Karol N. 13.01.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam w tym Świątecznym dniu. Życze Wam wiele radosci zdrowia i WIELU WIELU SiŁ zdrowych i wesołych Świąt abyscie albo zaczeli budować lub juz ukończyli zaczęte budowy, sporo kasy zdrowia i czasu bo jak bedzie czas to wyniki na budowie beda zauważalne Pozdrawiam ARi ARi skonczyles juz budowanie? Jezeli tak to proponuje zmienic Twoja animacje. Zamiast kopania np na to jak lezysz na lezaczku z piwkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.01.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam Jeśli chodzi o przyłącza to warto to sprawdzić przed zakupem działki Ja kupiłam działkę w zeszłym roku,dostałam pozwolenie na budowe i okazało sie iz enea nie da mi prądu bo dla jednej osoby nie opłaci się im budować transformatora... miałam multi problemy z tym zwiazane...długo by opowiedac..nerwówka..nerwówka...lepiej dopłacić wiecej i kupic działkę z pełnym uzbrojeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniafedorek 13.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Mycha ja pracuję w jednym z gorzowskich banków, którego oddział powstał także w ZG. Kredyty tylko w złotówkach. Przy franku - ryzyko walutowe. Więcej info na priv. Podam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniafedorek 13.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Zaczynam papierologie. A ile kosztuje Kierownik Budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 13.01.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Jestem tu nowy wiec WITAM wszystkich.... kilka dni temu kupilismy z żoną i synkiem dom http://www.al-group.pl/dom i jestesmy na etapie wydawania kasy na wykonczenie.... potrzebuje na ta chwile sprawdzonego/dobrego/taniego ( najlepiej w tej kolejnosci ) fachowca od CO. Moze mi ktos kogos polecic z okolic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 14.01.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 HEJ WSZYSTKIM moniafedorek Kierbud kosztuje ok. 2000, ale najlepiej znależć takiego który ma uprawnienia do elektryki, budownictwa i urządzeń sanitarnych. sunnychris Witamy na forum, niestety nie pomogę Ci w sprawie fachowca ale jak będziesz miał inne pytania to i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.01.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Mam do Was gorącą prosbę Szukam posadzkarzy i bardzo prosze o namiary Aneczko poszukam namiarówm na swoich i podeślę ci na priva - byli piewsza klasa - szybkbo, dobrze czysto i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.01.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 ANIA67 KIERBUDA JESZCZE NIE MAM ALE SZUKAM JAK COŚ MACIE TO POPOROSZĘ NA PRIVA. poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Hej Witam Wszystkich " Nowych budujących" lubuszan Funia, super, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 14.01.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam wszystkich noworocznie Nadal mam same fundamenty bo z ostrożności wolałam zakończyć z końcem października na zerówce w obawie przed zimą (jaką zimą ?) Jestem już tak zdeprymowana piękną jesienio-wiosną tej zimy, że prawdopodobnie z końcem stycznia ruszę dalej. Albo pożałuję decyzji albo nie W związku z tym muszę zamówić więźbę. Czy możecie pochwalić się z jakich tartaków macie drewno? Chciałabym pojeździć po "poleconych " tartakach, moi budowlańcy niestety nie mają nikogo godnego polecenia Czekam na info: gdzie, jak z terminowością, jak z cenami i ogólnie czy warto czy nie. Liczę jak zawsze na pomoc, pozdrawiam, serdecznie thrier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 14.01.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 WitamTartak w Łośnie godni polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 15.01.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Hej Ja też kupowałam w Łośnie- Agrodrew-Wronski & Springer-700 netto tel 095 731 14 87 Więżba jest ok, ale zdażyły sie dwie krokwie pęknięte Ale było ich na tyle, ze ciesle bez problemu sobie poradzili. Z terminem nie bylo problemu. Nie wiem, czy odważyłabym sie zacząć w styczniu bo zapowiadaja ochlodzenie, ale ja z tych bojazliwych jestem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hortensja 15.01.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witajciemamy już dogadaną ekipę na marzec, teraz szukamy do kupienia jakiegoś używanego blaszaka, konteneru bądź czegoś nadajacego się na budę na budowę. Moze macie jakieś dobre rady w tym względzie lub może ktoś ma do odsprzedania. Jaki tartak polecacie w okolicach ZG musimy kupić deski na szalunki, ile takie drewno kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 15.01.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 hej DZIĘKI FUNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 15.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 monia a gdzie masz zamiar się budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 15.01.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 A jeśli chodzi o przyłącza u mnie to są kilka metrów od działki kupiłam działkę jako uzbrojona więc chyba nie będzie problemu tylko ile się czeka i ile to może kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 15.01.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Dzieki wszystkim i czekam na więcej...Na razie tartak w Łośnie...hmm, mówicie o tym samym, bo tam chyba 2 są...na pewno się do łośna wybiorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 15.01.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Nie wiem, czy odważyłabym sie zacząć w styczniu bo zapowiadaja ochlodzenie, ale ja z tych bojazliwych jestem No właśnie też jestem z bojaźliwych, dlatego od listopada czekam na zimę :-) ale co mi tam, niech sie dzieje wola nieba...chyba zaryzykuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 15.01.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Anaor, gdzie budujesz, jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 15.01.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jenin gm. Bogdaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts