Funia 15.01.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Hej Ja też kupowałam w Łośnie- Agrodrew-Wronski & Springer-700 netto tel 095 731 14 87 Więżba jest ok, ale zdażyły sie dwie krokwie pęknięte Ale było ich na tyle, ze ciesle bez problemu sobie poradzili. Z terminem nie bylo problemu. Nie wiem, czy odważyłabym sie zacząć w styczniu bo zapowiadaja ochlodzenie, ale ja z tych bojazliwych jestem pozdrawiam ja też Łośno polecam ps. Aniu - ja swoje namiary na ekipę od posadzek przepiłam ale Misiek ma jeszcze sprawdzic czy nie ma ich w pracy pamiętam że byli ze Strzelec czy okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 15.01.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jenin gm. Bogdaniec no to bedziemy prawie sasiadami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 15.01.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jaki tartak polecacie w okolicach ZG musimy kupić deski na szalunki, ile takie drewno kosztuje? O tartak to bym musiała sie popytać, ale mozesz zobaczyć u mnie w Starym Kisielinie(Drewdach) albo w Przytoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.01.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Troche nowych budujacych przybyło. Mam do odsprzedania paletę 24 , pół 11,5 i troche darmowych 30 Porotonu. zostało mi po budowie a garazu stawiać nie planuję. reszta na priv.Widać je przed domkiem- przeslaniaja okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 15.01.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 A ja jestem coraz bardziej zła, że dałam namówic się projektantom na projekt naszego domu, w środku i na zewnątrz owszem podoba mi się, ale jestem zła, że z tyłu domu mam garaż a chcieliśmy mieć wyjście z salonu na taras i na tył domu, ale ze nasza działka jest wąska, to ten dom będzie stał bokiem , wiec wyjście na taras mam z boku i jeszcze obok będą wjazdy do garażu . Juz nie cieszy mnie ta przyszła budowa i chyba moja połowa ma rację, że jak wybudujemy to chyba go sprzedamy. Ale z drugiej strony tak bardzo chcę już mieć swój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 15.01.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witajcie mamy już dogadaną ekipę na marzec, teraz szukamy do kupienia jakiegoś używanego blaszaka, konteneru bądź czegoś nadajacego się na budę na budowę. Moze macie jakieś dobre rady w tym względzie lub może ktoś ma do odsprzedania. Jaki tartak polecacie w okolicach ZG musimy kupić deski na szalunki, ile takie drewno kosztuje? Zadzwoń tam kupisz tanio 505 320 302 blaszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hortensja 15.01.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Dzięki za namiary na blaszak i drewno jutro będę dzwonić. Mam jeszcze jedno pytanie ile płaciliście za wylanie schodów na piętro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 16.01.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jeśli chodzi o schody to musisz liczyć do 4ys z mater.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hortensja 16.01.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 czyli około 2 tyś za wylanie schodów zabiegowych z około 20 stopniami można przyjąć plus w tej cenie postawienie ścianki we wnęce pod schodami i wsytawienie w nią drzwi. za następne plus minus 2 tyś mogę wykończyć schody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 16.01.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 hortensja / i ile cie ten blaszak kosztowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 16.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Chce zakupic teraz bloczki BK i zastanawiam sie jakie kupic? Mysle nad bloczkami z PREFBETU - powodowo lub Solbet.Ktore polecacie i dlaczego?Prawdopodobne bedzie murowane na klej..czy do bloczkow daje ktos klej gratis bo tak słyszalem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 16.01.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 jak na klej to powodowo odpada!!!! dodają do solbetu pióro-wpust i do ytonga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 16.01.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam!!! Ja już sobie mieszkam Woda z mojego ujęcia jest jednak jakaś nieciekawa Kto może podać jakieś namiary na laboratorium, gdzie zbadają mi wodę (w okolicach Gorzowa)?? W sanepidzie za taką usługę wołają sobie około 450 PLN Pozdrawiam Witam Chyba żartujesz 450,zł ? ja też mam do zbadania jeszcze przed zamieszkaniem , ale myślałam że to jakieś grosze... Powarjowali czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 16.01.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 JDzieki wszystkim i czekam na więcej... Na razie tartak w Łośnie...hmm, mówicie o tym samym, bo tam chyba 2 są... na pewno się do łośna wybiorę... Hej Ja mówiłam otym pierwszym Jest taniej noi sprawdzeni Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 17.01.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 bardzo dziękuję Fajnie, że jest takie forum...i jest się kogo podpytać....szczególnie jak się jest takim laikem jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 17.01.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Jenin gm. Bogdaniec no to bedziemy prawie sasiadami..... tzn.? Gdzie dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 17.01.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam wszystkich Co myślicie o keramzycie na sciany 24+styropian10. Usilnie do niego namawia mnie lokalny producent (cenę ma dobrą). Poczytałem o keramzycie , jest nawet artykół w styczniowym Muratorze, ale chciałbym wiedzieć szanowni forumowicze jakie jest wasze zdanie na ten temat. Biorę pod uwagę jeszcze Porothon 24+10 styropian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 17.01.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ojejku to tyle jest materiałów to z czego ja mam budować? A powiedzcie proszę ile dawaliście za adaptację projektu w Gorzowie lub okolicach mi wołają 2500 czy wszędzie jest tak drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 17.01.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 U mnie za projekt domu 120m2 (wg.mojej koncepcji), budynku gospodarczego , projekty instalacyjne dałem 2600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 17.01.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 czyli co za projekt indywidualny czy za swoją koncepcje czyli za zmiany dokonane. A można namiary? Mi powiedzieli 2500 + za każdą zmianę dopłata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts