wiesiek2 13.04.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 jeśli macie namiary na kierownika budowy , to poproszę - poszło na priv. wiesiek2 pani architekt super !!!!! - wiesiek2 czy to chodzi o naszą panią d.? jasne że o naszą tajemnicza panią d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 13.04.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Alkman serdecznie dziękuję My również będziemy budować systemem gospodarczym .Ktoś taki jak piszesz ,bardzo rzetelny jest nam właśnie potrzebny ! Alkman wiesiek2 A dlaczego tajemnicza ............. ta Wasza pani D ????????????? Materiał na ogrodzenie dzialki zakupiony . Jutro mąż rusza do akcji A ja do pracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 14.04.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 alkman serdecznie dziękuję my również będziemy budować systemem gospodarczym .ktoś taki jak piszesz ,bardzo rzetelny jest nam właśnie potrzebny ! alkman wiesiek2 a dlaczego tajemnicza ............. Ta wasza pani d ????????????? Materiał na ogrodzenie dzialki zakupiony . Jutro mąż rusza do akcji a ja do pracki tajemnicza ale bardzo fajna, pomocna i nie za droga a przede wszystkim słowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR-ALA 14.04.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Wiesiek2 , wielkie dzięki za pomoc. Oferta z KOPPI jest super i jesteśmy zdecydowani . Czy ktoś zna cenę układania parkietu , ewentualnie ma namiary na sprawdzonego parkieciarza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 15.04.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Wiesiek2 , wielkie dzięki za pomoc. Oferta z KOPPI jest super i jesteśmy zdecydowani . Czy ktoś zna cenę układania parkietu , ewentualnie ma namiary na sprawdzonego parkieciarza??? NIE MA ZA CO DZIĘKOWAĆ KOPPI TO PROFESJONALIŚCI I NAPEWNO CO DO OSTATECZNEGO WIZERUNKU BEDZIECIE Z OKIEN ZADOWOLENI. POLECAM SIE WSZYSTKIM NA PRZYSZŁOŚĆ JAK CHCECIE OKNA TO PISZCIE DO MNIE, A JAK JA BĘDĘ COŚ CHCIAŁ TO BĘDĘ PISAŁ DO WAS DRODZY FORUMOWICZE BO TYLKO W TYM TEMACIE MOGĘ WAM POMÓC APEL-pomagajmy sobie nawzajem a bedzie ok. i taniej na tych naszych budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.04.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 poszukuje garazu najlepiej blaszaka macie jakies namiary najlepiej na uzywane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 16.04.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 od kiedy potrzebujesz tego blaszaka?Mam do odsprzedania od wrzesnia na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 16.04.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tu było ogłoszenie - już nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 od kiedy potrzebujesz tego blaszaka?Mam do odsprzedania od wrzesnia na 100% spytam sie dokładnie meza na kiedy nam potrzeba ale chyba jednak szybciej bo na lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 16.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 poszukuje garazu najlepiej blaszaka macie jakies namiary najlepiej na uzywane?? Mają (a przynajmniej do niedawna mieli) do sprzedania budy na OSiRZE za ok 610 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.04.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 17.04.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dawno tu nie byłem. Widzę że sporo się buduje. To fajnie. Ja zacznę na początku maja ze względu na piniążki które dostanę z BGŻ, ten kredyt w 5 dni na który się czeka 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia 1 17.04.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dawno tu nie byłem. Widzę że sporo się buduje. To fajnie. Ja zacznę na początku maja ze względu na piniążki które dostanę z BGŻ, ten kredyt w 5 dni na który się czeka 3 tygodnie Witaj! Gdzie konkretnie budujesz? My mamy działkę w Konradowie. Również staramy się o kredyt, ale w Millenium. Chcielibyśmy zacząć w maju. Przed nami jeszcze parę formalności. Czekamy aż decyzja o pozwoleniu na budowę będzie ostateczna( czyli podobno 2 tyg. od jej otrzymania), potem jeszcze rejestracja dziennika i zgłoszenie do nadzoru budowlanego. Niestety czuję, że to jeszcze potrwa. Może się orientujesz jak długo czeka się na zaświadczenie ze starostwa w N. Soli, że pozwolenie jest ostateczne i ile za to się płaci(potrzebne do kredytu)? I jeszcze jedno pytanie: złożyliśmy w ENEI podpisaną umowę. Podobno teraz oni ją podpiszą i odeślą. Jak długo na to czekałeś? U nas w piątek będą 2 tyg. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.04.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Pozdrawiam nowych budujacych, chciałam kiedyś kupić działkę w Konradowie ale jakoś przeszło mi przeprowadzanie się do Nowej Soli- czasami tu tylko pracuję-5-6x/miesc.Konradowo- teraz sie rozbudowywuje -widac dużo nowych domów.w Soli zamawiałam okna Schucco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR-ALA 17.04.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Podobno jest problem z zakupem dachówki BRAASA. Gość który specjalizuje się w handlu dachówkami zadzwonił do mnie że może załatwić od razu BRAASA , tzw Celtycką. Nr kontaktowy do niego 505029751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 17.04.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 WItam,czy ktoś z Was miał do czynienia z firmą JARUGO Jacek Rucki - Okna, drzwi, bramy garażowe.Dostaliśmy fajną ofertę ale nie znam nikogo komu robił.Poproszę o informacje jeśli macie jakiekolwiekpozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 17.04.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Podobno jest problem z zakupem dachówki BRAASA. Gość który specjalizuje się w handlu dachówkami zadzwonił do mnie że może załatwić od razu BRAASA , tzw Celtycką. Nr kontaktowy do niego 505029751 Dzwoniłam ale nas interesuje dachówka romańska kasztanowa. I dowiedziałam się że nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 17.04.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Pozdrawiam wszystkich. Jak czytam Nowa Sól, Konradowo, Broniszów to robi mi się ciepło pod sercem - to moje rodzinne okolice.Czasem tesknię za Nowa Solą, lubię tam wracać. Jak czytam Wasz notki o kłopotach z materiałami to .Rzeczywiście brakuje teraz tych materiałów.U mnie praca wre.Są już położone tynki, teraz robią ogrzewnie, pan zaprojektował mi łazienki. Aniu, Wieśku, Thrier u mnie zakwitły drzewa wiecie jak jest pięknie.Zapraszam do obejrzenia w realu albo w albumie. http://www.m137.fotosik.pl Życzę wszystkim wiosennych nastrojów i optymizmu w budowaniu. Mi ten optymizm mówi: może koniec wakcji będzie w domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 17.04.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 trochę duże to zdjęcie, źle się czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 17.04.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dawno tu nie byłem. Widzę że sporo się buduje. To fajnie. Ja zacznę na początku maja ze względu na piniążki które dostanę z BGŻ, ten kredyt w 5 dni na który się czeka 3 tygodnie Witaj! Gdzie konkretnie budujesz? My mamy działkę w Konradowie. Również staramy się o kredyt, ale w Millenium. Chcielibyśmy zacząć w maju. Przed nami jeszcze parę formalności. Czekamy aż decyzja o pozwoleniu na budowę będzie ostateczna( czyli podobno 2 tyg. od jej otrzymania), potem jeszcze rejestracja dziennika i zgłoszenie do nadzoru budowlanego. Niestety czuję, że to jeszcze potrwa. Może się orientujesz jak długo czeka się na zaświadczenie ze starostwa w N. Soli, że pozwolenie jest ostateczne i ile za to się płaci(potrzebne do kredytu)? I jeszcze jedno pytanie: złożyliśmy w ENEI podpisaną umowę. Podobno teraz oni ją podpiszą i odeślą. Jak długo na to czekałeś? U nas w piątek będą 2 tyg. Pozdrawiam! Zaświadczenie w starostwie kosztuje 17zł ktore musisz wplacic w Urzedzie Miasta bo to oplata skarbowa. W Enei czekalem okolo 3-4 tygodni im sie jakos tak nie spieszy...Warto im sie przypominac. Co do mnie to mieszkam i pracuje w Nowej Soli (pracuje w hrtowni hydrauliczno sanitarnej na Grobli wiec zapraszam do zakupow a naprawde warto to robic u mnie) budowe natomiast zaczynam w Broniszowie, urzeklo mnie to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts