DonGemolo 11.02.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Elo.Kupiłem domek w Maszewie na działce o powierzchni 1 ha.Dół po generalnym remoncie + poddasze do zaadoptowania. Nie wiecie, gdzie można kupić najkorzystniej wełnę mineralną, potrzebuję ok 170m w dwóch warstwach (w sumie grubość 25cm).Następnie profile, folie wysokoparaizolacyjną i paraprzepuszczalną, czyli wszystko do ocieplenia poddasza. I jeszcze jedno pytanie.Czy korzystał ktoś z usłu7g firmy Camis (kominki)?.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 11.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Witam W Rab karcher na Słowiańskiej koło starostwa lub "dremi" Wróblewskiego 6 Cmb....jest troche tych firm budowlanych w Gorzwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 11.02.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Wspomnę jeszcze tylko iż firma moja sprzedaje szkło do kominków... nie wszyscy wiedzą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonGemolo 11.02.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Dziękuje Casandro W tygodniu pojeżdżę trochę po tych firmach budowlanych, niech robią wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.02.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Elo. Kupiłem domek w Maszewie na działce o powierzchni 1 ha. Dół po generalnym remoncie + poddasze do zaadoptowania. Nie wiecie, gdzie można kupić najkorzystniej wełnę mineralną, potrzebuję ok 170m w dwóch warstwach (w sumie grubość 25cm).Następnie profile, folie wysokoparaizolacyjną i paraprzepuszczalną, czyli wszystko do ocieplenia poddasza. I jeszcze jedno pytanie.Czy korzystał ktoś z usłu7g firmy Camis (kominki)?. Pozdrawiam. Elo z Maszewa jest weteranka tego wątku czyli Malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hortensja 12.02.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 WitamCZy ktoś może doradzić w okolicach Zielonej Góry ekipe do odwiertu studni za rozsądne pieniądze. Dziś dostałam ofertę za 250 zł za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 13.02.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Mam do was pytanko - czy więźbę kupowaliście/zamawialiście już zaimpregnowaną w tartaku? o ile byłą droższa od "surowej" - tak orientacyjnie oczywiście...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonGemolo 13.02.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Elo. Kupiłem domek w Maszewie na działce o powierzchni 1 ha. Dół po generalnym remoncie + poddasze do zaadoptowania. Nie wiecie, gdzie można kupić najkorzystniej wełnę mineralną, potrzebuję ok 170m w dwóch warstwach (w sumie grubość 25cm).Następnie profile, folie wysokoparaizolacyjną i paraprzepuszczalną, czyli wszystko do ocieplenia poddasza. I jeszcze jedno pytanie.Czy korzystał ktoś z usłu7g firmy Camis (kominki)?. Pozdrawiam. Elo z Maszewa jest weteranka tego wątku czyli Malinka A która to Pani??? Aaa juz znalazłem. Jak się pokaże, to się ładnie przedstawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 15.02.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Jestem juz po urlopie. Dzisiaj znalazłem Wierzbę II na os. Marzeń w Kłodawie , jest w stanie surowym ale super że jest jakaś w okolicy. Załatwiłem sobie juz prąd (grzecznościowo) od sąsiada i wode z baniaka na plac budowy. Jak dobrze wszystko sie ułoży to za 50 dni zaczynam budowę. Jak tam wasze postepy w budowach? Słyszałem że na więżbę czeka sie kilka miesięcy, macie może jakieś namiary na tani i dobry tartak? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 15.02.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Hej ZZZZDDDAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAMMMMMMMM EGZAMIN NA PRAWO JAZDY, ZA PIERWSZYM PODEJSCIEM Wiesiek, super, że znalazłeś to piękne drzewko Ja zamawiałam więźbę w Łośnie, AGRODREW, cena 700, bez vat, zaimpregnowana Jakość ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcello 15.02.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam, szukam działeczki pod Zieloną Górą, myślałem o Przytoku, czy ktoś wie jak kształtują się tam ceny działek. Będę wdzięczny za każdą informację. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 15.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Hej ZZZZDDDAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAMMMMMMMM EGZAMIN NA PRAWO JAZDY, ZA PIERWSZYM PODEJSCIEM Wiesiek, super, że znalazłeś to piękne drzewko Ja zamawiałam więźbę w Łośnie, AGRODREW, cena 700, bez vat, zaimpregnowana Jakość ok Pozdrawiam GRATULACJE BRAWO Tak na marginesie to podejżewam Aniu że my sie znamy. Jesli to nie tajemnica to na jakiej ulicy mieszkałś przed przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.02.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Hejka Wiesiek, mieszkałam na Zubrzyckiego, a w czasach panieńskich na Matejki Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 16.02.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Aniu GRATULACJEEEE WIEDZIAłAM żE DASZ SOBIE SPOKOJNIE RADę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 16.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Pozdrawiam wszystkich.Aniu gratuluję prawka!!! za pierwszym razem -to sukces ogromny.Wiesz ja mieszkałam też przez 5 lat na Zubrzyckiego.Bardzo mile wspominam ten czas mimo, że to był wiezowiec było spokojnie i fajnie.Wiesiek to zawsze możesz skorzystać z doświadczeń budacych Wierzbę. My widzieliśmy kilka domów wybudownych w-g naszego projektu i dużo to nam pomogło w drobnych zmianach.A u nas okna wstawione. Aniu skorzystaliśmy z firmy,która polecałeś na Owocowej, bardzo solidna i profesjonalna.Teraz w mieszkaniu mamy okna PAPKE są naprawdę bardzo dobre także szczerze je polecam.Teraz weszli elektrycy a potem tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.02.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Dzięki za gratulacje Jeszcze nie moge uwierzyć, że mam to prawko bardzo malo ludzi wczoraj zdało R>H cieszę się, że też masz okienka, jutro bedę je widziała, bo jedziemy odwiedzic nasz domek No proszę byłysmy sasiadkami Jaki ten swiat mały Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 17.02.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Hejka Wiesiek, mieszkałam na Zubrzyckiego, a w czasach panieńskich na Matejki Pozdrówka HEJ TAK TEŻ MYSLAŁEM ANIU ZNAMY SIĘ BO JA WCIĄŻ MIESZKAM NA ZUBRZYCKIEGO I BYLIŚMY SASIADAMI, DO MOMENTU GDY SIE WYPROWADZILISCIE. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 17.02.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 HA, HA, HA A TO SIE NAROBIŁO, ŻEBY SĄSIADA NA FORUM SPOTKAĆ No, to teraz będę miała zagadkę, który to jest Wiesiek 2-mój sąsiad Pozdrawiam sąsiada z Zubrzyckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 17.02.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 HA, HA, HA A TO SIE NAROBIŁO, ŻEBY SĄSIADA NA FORUM SPOTKAĆ No, to teraz będę miała zagadkę, który to jest Wiesiek 2-mój sąsiad Pozdrawiam sąsiad z Zubrzyckiego Jak rozpoczne budowę to podjade do Ciebie i pogadamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 17.02.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Zapraszam, w każdej chwili, gdy tylko bedziesz w j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts