qqrq5 24.03.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 miłej zabawy Wam zycze, mnie nie ma bo maz pracuje, a ja sama nie dojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 24.03.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam! U mnie dziś się już ruszyło zrobiłem wykopy i ogrodziłem działkę. Trochę się naszukałem i nadzwoniłem zanim znalazłem wykonawcę na wykopy. Ale w końcu znalazłem solidnego, który poradził sobie w kilka godzin i wzioł nie dużo. Inni wołali nawet ponad tysiąc za wykopy, a mój wzioł dużo mniej! Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam! U mnie dziś się już ruszyło zrobiłem wykopy i ogrodziłem działkę. Trochę się naszukałem i nadzwoniłem zanim znalazłem wykonawcę na wykopy. Ale w końcu znalazłem solidnego, który poradził sobie w kilka godzin i wzioł nie dużo. Inni wołali nawet ponad tysiąc za wykopy, a mój wzioł dużo mniej! Pozdrawaim Cześć wszystkim! Fiacior, gratulacje!!! Teraz już na pewno prace będą szły do przodu! U mnie też do przodu, komin już gotowy, przymierzamy się do ścian działowych i już myślimy kiedy wołać zduna, żeby kuchnię kaflową postawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 24.03.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam w słoneczne popołudnie Dziękujemy za miłe przyjęcie Budujemy................. Gienię z pracowni dom na horyzoncie . 2 dni temu zamówiliśmy projekt, geodeta przygotowuje mapki do celów projektowych a dziś "olał "nas pan od Catepilara , który miał................. coś tam robić na działce .Mąż bardzo zawiedziony . Oczami wyobraźni widział piękny placyk pod domek . Naszczęście on z tych upartych i już znalazł następnego ktosia , który w poniedziałek zajmie się sprawą . Pilnie poszukujemy architekta . Może macie jakieś namiary , oczywiście w przystępnych cenach . Wczoraj zrobiliśmy sobie rundkę po miejscowych składach budowlanych , aby rozeznać się w temacie . I ostatecznie bardzo podnieść sobie ciśnienie. Będziemy wdzięczni za Waszą pomoc ,sugestie i wszelkie uwagi , bo jesteśmy "zieloni" w tym temacie . Pozdrawiam Wysłałem na priv namiary na dobrą i tanią panią architekt -polecam. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 25.03.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 wiesiek2 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 25.03.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 wlasnie patrze przez okno jak zona bawi sie z synkiem w ogrodzie..... PIEKNY WIDOK budujcie szybko domy i wprowadzajcie sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Hej Do wiadomości Tych, którzy nie byli wczoraj na spotkaniu- Spotkanie odbyło się Czekaliśmy na Wszystkich, mam nadzieję, że następnym razem zobaczymy się w jeszcze większym gronie. Było SUPER!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Gratuluję dobrej zabawy! Napiszcie chociaż ile Was było i coście robili Przynajmniej będzie można sobie wyobrazić, bo od nas do Gorzowa prawie 200 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 25.03.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Hej Do wiadomości Tych, którzy nie byli wczoraj na spotkaniu- Spotkanie odbyło się Czekaliśmy na Wszystkich, mam nadzieję, że następnym razem zobaczymy się w jeszcze większym gronie. Było SUPER!!! Pozdrawiam TAK TAK BYŁO BARDZO SYMPATYCZNIE I NIE JEST TO OSTATNIE SPOTKANIE SZANOWNEJ KAPITUŁY FORUM . JAKO UCZESTNIK I OBSERWATOR (męski rodzynek ) OBWIESZCZAM WSZEM I WOBEC ŻE CI CO NIE BYLI MAJĄ CZEGO ŻAŁOWAĆ. Nastepnym razem mam nadzieje że będzie nas więcej. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 26.03.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Hej dompodsosnami na spotkanie stawili się: R>H Thrier Wiesiek2 z małżonką Ania67 Najpierw objechaliśmy nasze włości, a potem byliśmy w knajpce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Wy Szczęściarze!!! Gratuluję udanego wieczoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 26.03.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Potwierdzam, była bardzo fajna atmosfera, szkoda, że tak szybko zrobiło się ciemno i nie można było dłuzej pooglądać Jestem pod wrażeniem waszych domków... Wiesiek, byłam wczoraj na budowie i w dzień obejrzałam sobie Wierzbę. Naprawdę bardzo sympatyczny projekt... pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 26.03.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam, fajnie, że spotkanie się odbyło i że było miło . Ja mam pilne pytanie , musimy wycenić naszą działkę do kredytu i ma to zrobić rzeczoznawca i oni wołają średnio 300zł( a wycena działki+domu to koszt 600-900zł), czy to jest dużo czy mało czy tak normalnie. Wszystko podrożało, suporex kosztuje 12 zł/szt, znaleźliśmy u znajomego za 9,60zł/szt, a może znacie gdzie jest taniej , chyba, że to już jest tanio. Acha byliśmy dowiedzieć się o kredyt w banku BPH , tam marża jest 0,69% myslę, że bardzo dobra . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 26.03.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ja tam byłam, kilka domów zobaczyłam, pobliskie miejscowości zwiedziłam wiele ładnych domów widziałam i chcę Wam powiedzieć, że było przesympatycznie!!!!!! objechaliśmy nasze domy. Ania ma pięklne tynki -jaki gładziusieńkie. Wiesiek ma działkę w zacisznym miejscu. Thirer na fajne miejsce na domek i już wiadać mury. Wszyscy oni są przesympatyczni i rozmawialo nam się super. Do domu wpadłam równo z cisza nocną..... Żałujcie, żałujcie, żałujcie....A u Turka dają naprawdę dobre sałatki.Chociaż w takim gronie to i przy paluszkach można siedzieć....Pozdrawiam wszystkich, a tym z którymi się spotkałam, dziekuję za mile spędzony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 26.03.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 A R>H ma ładny domek i śliczne duże drzewa na działce i jest bardzo sympatyczna Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.03.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 no to fajnie Wam było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 26.03.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Potwierdzam, była bardzo fajna atmosfera, szkoda, że tak szybko zrobiło się ciemno i nie można było dłuzej pooglądać Jestem pod wrażeniem waszych domków... Wiesiek, byłam wczoraj na budowie i w dzień obejrzałam sobie Wierzbę. Naprawdę bardzo sympatyczny projekt... pozdrawiam, O TAK JEST PIĘKNY ALE MÓJ BĘDZIE JESZCZE PIĘKNIEJSZY (W ZNACZENIU INNY ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam, fajnie, że spotkanie się odbyło i że było miło . Ja mam pilne pytanie , musimy wycenić naszą działkę do kredytu i ma to zrobić rzeczoznawca i oni wołają średnio 300zł( a wycena działki+domu to koszt 600-900zł), czy to jest dużo czy mało czy tak normalnie. Wszystko podrożało, suporex kosztuje 12 zł/szt, znaleźliśmy u znajomego za 9,60zł/szt, a może znacie gdzie jest taniej , chyba, że to już jest tanio. Acha byliśmy dowiedzieć się o kredyt w banku BPH , tam marża jest 0,69% myslę, że bardzo dobra . Pozdrawiam . Mycha, cześć, zajrzyj tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1727112#1727112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axlrose1 27.03.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam ponownie. W zeszły poniedziałek w końcu zostałem oficjalnie szczęśliwym posiadaczem działki na ul:Świetlanej (czekałem na tą działkę "tylko" 7 miesięcy), teraz zostało tylko zakasać rękawy i do roboty. Mam nadzieję, że osoby bardziej doświadczone podzielą się swoją wiedzą, jeśli zajdzie taka konieczność. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 27.03.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam ponownie. W zeszły poniedziałek w końcu zostałem oficjalnie szczęśliwym posiadaczem działki na ul:Świetlanej (czekałem na tą działkę "tylko" 7 miesięcy), teraz zostało tylko zakasać rękawy i do roboty. Mam nadzieję, że osoby bardziej doświadczone podzielą się swoją wiedzą, jeśli zajdzie taka konieczność. Pozdrawiam serdecznie Serdecznie gratuluję zakupu działeczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts