wiochman 03.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 wszystko ma swoje + i - Ja jestem dwa lata na swoim.... i brakuje mi tego luzu jaki kiedys mialem na urlopach i "po pracy" Reszta to tylko same +++++ Ja miałem 12 lat swoją firmę a teraz od 3 lat pracuję u kogoś (jestem kierownikiem hurtowni instalacyjno sanitarnej) Ma to swoje plusy: pewien luzik napewno no i taka dziwna rzecz jak urlopy- w pierwszym roku mojej nowej pracy wziąłem sobie urlop 2 tyg. i niewiedzialem co robić jakieś skurcze mialem z poczucia winy...po tygodniu dopiero wyluzowałem... Teraz za to na tyłku juz nie mogę wysiedzieć i myślę o dodatkowym założeniu firmy monterskiej, no nosi mnie...jestem jednak tfurczy przez duże "tfu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.02.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 A czym się dziewczyny zajmujecie? Jeśli mogę zapytać... Ja z nauczycielki przekwalifikowalam sie na sekretarkę I dlatego ten stres, bo to moja pierwsza praca w tym zawodzie Dzisiaj zakupy budowlane Zamówilismy styropian, cement. Faktycznie szaleństwo na rynku budowlanym trwa...wełna od tego dnia, w którym kupilismy podrozała 3 razy, styropian ma podrożec, cement też, porotherm od 1.03 Dobrze, że mozna wcześniej kupic i przechowac w hurtowni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 04.02.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam Ja prowadzę kontynuację firmy rodzinnej zajmującej się sprzedażą szkła i usługami ...Kocham to co robię, kontakt z klientem daje mi dużą satysfakcje, a niedziela to tak jak zadana kara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 04.02.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 jedyne co fajne w niedzieli to to iż mogę dowoli rano poczytac muratory przy kawie... Aniu życzę Ci powodzenia w nowej pracy... dasz radę...jestes otwarta kontaktową osobą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 04.02.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam wszystkich! Pewien etap pomału zakańczam. Ekipa wybrana, koszty policzone materiał na sciany wybrany. Pozostaje jeszcze dokończyć adaptację i pozwolenie na budowę a za miesiąc może dwa rozpoczynam wykopy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 04.02.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no to swietnie.... ja w tym tygodniu juz bede mial ogrzewanie i kuchnie.... w miedzy czasie poloze panele i dokoncze malowac i bedzie mozna sie wprowadzac. Zly jestem tylko na poprzedniego wlasciciela.... NIE ZROBIL pionu kanalizacyjnego i oprocz tego ze nie ma napowietrzania.... nie ma tez jak pociagnac tego na pietro.... rozwalamy cala lazienke i robimy to tak jak byc powinno.... Jedyny PLUS to taki ze zmienimy glazure ktora nam sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR-ALA 04.02.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam wszystkich. Udało się załatwić wszystkie papiery , ekipę budowlaną i kierbuda. teraz tylko muszę załatwić pogodę na marzec i można zaczynać. Wodociągi chcą mnie podłączyć do nie swojej nitki wodociągowej. Zastanawiam się czy nie będzie potem jakiś kłopotów. Szukam jakiejś hurtowni z grzejnikami i całą resztą do ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.02.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Szukam jakiejś hurtowni z grzejnikami i całą resztą do ogrzewania. Ja kupowałam w Sanitexie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 04.02.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 czlowiek ktory mi montuje CO zalatwil mi rabat 10-20% na wszystko z hurtowni vinsar ( czy jakos tak )... chcesz namiar na goscia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrf 04.02.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam wszystkich. Udało się załatwić wszystkie papiery , ekipę budowlaną i kierbuda. teraz tylko muszę załatwić pogodę na marzec i można zaczynać. Wodociągi chcą mnie podłączyć do nie swojej nitki wodociągowej. Zastanawiam się czy nie będzie potem jakiś kłopotów. Szukam jakiejś hurtowni z grzejnikami i całą resztą do ogrzewania. witam polecam kozdrowskiego z bogdańca -było naj taniej i bezproblemowo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 05.02.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 hej DAJ NAMIARY NA TEGO KOZDROWSKIEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 05.02.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam wszystkich. Udało się załatwić wszystkie papiery , ekipę budowlaną i kierbuda. teraz tylko muszę załatwić pogodę na marzec i można zaczynać. Wodociągi chcą mnie podłączyć do nie swojej nitki wodociągowej. Zastanawiam się czy nie będzie potem jakiś kłopotów. Szukam jakiejś hurtowni z grzejnikami i całą resztą do ogrzewania. No to szkoda że Nowa Sól tak daleko... poleciłbym ci swoje usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xoq 05.02.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dzisiaj zakupy budowlane Zamówilismy styropian, cement. Faktycznie szaleństwo na rynku budowlanym trwa...wełna od tego dnia, w którym kupilismy podrozała 3 razy, styropian ma podrożec, cement też, porotherm od 1.03 Dobrze, że mozna wcześniej kupic i przechowac w hurtowni Pozdrawiam Ja też zamierzam kupić styropian w lutym. W jakiej hurtowni kupowałaś i po ile? Zamierzamy ocieplać styro 12cm. pozdrawiam xoq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 05.02.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 hej My ocieplamy 15 Zamawialismy w Matbudzie, na drugi tydzień dostane wycenę. W hurtowni pracuje mąz mojej kolezanki, obiecał dobrą cene Jak sie dowiem, to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 05.02.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 polecam kozdrowskiego z bogdańca -było naj taniej i bezproblemowo mogę też namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 05.02.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Czy ktoś buduje się w okolicy świebodzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR-ALA 05.02.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dzięki za namiary na hurtownie Napisałem wcześniej że wodociągi gorzowskie chcą mnie podłączyć do nie swojej nitki i wykrakałem problem Muszę na nowo wystąpić o warunki przyłącza wody do właściciela nitki ( inna firma wodociągowa ) a osobno do wodociągów gorzowskich o odbiór ścieków. Wszelkie formalności załatwiała firma robiąca adaptację budynku , więc jeśli tak działają profi , to nas amatorów chroń Boże i wspieraj grupo Lubuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 05.02.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 *(!@_)(# w garażu nie moża używać miedzianych rur do gazu Wszystko musze wycinac i wstawiac zwykle czarne rury.... chce ktos kupic troche używanych rur miedzianych ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 06.02.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Pozdrawiam wszystkich budujacych.Zauważyłam znaczne powiększenie się grona budujących - świetnie.Wracam i ja do pisania po nieobecności .Czekaliśmy na zimę i po zimie mieliśmy budować dalej ( w listopadzie zakończyliśmy stanem surowym ) niestety zima nie przyszla, więc zaczynamy ....okna ( Aniu dzieki skorzystalismy z polecanej przez Ciebie firmy, póki co jesteśmy zadowoleni) zaraz wejdzie elektryk ( wcześniej coś już nam robił i jesteśmy bardzo zadowoleni ) a potem wszysko po kolei....Wersja optmistyczna -koniec wakacji przeprowadzka wersja realna w-g mnie grudzień.....Powodzenia życzę wszystkim budującym.http://www.m137.fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 06.02.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam Właśnie doszłam do tych samych wniosków - za 2tyg. wstawiam okna.. Od wiosny budąją transformator i ciągna gaz ziemny... Prognoza iz przeprowadzka na koniec wakacji jest bardzo motywujaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts