qqrq5 26.02.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 kurcze dalej nie wiem musze sobie mapke wydrukowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.02.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ul Olimpijska jest koło Nomi na Staszica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.02.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 poszukuje tez w Gorzowie płyty stropowe zelbetowe 14cm u nas tego nigdzie nie prowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.02.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 płyty w prefadom na walczaka 095 7282541 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.02.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 ja mam terive Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 26.02.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Byliśmy w jednym banku zapytać się o kredyt , przy kwocie 200000zł na 25 lat kredyt przepłacimy o 144000zł to dużo czy mało a może w sam raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ania 67 Nie masz czasem odsprzedać drzwi tymczasowych? Szkoda mi nowych bo zniszczą się zainim domek będzie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 26.02.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Hej Casandra, ja nie mam założonych nowych drzwi, mam jeszcze tymczasowe. Ja kupowalam drzwi też w Koppi, a oni daja drzwi tymczasowe Ale jeszcze niestety nie zakładamy(czekaja w Koppi) Nie wiem, kiedy będziemy wstawiać. A na kiedy potrzebujesz? Może polecałam okna na Owocowej, ale mam z Koppi Są super, a cena... napewno taka korzystna dzieki Wieśkowi - Dzięki Wiesiek A żeby jeszcze bardziej namieszać, to Koppi jest na Olimpijskiej naprzeciwko sklepu ALBERT A plyty mamy z Międzychodu. Było najtaniej, ale trzeba zamawiać wcześniej, aby mieć na czas.Trochę nas to kosztowało nerwów, ale było tanio Gwiazdko, czekam na prawko( w tym tygodnu mam odebrać ) a potem jazda Jeszcze raz dzięki za zaproszenie Napewno przyjdziemy-teraz bedę mogła sama przyjechać do Ciebie na kawkę A przeprowadzka, jak najszybciej, myślę, że na wakacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.02.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Hej Ania Ale teraz to mnie zastrzeliłaś z tą firmąKOPI Tymczasowe drzwi potrzebuje za 10 -14 dni bo niestety muszę kogoś do pilnownia ulokować Na tym odludziu nie ma sensu alarmu montować bo i tak nikt wycia nie usłyszy Jak daleko jesteś z pracami w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.02.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ania to po Gorzowie będzie już dwoje piratów jeżdzić Po mieście 80/100 to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.02.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Byliśmy w jednym banku zapytać się o kredyt , przy kwocie 200000zł na 25 lat kredyt przepłacimy o 144000zł to dużo czy mało a może w sam raz . nie wiem nie znam sie ale cos duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomD 26.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Byliśmy w jednym banku zapytać się o kredyt , przy kwocie 200000zł na 25 lat kredyt przepłacimy o 144000zł to dużo czy mało a może w sam raz . nie wiem nie znam sie ale cos duzo Liczenie ile się "przepłaci: jest bez sensu. Nie wiesz dzisiaj ile "przepłacisz" bo nie wiesz jakie będa stopy procentowe w czasie kredytowania ( są zmienne ). Musisz ustalić jaką masz tzw marzę ryzyka. Czyli ile bank dolicza do stopy referencyjnej ( tzw WIBOR-u). Ja mam np: 0,9% czyli oprocentowanie WIBOR ( 4,2% ) + ta marża 0,9% daje razem 5,1%. Jeżeli dostaniesz marże około 1% i 0% prowizji za udzielenie to jest to dobry kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 26.02.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Casandra, wiedziałam, że firmą Koppi Ciebie zaskoczę Hmmm za dwa tygodnie, to nie zdążymy drzwi założyć A w domku, mamy do skończenia elektrykę, a potem tynki-jeszcze w marcu, myślę Oj będzie sie działo-około 100 to spoko Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrf 26.02.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 poszukuje tez w Gorzowie płyty stropowe zelbetowe 14cm u nas tego nigdzie nie prowadza witam polecam firme z miedzychodu - stropbet(jak nie pomyliłem nazwy) z transportem do gorzowa wyszło jakieś 25% taniej niż w gorzowie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 no do mnie to jeszcze 36km ale dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 26.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Oczywiście( pomyliłam, ale już poprawiłam ) płyty mamy ze STROBETU, z Międzychodu- tak samo jak Piotrf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 26.02.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Hej Casandra, ja nie mam założonych nowych drzwi, mam jeszcze tymczasowe. Ja kupowalam drzwi też w Koppi, a oni daja drzwi tymczasowe Ale jeszcze niestety nie zakładamy(czekaja w Koppi) Nie wiem, kiedy będziemy wstawiać. A na kiedy potrzebujesz? Może polecałam okna na Owocowej, ale mam z Koppi Są super, a cena... napewno taka korzystna dzieki Wieśkowi - Dzięki Wiesiek A żeby jeszcze bardziej namieszać, to Koppi jest na Olimpijskiej naprzeciwko sklepu ALBERT A plyty mamy z Międzychodu. Było najtaniej, ale trzeba zamawiać wcześniej, aby mieć na czas.Trochę nas to kosztowało nerwów, ale było tanio Gwiazdko, czekam na prawko( w tym tygodnu mam odebrać ) a potem jazda Jeszcze raz dzięki za zaproszenie Napewno przyjdziemy-teraz bedę mogła sama przyjechać do Ciebie na kawkę A przeprowadzka, jak najszybciej, myślę, że na wakacje Pozdrawiam NIE MA ZA CO DZIĘKOWAĆ JAK KTOŚ CHCE DRZWI, OKNA, BRAMY, ROLETY I TAKIE TAM PODOBNE RZECZY TO ZAPRASZAM DZWOŃCIE, PISZCIE -POMOGE JAK TYLKO BĘDĘ MÓGŁ, ZAŁATWIE NAJWIEKSZE RABATY DLA KOLEGÓW I KOLEŻANEK Z FORUM BO JAK BĘDZIEMY SOBIE POMAGAĆ TO TE NASZE DOMY BEDĄ JESZCZE PIEKNIEJSZE I MOŻE TROCHĘ TAŃSZE. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 26.02.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Byliśmy w jednym banku zapytać się o kredyt , przy kwocie 200000zł na 25 lat kredyt przepłacimy o 144000zł to dużo czy mało a może w sam raz . nie wiem nie znam sie ale cos duzo Liczenie ile się "przepłaci: jest bez sensu. Nie wiesz dzisiaj ile "przepłacisz" bo nie wiesz jakie będa stopy procentowe w czasie kredytowania ( są zmienne ). Musisz ustalić jaką masz tzw marzę ryzyka. Czyli ile bank dolicza do stopy referencyjnej ( tzw WIBOR-u). Ja mam np: 0,9% czyli oprocentowanie WIBOR ( 4,2% ) + ta marża 0,9% daje razem 5,1%. Jeżeli dostaniesz marże około 1% i 0% prowizji za udzielenie to jest to dobry kredyt. Prowizja wstępna 0% prowizja przygotowawcza 1% kwoty kredytu czyli u nas 2000zł Oprocentowanie przez pierwsze 12 mcy Wibor 6M na dzien dzisiejszy 4,30%+ marza 0,5% razem 4,80% po 12 mcach 4,30%+ 1% marza=5,30% Taką nam pani zrobiła symulację kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 27.02.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 a tak z ciekawosci ktos bral kredyt w GE Money Bank??? jedziemy zaraz po wycene dachu i zobaczyc te okna na Olimpijskiej i w Kłodawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 27.02.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 hihi seria kolejnych pytan: gdzie dostane najtaniej stal??? byłam w Prefadom, cholera i musze chyba przeprojektowac stropy na terrive podobno tak bedzie najlepiej pan mnie pocieszył, że niepotrzebnie bralismy projekt z balkonem, co sie wiaze z dodatkowym kosztem (akurat to mnie nie martwi, bo wiedziałam o tym), ale i że masa problemu z tym byłam w betoniarni i strasznie drogo u Was, musze szukac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts