, że wynajmujemy mieszkanie. Tymczasem "bawimy" sie z terenem wokół domu. W sobotę zrobilismy schodki gliniano-drewniane do domu. Funia, jak dobrze, ze bedziesz miała ten gaz Funia, czy byłas zadowolona z wylewek ( czy robili u Ciebie goscie ze Strzelec?) Wiesiek, jeżeli chodzi o koszty, to muszę poszperać w moich notatkach. A tak w ogóle, to kiedy odwiedzisz sasiadów Gosik17 Malinka wybudowała ten dom, ale czesto tu nie zaglada Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 04.12.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Szanowni Lubuszanie!!! wskażcie proszę dobrego producenta/sprzedawce okien!! najchętniej takiego, który ma w swojej ofercie szyby p2,p4 i ramy okleinowane i rolety zewnętrzne (a jak był by jeszcze przystępny cenowo... ) z góry dzięki ps okolice zielonej góry pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha-Ewa 04.12.2006 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Acca folie ochronna to nie zrywaj raczej . Moi rodzice niedawno wymieniali sobie okna, ale dopiero jutro podam namiary do nich(oni mają swoje biuro koło bricomarche., jest jeszcze u nas producent okien w Kisielinie Szmytkowski, ale droższy od tych co rodzice u nich zamawiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.12.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Acca folie ochronna to nie zrywaj raczej . no ja niestety nie zerwałam, a potem przyszło słoneczko i folię lekko przyotpiło i niestety teraz są miejsca w których w ogóle nie daje sie odkleić Ps. własnie doporwadzają mi gaz do domku!!!!! Ps. 2. Namiary na kominiarza pliiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 05.12.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 05.12.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam Wszystkich POSZUKUJĘ DOBREGO TANIEGO ARCHITEKTA DO ADAPTACJI PROJEKTU, ORAZ DOBREGO GEODETĘ. MOŻECIE KOGOŚ POLECIĆ ??? NA RAZIE BYŁEM W DWÓCH BIURACH PROJEKTOWYCH I TAM BEZ WYTŁUMACZENIA KONKRETÓW ZMIAN "zaśpiewano" -odpowiednio: ok. 2500 i ok. 2700 TO SA NORMALNE CENY (na Gorzów) CZY ŻLE TRAFIŁEM ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 05.12.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 dobry wieczór!!! wracam do tematu okien a czy możecie coś powiedzieć o firmie budvar ich produktach i biurze w z.g. na wyszyńskiego?? http://www.budvar.pl może ktoś z Was kupował tam okna, rolety??? psmoże jakiś dobry tynkarz??? i posadzkarz coś u Was robił?? a może jeszcze ktoś od ogrodzienia??? siatka 1,5m 170m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha-Ewa 05.12.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam Wszystkich POSZUKUJĘ DOBREGO TANIEGO ARCHITEKTA DO ADAPTACJI PROJEKTU, ORAZ DOBREGO GEODETĘ. MOŻECIE KOGOŚ POLECIĆ ??? NA RAZIE BYŁEM W DWÓCH BIURACH PROJEKTOWYCH I TAM BEZ WYTŁUMACZENIA KONKRETÓW ZMIAN "zaśpiewano" -odpowiednio: ok. 2500 i ok. 2700 TO SA NORMALNE CENY (na Gorzów) CZY ŻLE TRAFIŁEM ?!? Ja w Zielonej za adaptację projektu(mała zmiana) płacę 300zł. Radzę Tobie szukać dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrf 06.12.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 witam! my za adaptacje 2 lata temu w gorzowie zapłacilismy 2200.wtedy ceny kształtowały się 2000-2500te 300 to bardzo tanio, nawet za taniopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 07.12.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 WITAM MYCHA I PIOTR DZIEKI ZA ODP. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 07.12.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Hej Wiesiek2 nie wiem, czy wczesniej pisalam, ale za adaptację placilismy 2 200 +500 za doprojektowanie piwnicy. Adaptacje robiliśmy na Czeresniowej.Było to dwa lata temu i nigdzie nie znależliśmy taniej.Jeden gosć chciał nawet 8 000 tys Dzwonilismy tez do architekta za połowę mniej, ale gosc byl spoza Gorzowa nie chciał sie podjąc na naszym terenie. Jeżeli chodzi o geodetę, to nasz sąsiad w J. jest geodetą Własciwie to mamy dwóch sąsiadów geodetów Jeżeli chcesz to dam namiar do tego sprawdzonego ale bedziesz musiał poczekać aż pojadę na budowę i wezmę numer tel, bo nie wiem, czy mam aktualny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 07.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 my w zeszłym roku 1500 (na fa) (adaptacje i kosmetyczne zmiany) i to była bdb oferta!!! (najtaniej nie zawsze najlepiej) i nie będziemy dalej polecać z naszego doświadczenia: adaptujący powinien!!!!!!!!!!!! pojawić się na działce, bo rzędne na mapce to tylko liczby a każdy (nawet ja) a w praktyce ten kto ma papier może sobie porysować!! ... był jednen duży + oddaliśmy kpl dokumentów i za 2 tygodnie odebraliśmy pozwolenie ps szukamy tynkarzy i posadzkarzy na wiosne w przyszłym roku!! jeżeli ktoś z Was poleci nam okna to też się nie obrazimy pozdrawiamy jeszcze z m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha-Ewa 07.12.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 W sumie płacimy firmie 2200zł, ale w tej sumie jest załatwienie wszystkich papierków do pozwolenia, plan zagospodarowania działki, no i oni zanoszą papierki i po tygodniu dostaje się pozwolenie a za zmiany na projekcie 300zł(przeniesienie bram garażu na drugą stronę) i sami powiedzieli ze to tanio, bo tak biorą drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 07.12.2006 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Hej Jeżeli chodzi o geodetę, to nasz sąsiad w J. jest geodetą Własciwie to mamy dwóch sąsiadów geodetów Jeżeli chcesz to dam namiar do tego sprawdzonego ale bedziesz musiał poczekać aż pojadę na budowę i wezmę numer tel, bo nie wiem, czy mam aktualny Pozdrawiam Dzięki Aniu -nie spiesz sie to nic pilnego z tym Geodetą. Słyszałem że lepiej geodecie zapłacić raz ok powiedzmy 800 niz za każdym razem cykać killka stówek???- Jak jest u was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts