qqrq5 02.03.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 obraziłam sie na Porotherm 25 3 dni temu był u mnie po 6,71 a dzisiaj zamowilismy juz po 7,50 bo przyszła marcowa podwyzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 02.03.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 nie wybrałam zastanawiamy sie cały czas To ty jesteś łona... Jak się na coś zdecydujecie daj znać. My jesteśmy właśnie na tym samym etapie. Ja tez szukam kredytu, póki co składamy dokumenty w jednym banku w Zielonej, bo nawet korzystne warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 02.03.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 nie wybrałam zastanawiamy sie cały czas To ty jesteś łona... Jak się na coś zdecydujecie daj znać. My jesteśmy właśnie na tym samym etapie. Ja tez szukam kredytu, póki co składamy dokumenty w jednym banku w Zielonej, bo nawet korzystne warunki. Powiedz w ktorym moze i ja skorzystam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 02.03.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 jutro jade do Raab Karchera dzisiaj zamowilismy Porotherm25 za 7,50 a 4 dni temu był jeszcze po 6,71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 02.03.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Bank GBS na ul. Mariackiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 02.03.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ja uwielbiam czytac regulaminy i zadawac pytania wiec nie boje sie bankowiec jestem z wykształcenia A łapiesz się na kredyt preferencyjny (z dopłatami) w PKO BP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 02.03.2007 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie ,czytam to obszerne forum , aby znaleźć tu interesujące mnie tematy musiał bym czytać je dosyć długo !!! Dlatego postanowiłem zarejestrować się i zapytać Się o kilka istotnych rzeczy które nurtują mnie cały czas . Będziemy budować się w Deszcznie . Działka juz kupiona , wyznaczona, pozwolenie na budowę jest , wniosek o prąd juz zaakceptowany ,teraz juz tylko zacząć fundamenty . I tutaj nasuwa mi się kilka pytań: 1.Poszukuje dobrego kierownika budowy .Stosunkowo tani i dobry. 2. Ekipę Budowlaną ,sprawdzona i godną polecenia. Wstępnie mamy juz zarezerwowana , ale chcielibyśmy rozejrzeć sie po poszukać czegoś innego. Wysłałam na priv choć kierownik do tanich nie należy . wiesiek2 a te okna w Koppi to plastikowe, drewniane? Ja szukam plastikowych w kolorze sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 ja uwielbiam czytac regulaminy i zadawac pytania wiec nie boje sie , A łapiesz się na kredyt preferencyjny (z dopłatami) w PKO BP? tych wszystkich wymagan chyba nikt nie przejdzie http://www.archon.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=99&Itemid=48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 03.03.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ja spróbowałam, przeszłam i juz podpisałam umowę. Na wątku hura dopłata do kredytów jest cała historia, ale w sumie w banku w którym podpisałam umowę byłam trzy razy- raz żeby dowiedziec się o kredyt, dwa złożyć wniosek i trzeci raz podpisałam umowę. Pewnie byłoby inaczej gdyby nie to , że można polegać na kolegach z forum. No i właśnie dzisiaj zaczęliśmy - geodeci wytyczyli nam fundamenty, niestety jest za mokro, żeby kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.03.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ja spróbowałam, przeszłam i juz podpisałam umowę. Na wątku hura dopłata do kredytów jest cała historia, az sprobuje na ile mogliscie wziac kredyt na 20lat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.03.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 witam czy ktos z was instaluje u siebie wentylacje mechaniczna z rekuperatorem? Czy znacie w gorzowie jakies firmy sie tym zajmujace oprocz firmy wentylacje na ulicy szwolezerow? ponawiam pytanie mężą !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 03.03.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ja spróbowałam, przeszłam i juz podpisałam umowę. Na wątku hura dopłata do kredytów jest cała historia, ale w sumie w banku w którym podpisałam umowę byłam trzy razy- raz żeby dowiedziec się o kredyt, dwa złożyć wniosek i trzeci raz podpisałam umowę. Pewnie byłoby inaczej gdyby nie to , że można polegać na kolegach z forum. No i właśnie dzisiaj zaczęliśmy - geodeci wytyczyli nam fundamenty, niestety jest za mokro, żeby kopać Hej Witam Serdecznie Ta woda na działce - to koszmar Rok temu to fadroma nie dawała rady bo się topiła w błotku. Co do okien z kopii - umnie mntaz za kilka dni ...Poinformuję napewono jak poszło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.03.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Hej Casandra 75, napewno z ekipy montujacej okna będziesz zadowolona A u nas za tydzień we wtorek będą robić tynki Alkman, Koppi ma okna plastikowe i drewniane Prawio jazdy już odebrałam i jeżdżę sobie juz autkiem Super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 03.03.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ale plastikowe białe czy kolorowe też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Ale plastikowe białe czy kolorowe też? Kolorowe też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 04.03.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Prosze o namiary na firmy wykonujące przyłącze kanalizacyjne z Zielonej GóryIle to teraz kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 04.03.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Ja spróbowałam, przeszłam i juz podpisałam umowę. Na wątku hura dopłata do kredytów jest cała historia, az sprobuje na ile mogliscie wziac kredyt na 20lat?? Na 30 lat, ale proponuję zapoznać się z warunkami kto może wziąc ten kredyt na stronie BGK albo PKO BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 04.03.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 witam wszystkich bardzo serdecznie ,czytam to obszerne forum , aby znaleźć tu interesujące mnie tematy musiał bym czytać je dosyć długo !!! dlatego postanowiłem zarejestrować się i zapytać się o kilka istotnych rzeczy które nurtują mnie cały czas . Będziemy budować się w deszcznie . Działka juz kupiona , wyznaczona, pozwolenie na budowę jest , wniosek o prąd juz zaakceptowany ,teraz juz tylko zacząć fundamenty . i tutaj nasuwa mi się kilka pytań: 1.poszukuje dobrego kierownika budowy .stosunkowo tani i dobry. 2. Ekipę budowlaną ,sprawdzona i godną polecenia. Wstępnie mamy juz zarezerwowana , ale chcielibyśmy rozejrzeć sie po poszukać czegoś innego. wysłałam na priv choć kierownik do tanich nie należy . wiesiek2 a te okna w koppi to plastikowe, drewniane? Ja szukam plastikowych w kolorze sosny witam okna są plastikowe, drewniane i machoniowe które jak kogoś stać polecałbym najbardziej bo ich super jakość w stosunku do ceny jest ok., co do kolorów to jest pełen wachlarz , jest w czym wybierać. Zapraszam do salonu na olimpijską a jak coś upatrzysz to daj znać urwiemy rabaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 04.03.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 HEJ Z BANKÓW POLECAM PKO TO Z ŻUBREM I BGŻ NA WALCZAKA ALE ZAWSZE TRZEBA NEGOCJOWAĆ, JEK DOSTANIECIE DOBRĄ OFERTĘ TO TEŻ JĄ ZAWSZE MOŻNA JESZCZE POLEPSZYĆ, JA ZGODZIŁEM SIE DOPIERO ZA CZWARTYM RAZEM JAK POKAZAŁEM OFERTE Z INNEGO BANKU I DOSTAŁEM JESZCZE LEPSZA U NICH. PAMIĘTAJCIE ŻE MARŻA 0,5 PRZEZ PIERWSZE 2 LATA TO STANDART A W NASTĘPNYCH LATACH 0,75 MOŻNA WYNEGOCJOWAĆ NASTEPNIE PO 3 LATACH PONOWNIE MOŻNA SPRÓBOWAĆ NEGOCJACJI PRZECIESZ TO KREDYTY NA 30 LAT!!!! A TE DARMOZJADY Z TEGO ŻYJĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 04.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie ,czytam to obszerne forum , aby znaleźć tu interesujące mnie tematy musiał bym czytać je dosyć długo !!! Dlatego postanowiłem zarejestrować się i zapytać Się o kilka istotnych rzeczy które nurtują mnie cały czas . Będziemy budować się w Deszcznie . Działka juz kupiona , wyznaczona, pozwolenie na budowę jest , wniosek o prąd juz zaakceptowany ,teraz juz tylko zacząć fundamenty . I tutaj nasuwa mi się kilka pytań: 1.Poszukuje dobrego kierownika budowy .Stosunkowo tani i dobry. 2. Ekipę Budowlaną ,sprawdzona i godną polecenia. Wstępnie mamy juz zarezerwowana , ale chcielibyśmy rozejrzeć sie po poszukać czegoś innego. Wysłałam na priv choć kierownik do tanich nie należy . wiesiek2 a te okna w Koppi to plastikowe, drewniane? Ja szukam plastikowych w kolorze sosny WITAM OKNA SĄ PLASTIKOWE, DREWNIANE I MACHONIOWE KTÓRE JAK KOGOŚ STAĆ POLECAŁBYM NAJBARDZIEJ BO ICH SUPER JAKOŚĆ W STOSUNKU DO CENY JEST OK., CO DO KOLORÓW TO JEST PEŁEN WACHLARZ , JEST W CZYM WYBIERAĆ. ZAPRASZAM DO SALONU NA OLIMPIJSKĄ A JAK COŚ UPATRZYSZ TO DAJ ZNAĆ URWIEMY RABATY. Dzięki serdeczne. Ja narazie obejrzę, bo to troszkę za wcześnie na zamówienie, ale już chcę się zdecydować na materiał i kolor, żeby nie motać się, bo ja mam trudności z podejmowaniem decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts