casandra75 07.01.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Aniu dam Ci namiary jutro rano- powinnam miec w firmie . hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 07.01.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 HEJ WSZYSTKIM WITAM "NOWYCH" I "STARYCH" INWESTORÓW CO TAM U WAS, JAK POSTĘPY ? U MNIE JESZCZE ZERO CZYLI NIC A RACZEJ KWITY-W ENERGETYCE i wodociągach SKŁADAM WE WTOREK BO DOSTANĘ DOPIERO MAPKĘ OD GEODETY( jedyne 500 zł.), w gazowni już złożyłem. CZEKAM WIĘC NA DECYZJĘ. CZY TE TRZY DECYZJE KTÓRE MOŻE BĘDĄ ZA TRZY TYG. WYSTARCZĄ DO ZŁOŻENIA POZWOLENIA NA BUDOWĘ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 07.01.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 A adaptacje projektu juz masz?Warunki zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 07.01.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Umowa z kiero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 07.01.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Adraptacja w adaptacji No właśnie jeszcze kierbud . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.01.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Aniu dam Ci namiary jutro rano- powinnam miec w firmie . hej Super Wiesiek2 a masz juz kierbuda??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 08.01.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ANIA67 KIERBUDA JESZCZE NIE MAM ALE SZUKAM JAK COŚ MACIE TO POPOROSZĘ NA PRIVA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 08.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Aniu nie wiem czy sie nie mylę ale podaje nr. 692 012 790 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 08.01.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam wszystkich nowych i "starych" serdecznie. Za mnie te wszystkie papierki załatwia biuro i mi nic nie mówili, że do pozwolenia na budowę trzeba miec kierownka budowy, a już papiery o pozwolenie złozyli do starostwa .(musiałam tylko pójść i zapłacic 10 zł opłaty skarbowej za złożenie wniosku, bo ponoc od nowego roku to wprowadzili) Dzisiaj ze starostwa przysłali mi pisemko, że zezwalaja na wyłączenie z produkcji rolnej 0,05ha oraz ze zwalniaja nas z obowiązku uiszczenia należnosci jednorazowej oraz opłaty rocznej na rzecz Funduszu Ochrony Gruntów Rolnych. Bo jakbysmy nie zmieścili się w tych 0,05 ha to byśmy musieli płacić 10tys zł , no ale przecież nasz dom zmieści sie na tych 5 ar a reszta czyli 6 ar to będzie sad, podwóreczko , basenik.etc. Martwi tylko mnie to, że jak popada to na naszej działce jest powódź . Mam pytanko czy kredyt na budowe braliscie we frankach czy w złotówkach?? I pytanie do zielonogórzan, gdzie najlepiej dowiadywac się o kredycik i czy bank santander jest może dobry?? Mój narzeczony obliczył , ze jak weźmiemy kredyt na 200tys., to musimy spłaciś o 100tys więcej czy u Was tez tak wychodzi? Chcieliśmy budowac systemem gospodarczym, ale wtedy budowa by trwała z kilka lat a my chcemy do dwóch lat się wybudować. Cieszę się , że my sami będziemy budować domek,w końcu te 30 tys. bedzie w kieszenico nie . Z góry dziękuję za odpowiedzi na moje pytania, troche się rozpisałam . Życzę powodzenia w załatwianiu papierków i szybkiego zamieszkania w swoich domkach . Ciekawe co słychać u mojego sąsiada Mario, cos sie nie odzywa na forum. Lubie bardzo patrzeć na ich domek, jest taki śliczny . Tylko nie zazdroszczę im widoku z tarasu na podwórko sąsiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 08.01.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dużo zdrówka (tego psychicznegó również), wiele zapału i kupe kasy Wam i sobie życzę!!!!! a tak zimuje nasz domek... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/091e212eb55a8cf1.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/20ba20a425e42b18.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6a7193a683abbb73.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 09.01.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.........dobrych fachowców i woreczek "stóweczek". Szukam posadzkarzy i bardzo prosze o namiary Aniu zapraszam na kawkę, szarlotkę no i nr posadzkarzy się znajdą......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 09.01.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 witam wszystkich po dłuuuugiej nieobecności. Dom już skończony i to plus tyle, że czasu jak na lekarstwo i nawet nie mam kiedy podejrzec co u was słychać. Ale mam do wszystkich lubuszan wielką prośbę. Czy ktoś z was ma ogrzewanie na gaz typu propan-butan ew. ziemny. Zaczynamy dostawać miesięczne rach. od Gaspolu i załamuję rece. Co jeden to lepszy a mrozów nie ma i w sumie ogrzewamy tylko parę godzin. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 09.01.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 WITAM ANIU67 i CASANDRO75 DZIĘKUJĘ WAM ZA WSZELKĄ POMOC POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 10.01.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ponawiam moje pytania, będe bardzo wdzięczna za odpowiedź . Mam pytanko czy kredyt na budowe braliscie we frankach czy w złotówkach?? I pytanie do zielonogórzan, gdzie najlepiej dowiadywac się o kredycik i czy bank santander jest może dobry?? Mój narzeczony obliczył , ze jak weźmiemy kredyt na 200tys., to musimy spłaciś o 100tys więcej czy u Was tez tak wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 10.01.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 zobacz tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=43761 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 12.01.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam HONIA74 POWODZENIA-wiem że troszkę sie nalatasz ale nie jest tak żle bynajmniej w Gorzowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 12.01.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam , odbiegając od tematu dachówki chciałabym się pochwalić , że wczoraj zamówiłam projekt domu a dzisiaj odebrałam warunki zabudowy - nareszcie ! W przyszłym tygodniu ruszam z dalszą papierkologią Pozdrawiam No to masz Fajnie... Ja wciąż czekam na warunki przyłącza energetycznego W energetyce panowie wciąż mają święta... No i pozdrawiam budujących lubuszan !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 13.01.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam wszystkich budowniczych Ach w koncu sie ruszylo. Niby nic a jednak. Dzisiaj wytyczyli nam dzialeczke i w koncu wiemy dokladnie, ktora to nasza no i zaznaczyli ile humusu sciagnac. fadrome juz mamy tylko sie martwie co z ta ziemia bo musze wyrownac dzialke troche a nie wiem skad brac. wniosek o pozwolenie zlozylismy 4 stycznia i czekamy narazie. mam nadzieje ze to juz niedlugo... ach jak pieknie dzien sie zaczal pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 13.01.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam Was. Ja też zaczynam w okolicy Gorzowa, narazie same formalności co potrzeba do pozwolenia na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 13.01.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 A jak z przyłączami i ile się czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts