casandra75 20.01.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witam Serdecznie Wiesiek 2 Sory za ta przerwę ale Ania 67 Wiedziała o jaką hurt. mi chodzi bo troszkę sie już poznałyśmy..Jeśli chodzi o moje spostrzeżenia to moge powiedzieć iż nie wazne w jakiej hurtowni kupujesz ale z jakimi ludzmi negocjujesz i tak jak napiłes w swoich pierwszych postach -" SIŁA PRZEBICIA" - to 85% powodzenia w negocjacjach. alkman To Twój wykonawca powinien liczyc ile na dany dzień potrzeba materiału -a Ty powinieneś po nim sprawdzić czy czasem sie nie pomylił . Przytocze pewna anegdote: Mój były wykonawca pomylił się w wyliczeniu ilości m3 betonu podczas wylewania fundamentów - Pierwsze co powiedziałam to to : Zapakuj se Pan teraz ta niepotrzebna gruche betonu w kieszeń -Pan wyliczał i Pan sie martw co teraz....Byłam wk.... bo to moja kasa ale zlitowałm się wkońcu nad biedakiem i jakoś sie dogadaliśmy . Ale przemyślajac teraz to pomyłkabyła naprawdę fatalna - to była cała grucha betonu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Aniu 67 Chetnie wpadne do Ciebie na budowe Tak pogadać... CO DA RAB KARCHER TO CERAMIKĘ NA moje ŚCIANY PROTHERM trzymali nie mało na swoim placu.. imo iz w tym czasie nie mieli zbyt wiele miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.01.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 WIESIEK 2 Jeszcze jedno moje spostrzeżenie :Rab karcher nie ma HDS ,Ale po sprawnych negocjajach cena była z transportem taka że jak sam Pan Robert powiedział: Że ROBEN SIĘ DLAMNIE ROZEBRAŁ... Czasami bywa naprawdę zabawnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 20.01.2007 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witam Serdecznie Wiesiek 2 Sory za ta przerwę ale Ania 67 Wiedziała o jaką hurt. mi chodzi bo troszkę sie już poznałyśmy..Jeśli chodzi o moje spostrzeżenia to moge powiedzieć iż nie wazne w jakiej hurtowni kupujesz ale z jakimi ludzmi negocjujesz i tak jak napiłes w swoich pierwszych postach -" SIŁA PRZEBICIA" - to 85% powodzenia w negocjacjach. He, he, he Wiesiek 2 to ja już wiem jak wyglądają te negocjacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 21.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 sunnychris - będę wdzięczna za namiar - przeglądałam niektóre biura nieruchomości w necie - ale w tej chwili mają działki z powalającymi cenami za m2. Może akurat u Twojego znajomka coś wypatrzę. POZDRAWIAM! 888611110 <--- Ela z agencji nieruchomości Drągowski na pocztowej. Powiedz że numer tel. masz od krzyska jarosza i ze ma sie postarac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniafedorek 21.01.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Dawno mnie tutaj nie było. Budować się będziemy w Zieleńcu. Zaczynamy późną wiosną. Projekt C 117 z Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 21.01.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Dziękuję za wszystkie kontakty będę dzwonić jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 21.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 DZIĘKI sunnychris!! Będe próbować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 21.01.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 moge tez zapytac goscia od ktorego dom kupilismy.... z tego co sie orientuje to ma jakies grunty w Bogdancu. Pytac ?? bylibysmy sasiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 21.01.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 sunnychris - Bogdaniec to trochę dla mnie za daleko rozejrzę sie trochę bliżej Gorzówka Ale dzięki za pamięć POZDRAWIMA jAK COŚ NAMIERZĘ -DAM ZNAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 21.01.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Ania 67 Powiedz proszę coś więcej na temat podłogówki którą kupiłaś... Przeglądałam ich strne ale konkretów tam nie znalazłam...reklamuja sie w nowym muratorze podajac koszt xl na cały dom 10tys. Jestem na etapie zastanawiania sie czy układ mieszny czy całość w podł. Cały czas myślę i zastanawiam się. Z tego co wiem przy instalacji całościowej podłogowej sa mniejsze koszty eksploatacji ,warto czy nie ?... kurde ale mam problem.. Na forum różne opine widziałam ale na ogól są podzielone ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 21.01.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Ale gm.Bogdaniec to również Jenin i właśnie tam będzie przetarg na działki my z tamtąd jedziemy 12 min do centum Gorzowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 21.01.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 My z Jenina do centum Gorzowa jedziemy tyle co teraz z Manchatanu do centum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 21.01.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Szukam konkretnego instalatora co do podłogówki, płaszcza wodnego, kaloryferów który zna sie na rzeczy i sam umie przeliczyć co trzeba.Casandro czy ty cos z tego rozumiesz- jakie rury zastosować -miedź czy inne , jakie do wody ciepłej i zimnej, cholerka jaki kominek z płaszczem też nie zdecydowałam.Już mam mętlik od tego wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 21.01.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Acca ja też się gubie w najnowszym muratorze troszkę jest o podłogówce .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 21.01.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Mam ndzieję iż Ania co nieco naświetl..... i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.01.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Hej Juz pisze o tej poodłogówce Na reklamie jest napisane" tego.sie.nie.da.spieprzyć" -komponenty przeliczone i dobrane przez fachowców -czytelna i zrozumiala instrukcja obslugi- to prawda, uważam, że samemu mozna ja ułożyć, intukcja do kazdego rozmiaru jest łopatologiczna -pelen zestaw Zestw S do pomieszczeń ok 20-30 m2 - łazienka, łazienka z kuchnią, korytarz, salon- zwój 100 mb zestaw M do pomieszczeń ok 30-60 m2-apartament, maly domek, mieszkanie - zwój 200 mb zestaw L do pomieszczeń ok.100-150 m2- piętro domu, duze mieszkanie-2 zwoje po 200 mb i 1 100 mb zestaw XL do pomieszczeń ok 150-200 m2- 4 zwoje po 200 mb, możliwosć rozbudowy zestawu, zawiera pełne sterowanie pogodowe Zestaw L i XL mają rozdzielacze Ja kupilam w Sanitexie zestaw M za 2 435,90. Zestaw S kosztuje, po rabatach 1 554 Cen na większe zestawy nie znam. Podłogówke planujemy w łazience, holu, wiatrołapie, kuchni i salonie. Grzejniki będą w sypialniach Casandra zapraszam Na budowie jesteśmy cały dzień przeważnie w soboty.Ale nie musimy spotykać się na budowie. jakby co, to masz tel. Zapraszam na kawę, to dostaniesz materiały o podłogówce Pozdrawiam Jakbyscie chcieli wiedzieć, co konkretnie zawiera jakiś zestaw, to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 21.01.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Aniu napisz co jest w zestawie M, jaki rodzaj rurek, jakiej firmy, czy mozna to złapać w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.01.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Aniu napisz co jest w zestawie M, jaki rodzaj rurek, jakiej firmy, czy mozna to złapać w internecie. Zawor mieszajacy TZM vta 323 3/4'' GZ ESBE- 1 szt zawór termostatyczny TS-90 DN 15 Herz -2 silownik termoelektryczny AFRIKO -2 termostat pokojowy TA 3n IMIT-2 zawor upustowy różnicy ciśnień 3/4'' AFRISO- 1 termostat przylgowy BRC IMIT -1 pompa Star RS 25/4 ze śrubunkami WILO -1 zawór regulacyjno- pomiarowy 1/2'' STVU MMA- 1 złączki - kpl rura 16x 2,0 mm HENCO 200 mb w interncie jest tylko to http://www.podłogówka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 21.01.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Czarna magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts