sunnychris 21.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Ja juz wiem ze my nie dojedziemy... maluszek nie bedzie mial z kim zostan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 23.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 D O S T A Ł E M P O Z W O L E N I E N A BUDOWĘ -PAPIEROLOGIA TRWAŁA PRAWIE 100 DNI Po niedzieli stawiam prowizoryczny płot z kopalniaków i siatki leśnej POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.03.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 ale bajer, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 23.03.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 D O S T A Ł E M P O Z W O L E N I E N A BUDOWĘ -PAPIEROLOGIA TRWAŁA PRAWIE 100 DNI Po niedzieli stawiam prowizoryczny płot z kopalniaków i siatki leśnej POZDRAWIAM Witaj Wiesiek ja robie dokładnie to samo! Też niedawno odebrałem pozwolenie na budowę Właśnie ogradzam działkę siatką leśną, a na dniach zaczną się wykopy. Pozdrawaim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 23.03.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Wisiek2 gratuluje i witaj w klubie. moj Zreczny rosnie w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makary 23.03.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 my rowniez budujemy w okolicach gorzowa - a dokladnie w lagodzinie. zaczelismy w lipcu 2006, teraz czekamy na wyschniecie tynkow i zaczynamy wykanczanie. mam prosbe do budujacych w okolicy gorzowa - szukamy dobrych (i tanich) firm, ktore robia:a) tynki zewnetrzneb) polbruk i odwodnienie c) ogrodzenied) meble kuchenne (tu akurat mamy jednego pana poleconego - widzielismy to, co juz zrobil i mebelki sa naprawde porzadne. problem tylko z cena, bo jest mocno wysoka...) pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 23.03.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Makary moze podziel sie informacja co do stolarza, może wycenie swoja kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.03.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Hej Wiesiek2 GRATULACJE Makary, witaj jesteśmy na tym samym etapie Pochwal sie, jaki domek budujesz Do zobaczenia jutro lubuszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makary 23.03.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 budujemy "leokadie" z horyzontu http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=47&sid=5 , sciany dwuwarstwowe (silka 25 + styropian 15). stan surowy zamkniety zrobila nam jedna firma (deweloper). dom nie jest zbyt duzy,ale w sam raz na nasze potrzeby (2+1). na razie planujemy wykonczyc dol, na gorze zrobimy tylko posadzki i na razie zamkniemy - wykonczeniowka w pozniejszym terminie kuchnie nam wstepnie wyceniono na 6 tys. mebli nei ma zbyt duzo, zadnych mega bajerow, trzy male szafeczki wiszace. wydaje mi sie,ze to sporo (choc z drugiej strony widzialam kuchnie robione przez tego stolarza i sa naprawde porzadne.znajomi maja taka juz jakies 6-7 lat i dziala wszystko bez zarzutu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR-ALA 23.03.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Przez ponad miesiąc byłem odcięty od internetu. Co za przykry stan W pierwszych dniach marca ruszyłem z budową i na dziś mam wyprowadzone fundamenty . Pogoda trochę namieszała ale to nic w porównaniu z gazownią która nie chce poprowadzić przyłącza po prywatnej drodze , chyba że notarialnie oddamy im metr gruntu w wieczyste władanie. Mam na myśli ponad dwudziestu współwłaścicieli . MAKABRA Jest i dobra wiadomość. Balkon zastawiony iglakami , tak że wejść nie można , a obok czekają róże pnące . Wspaniały widok Szkoda że jutro nie możemy być na spotkaniu , ale mam nadzieje że będą następne. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 23.03.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witaj Grupo Lubuska Czy przyjmiecie do swojego grona jeszcze jednego lubuskiego forumowicza , a raczej forumowiczkę , bo to głównie ja będę się udzielać ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 23.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 WITAM WSZYSTKICH-Mam jutro spotkanie z wykonawcą - RATUNKU!! w jakich granicach jest w tej chwili jest robocizna stanu surowego otwartego domku 120mkw. - bez dachu (brak piwnicy ściany z suporeksu+styropian) Bo nie wiem na ile będę mogła negocjować zaproponowaną przez niego cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 23.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witaj Malmar2 w gronie! Skąd jesteś i co budujesz lub wybudowałaś albo budować będziesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 23.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 WITAM WSZYSTKICH-Mam jutro spotkanie z wykonawcą - RATUNKU!! w jakich granicach jest w tej chwili jest robocizna stanu surowego otwartego domku 120mkw. - bez dachu (brak piwnicy ściany z suporeksu+styropian) Bo nie wiem na ile będę mogła negocjować zaproponowaną przez niego cene Witaj Micki! W mojej okolicy Ekipa woła 10tyś. za kondygnacje. Jeżeli masz z poddaszem to 20tys. Bo tyle zawołał mi gościu jak pytałem o swój projekt a ja mam z poddaszem użytkowym! Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witaj Grupo Lubuska Czy przyjmiecie do swojego grona jeszcze jednego lubuskiego forumowicza , a raczej forumowiczkę , bo to głównie ja będę się udzielać ? Pozdrawiam witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 24.03.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dzięki fiacior za info!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 24.03.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 CZEŚĆ malmar2!!! Tak to już chyba jest ze babki piszą na forum (czytaj: szukają rozwiązań dla problemów) a faceci budują nasze domki Wiem coś na ten temat............ POZDRAWIAM BUDUJĄCYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 24.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam w słoneczne popołudnie Dziękujemy za miłe przyjęcie Budujemy................. Gienię z pracowni dom na horyzoncie . 2 dni temu zamówiliśmy projekt, geodeta przygotowuje mapki do celów projektowych a dziś "olał "nas pan od Catepilara , który miał................. coś tam robić na działce .Mąż bardzo zawiedziony . Oczami wyobraźni widział piękny placyk pod domek . Naszczęście on z tych upartych i już znalazł następnego ktosia , który w poniedziałek zajmie się sprawą . Pilnie poszukujemy architekta . Może macie jakieś namiary , oczywiście w przystępnych cenach . Wczoraj zrobiliśmy sobie rundkę po miejscowych składach budowlanych , aby rozeznać się w temacie . I ostatecznie bardzo podnieść sobie ciśnienie. Będziemy wdzięczni za Waszą pomoc ,sugestie i wszelkie uwagi , bo jesteśmy "zieloni" w tym temacie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 24.03.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 budujemy "leokadie" z horyzontu http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=47&sid=5 , sciany dwuwarstwowe (silka 25 + styropian 15). stan surowy zamkniety zrobila nam jedna firma (deweloper). dom nie jest zbyt duzy,ale w sam raz na nasze potrzeby (2+1). na razie planujemy wykonczyc dol, na gorze zrobimy tylko posadzki i na razie zamkniemy - wykonczeniowka w pozniejszym terminie Bardzo ładny ten wasz projekt. Fajna funkcjonalność. Naprawdę bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 24.03.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ania.Casandra, Wiesiek proszę podajcie swój nt telefonu. Przed chwilą zadzwonił mój brat z niespodzianką że za godzinę będzie u mnie (ostatnio był u mnie z 5 lat temu!!!!!!).Bardzo chcę sie z Wami spotkać ..... jak będę znała nr telefonu to będę z Wami w kontakcie i może dotrę trochę spóźniona.Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts