casandra75 19.03.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 thirier hej ładniejszych kobiet o godz 18 przy katwdrze nie zna jdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 19.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 no ale jakiegoś tulipana weżmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 19.03.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Hehe, mam nadzieję, ze was poznam Jak zobaczycie jakąś zagubioną i zdezorientowaną osobę, krążącą wokół fontanny to pewnie będę ja :-) Mam pytanie do zorientowanych: zastanawiam się nad kominkiem z płaszczem wodnym. Pod uwagę biorę dwie firmy: CTM i Lechma Który jest lepszy i dlaczego ???? Z góy dziękuję za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 19.03.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Hehe, mam nadzieję, ze was poznam Jak zobaczycie jakąś zagubioną i zdezorientowaną osobę, krążącą wokół fontanny to pewnie będę ja :-) Mam pytanie do zorientowanych: zastanawiam się nad kominkiem z płaszczem wodnym. Pod uwagę biorę dwie firmy: CTM i Lechma Który jest lepszy i dlaczego ???? Z góy dziękuję za podpowiedź Jak rozmawialem z gosciem ktory robil u mnie CO i mowil ze jest jakis swietny kominek 18 kW w dobrej cenie ( cos kolo 8k pln )... ale co to jest itd to juz nie wiem.... chcesz namiary na tego goscia ( bardzo chwalony przez znajomych i ja tez jestem zadowolony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 20.03.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 qqrq5 - pytałaś o kosmetyczke która wykonuje mikrodermobrazje.Ja polecam ten zabieg wykonany przez panią dr Korżel, robiałam kilkarkotnie.Lekarz to coś więcej od kosmetyczki i może większe steżenie zastosować.Tylko pamiętaj o wolnym z pracy-jeśli pracujesz. moge dostac namiar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 20.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Jak rozmawialem z gosciem ktory robil u mnie CO i mowil ze jest jakis swietny kominek 18 kW w dobrej cenie ( cos kolo 8k pln )... ale co to jest itd to juz nie wiem.... chcesz namiary na tego goscia ( bardzo chwalony przez znajomych i ja tez jestem zadowolony ) To prześlij na priv jak możesz, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 20.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam Lubuszan Widzę że wątek tetni życiem i jakieś spotkanko się szykuje Ja jako weteranka już myślę o budowaniu kolejnego domku - to chyba jakieś uzależnienie - chyba zmienię fach Zaglądam tu czasem i was podczytuję Pozdrawiam Malinka Udanego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 20.03.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 pomyliłam termin!!!!!!!!!!!!w tą sobote będę mogła, świetnie cieszę się bardzo z tego spotkania. qqrq5wysłałam Ci wiadomość na konto prywatne. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 20.03.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 20.03.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 To ja się pochwalę, ze udało mi się znaleźć w końcu wykonawcę do dachu. Wprawdzie plany wejścia cieśli są dopiero na początek maja ale to powinno styknąć, bo w przyszłym tygodniu przyjeżdża terriva. a przez murarzami jeszcze sporo roboty... Cena robocizny za dach wynegocjowana całkiem konkurencyjna a wydaje się, ze mam dobrego fachowca (polecany)...no cóż, napiszę wam w czerwcu, jak już będzie dach gotowy Jeśli sie sprawdzi będę go polecać... A doświadczenia dotychczasowe miałam niemiłe Dogadani dacharze z zeszłego roku okazali się niekompetentni, Moje negocjacje z p.Gąską sprzed tygodnia okazały się porażką i odniosłam wrażenie, że leci na kasę kręcił nosem na mój dach i wyraźnie dawał do zrozumienia, że zrobi mi łaskę przyjmując zlecenie nie gwarantując terminu. Najpierw miał sam uzgodnić cieślę, potem nam kazał dzwonić i uzgadniać. A w nosie go mam! Teraz trzymam kciuki, żeby dokonany przeze mnie wybór okazał się trafny. Przy okazji dowiedziałam się, ze mój dach ma skomplikowaną konstrukcję a sądziłam że czterospadowy dach z jednym dużym koszem i dwoma nad gankiem, bez wolich oczu i lukarn będzie prosty do zrobienia...o naiwności... Thrier Ty się nie wygłupiaj bo ja do czerwca nie mogę czekać, bo na lipiec planujemy dach (tak wykonawca twierdzi a ja mam coraz więcej wątpliwości). Jak masz kogoś normalnego do dachu to przyślij namiary na priv. Ja niestety też spotykam sie z łachą, rozbroił mnie tekst: jak już nikogo nie znajdziecie to ostatecznie zadzwońcie do mnie. I coraz gorszą mam opinię o hurtowniach bo czekanie 2 tygodnie na wycenę gdzie podane mają ilości materiałów to przesada, ale mam nadzieję, że kiedyś to zmieni się.. A właśnie wśród mojego pesymizmu jest też wiadomość optymistyczna. Firma Koppi bardzo szybciutko wyceniła moje okienka tak więc nie wszyscy są beee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Sunnychris- twój znajomy poleca makroterma kominek, tez przyznaje ,że dobry tylko ten design, cholerka juz sama nie wiem. chyba sie przejadę i go osobiscie zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonGemolo 20.03.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Elo. Kusi mnie to spotkanie. Jakie atrakcje będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 20.03.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 WITAM Poszukuję skrzynki elektrycznej tzw. tymczasowej na czas budowy, może macie weterani tego forum na sprzedaż niepotrzebną-chętnie odkupię. Poszukuję również taniego HDS-a do przewiezienia kiosku RUCH-u. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 20.03.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 :qqrq5wysłałam Ci wiadomość na konto prywatne. Pozdrawiam wszystkich. nie mam nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.03.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Ja mam do oddania ale tylko obudowę, gniazda zostały przeniesione do stałego miejsca na scianę w garazu- Świebodzin. Jutro moge zrobić foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 21.03.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Ja mam do oddania ale tylko obudowę, gniazda zostały przeniesione do stałego miejsca na scianę w garazu- Świebodzin. Jutro moge zrobić foto BARDZO DOBRA WIADOMOŚĆ WYSŁAŁEM TEL. NA PRIV POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 21.03.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 qqrq5 - podaj email bo coś nie mogę wysłać na konto prywatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 21.03.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 qqrq5 @ wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 21.03.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 czy przedstawiciele z z.g. też bedzie mile widziany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.03.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 czy przedstawiciele z z.g. też bedzie mile widziany??? Jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts