wiochman 17.01.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Firma jest w Siedlisku koło Nowej Soli jak chcesz to dam ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 17.01.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 A to nie, myślałam że to Gorzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 17.01.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 LUDZIE dajcie mi namiary na taniego architekta w okolicy Gorzowa!!! Czy wszyscy biorą 2500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 17.01.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 A ja się pochwalę, że czeka na mnie już w biurze projektowym pozwolenie na budowę . No i muszę iść w biurze zapłacic reszte kaski za usługę, czyli 1500zł(liczyłam na troche mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 17.01.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Anaor poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 17.01.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 nie mam nic na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 17.01.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 LUDZIE dajcie mi namiary na taniego architekta w okolicy Gorzowa!!! Czy wszyscy biorą 2500? Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 17.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Wiesiek 2 Ja postawiłam na ceramikę - bo sprawdzona -noi chyba jestem tradycyjalistką a mił być itong.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 17.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Właśnie dzisiaj miałm wizje lokalna na dzIałce z przedstawicielem od oczyszczali scieków "LIDER": Więc sama oczyszczalnia na 4 osoby to 3,800tys mała przepompownia bo jest konieczna z powodu na odległosć od studni 2tys noi robocizna 2tys. Umowa podpisana na niecałe 8tys. Gwarancja na 10lat.I najważniejsze serwis , jak cos będzie kogo pociagnać do odpowiedzialności Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 17.01.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witajcie Mamy umowionych posadzkarzy znalazlam namiar na goscia za Strzelec, cena super, Pan zrobł bdb wrażenie okazało się, ze robil wylewki u mojego kuzyna- pamietal nawet nazwisko i adres Jakby co, to służę namiarem Z wieści niebudowlanych- mam pracę zaczynam 1.02 Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 17.01.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Wiesiek 2 Ja postawiłam na ceramikę - bo sprawdzona -noi chyba jestem tradycyjalistką a mił być itong.... HEJ Ja też myślę o porotermie albo porothonie ale po przeanalizowaniu danych i oferty mam dylemat, dobrze że jeszcze mam trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 17.01.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witajcie Mamy umowionych posadzkarzy znalazlam namiar na goscia za Strzelec, cena super, Pan zrobł bdb wrażenie okazało się, ze robil wylewki u mojego kuzyna- pamietal nawet nazwisko i adres Jakby co, to służę namiarem Z wieści niebudowlanych- mam pracę zaczynam 1.02 Pozdrawiam Wszystkich HEJ, HEJ CO DO TYCH POSADZKARZY TO JAK BĘDĄ SPRAWDZENI TO POPROSZE O NAMIARY A PRZEDE WSZYSTKIM GRATULACJE ZA PRACĘ -pochwal się coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 17.01.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witajcie Mamy umowionych posadzkarzy znalazlam namiar na goscia za Strzelec, cena super, Pan zrobł bdb wrażenie okazało się, ze robil wylewki u mojego kuzyna- pamietal nawet nazwisko i adres Jakby co, to służę namiarem Z wieści niebudowlanych- mam pracę zaczynam 1.02 Pozdrawiam Wszystkich Czy owy Pan pochodzi z Jugosławi ?? i mam taki problem o ktorym pisze w innym poscie... ale dodam to i tutaj : W domu ktory kupiłem nie ma odpowietrzania/napowietrzania ( nie wiem jak to zwac ) pionow kanalizacyjnych :-/ W projekcie jest wyraznie napisane : "Piony kanalizacyjne muszą być wyposażone w rury wywiewne, wyprowadzone nad dach oraz czyszczaki zamontowane możliwie najniżej na każdym pionie" Nie wiem teraz jak to ugrysc.... czy bedzie problem z odbiorem technicznym, czy koniecznie to musi byc ( nie wiem czy ma to znaczenie jestem wpiety do kanalizacji gminnej ) w lazience gdzie jest pion jest juz glazura itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 18.01.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Hej Nie, pan nie jest z Jugosławi pan jest polski A posadzarze sa sprawdzeni, bo namiar dostałam z forum Wiesiek dzieki za gratulacje, a praca jest w biurze, w budżetówce, a tym samym duzo kasy nie będzie,ale napewno sie przyda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 18.01.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 W domu ktory kupiłem nie ma odpowietrzania/napowietrzania ( nie wiem jak to zwac ) pionow kanalizacyjnych :-/ W projekcie jest wyraznie napisane : "Piony kanalizacyjne muszą być wyposażone w rury wywiewne, wyprowadzone nad dach oraz czyszczaki zamontowane możliwie najniżej na każdym pionie" Nie wiem teraz jak to ugrysc.... czy bedzie problem z odbiorem technicznym, czy koniecznie to musi byc ( nie wiem czy ma to znaczenie jestem wpiety do kanalizacji gminnej ) w lazience gdzie jest pion jest juz glazura itp... Nie wiem jak z odbiorami ale to musi być w domu zrobione Jest nawet artykuł na ten temat w czasopiśmie Ładny Dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fikulek 18.01.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Serdecznie Witam wszystkich budujących LUBUSZAN! Stawiam pierwsze kroki na forum i również mam zamiar budować dom. Na chwilę obecną czekam na warunki zabudowy, które lada moment będę już miała Projekt wybrany, formalności z prądem i wodą załatwione, mapka do celów projektowych również i to za normalne pieniądze. Jeśli chodzi o aktualną cenę adaptacji projektu to z Anaor się zgadzam wszędzie gdzie pytałam to 2 500 zł z tym, że nikt nie mówił że to cena netto! na szczęście udało mi się załatwić adaptację za mniejsze pieniądze. Mam jeszcze pytanko: czy ktoś z Was może uzgadniał lokalizację i warunki techniczne zjazdu na posesję z Zarządem Dróg Wojewódzkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 18.01.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ja naszczescie uzgadnialem tylko z gminą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 18.01.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Anaor poszło na priva Wiesiek czy dałeś namiary na naszą Panią architekt, bo nie wiem czy też wysyłać? Funia dzięki za odpowiedź. Jutro skontaktuję się Mimo wszystko poproszę forumowiczów o namiary na kierownika budowy najlepiej z okolic Zawarcia, Osiedle Poznańskie, Deszczno itp. coby Pan miał do mnie blisko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 19.01.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Jak wasze domki ??Ja narazie nie mam strat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 19.01.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Jeśli macie jakieś jeszcze namiary na architekta to proszę, ten co dostałam na priva do Pana architekta to też drogo 2,500 do 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts