rybax 06.05.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 w godzinach szczytu 21 min do katedry a 25 min na gorczyn. wieczorem odpowiednia 17 i 19 min ze stroperem w ręcę ... zależy kto czym jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 06.05.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 z pod domu na gorczyn mam 17km do centrum nie pamietam ale cos kolo 14-15km a czas faktycznie mierzylem stoperem w aucie... hehe to diesel wiec rekordow nie bilem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 07.05.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A gdzie jest to Gliśno jeśli można podpytać i dokładnie gdzie są te targi ogrodnicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.05.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Glisno jest ok. 6 km od Lubniewic, jedziesz tak jak na Sulęcin - jest tam ładniutki pałac letni i fajna okolica - osobiscie mieszkałam w nim kiedyś przez całe wakacje. Polecam targi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 07.05.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ja też polecam działki w gm. Bogdaniec my kupiliśmy trochę bliżej gorzowa w Jeninie ale to ta sama gmina okolice są piękne lasy i wzgórza a nie same pola jak np Kłodawa czy Chwalęcice i ceny mają niższe. Działki które są na sprzedaż to są dalej od drogi i naprawdę jest cisza i spokój a do centrum mamy tyle co teraz z Górczyńskiej gdzie jeszcze mieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 07.05.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ja też polecam działki w gm. Bogdaniec my kupiliśmy trochę bliżej gorzowa w Jeninie ale to ta sama gmina okolice są piękne lasy i wzgórza a nie same pola jak np Kłodawa czy Chwalęcice i ceny mają niższe. Działki które są na sprzedaż to są dalej od drogi i naprawdę jest cisza i spokój a do centrum mamy tyle co teraz z Górczyńskiej gdzie jeszcze mieszkamy. my mieszkamy na granicy jenin/bogdaniec w prawo z glownej drogi skrecamy jeszcze przed tablica bogdaniec.... moze bedziemy dalszymi sasiadami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 07.05.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 http://images21.fotosik.pl/259/e20a3de4cac5d822med.jpgTo jest moja działka i wiem że na działki trochę bliżej tych lasków miał być przetarg ale czy już był to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axlrose1 07.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Jakiś czas temu natrafiłem na ofertę działek z os. Poznańskiego, a w zasadzie z Deszczna - na sprzedaż było ok. 120 działek budowalnych - część cały czas jest na sprzedaż. Czy cena 2,8tys za ar jest jak dla was niska czy wysoka? Znam, nie polecam! Cena z kosmosu, do prądu, wody daleko, o kanalizie i gazie na razie chyba tylko można pomarzyć. Dojazd fatalny, bo daleki (działki są na wysokości fotoradaru w Deszcznie, jakieś 1,5 km w bok od drogi). Jak kupiłem 2 miesiące temu działkę na osiedlu Poznańskim (Świetlana), cena 2tyś/ar, jak za półdarmo. Obecnie ceny w tej okolicy wynoszą 3tyś/ar, ale podobno tydzień temu ktoś sprzedał 3 działki po 3,5tyś/ar. Jak chcesz, to mogę na priva dać Tobie namiar do gościa, który ma tutaj jeszcze działki w normalnych cenach (po 3 tyś). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.05.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Funia jak wcześniej pisałam ziemie oferuje żwirownia Stężyca w Dzierżowie tel.602 723 142, lub 95/7511691. namiar nieaktualny szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.05.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Funia napisz proszę co warto kupić na tych targach . Ja nigdy nie byłam , a może warto ? Pozdrawiam Ja uważam, ze roslinki mój Miś, ze piwo a moja Hanula jedzie obejrzeć zwierzaczki rybax ja zdecydowanie polecam Ulim i ewentualnie Łagodzin. Blisko, ładnie i zdecydowanie taniej (no i ta woda stojąca na podwórku to totalna ściema) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 07.05.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Funia napisz proszę co warto kupić na tych targach . Ja nigdy nie byłam , a może warto ? Pozdrawiam Ja uważam, ze roslinki mój Miś, ze piwo a moja Hanula jedzie obejrzeć zwierzaczki My tez wpadniemy... musimy jakies iglaki kupic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 07.05.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 my mieszkamy na granicy jenin/bogdaniec w prawo z glownej drogi skrecamy jeszcze przed tablica bogdaniec.... moze bedziemy dalszymi sasiadami... A my będziemy mieszkać kawałek za tym sklepem z niebieskim dachem więc do was już bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.05.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 w godzinach szczytu 21 min do katedry a 25 min na gorczyn. wieczorem odpowiednia 17 i 19 min dla porównania z Ulimia szczyt - 14 do katedry poza - 8-10 a jak odblokują most będzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 07.05.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 witamJestem z Zielonej Góry. Wkrótce (poczatek przyszłego roku) planuje budowe domu pod Zieloną Górą (Łężyca)Prawdopodobnie taki będzie projekt z małymi zmianami:http://www.mgprojekt.com.pl/domki/pogodny4/index.phpSzukam dobrego, niedrogiego wykonawcy stanu surowego. Mozecie kogos polecić? Jaki Waszym zdaniem będzie koszt robocizny stanu surowego otwartego? Za info z góry bardzo dziekujęPozdrawiamPK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybax 07.05.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Znam, nie polecam! Cena z kosmosu, do prądu, wody daleko, o kanalizie i gazie na razie chyba tylko można pomarzyć. Dojazd fatalny, bo daleki (działki są na wysokości fotoradaru w Deszcznie, jakieś 1,5 km w bok od drogi). Jak kupiłem 2 miesiące temu działkę na osiedlu Poznańskim (Świetlana), cena 2tyś/ar, jak za półdarmo. Obecnie ceny w tej okolicy wynoszą 3tyś/ar, ale podobno tydzień temu ktoś sprzedał 3 działki po 3,5tyś/ar. Jak chcesz, to mogę na priva dać Tobie namiar do gościa, który ma tutaj jeszcze działki w normalnych cenach (po 3 tyś). Pozdrawiam podeślij mi namiar na tego gościa jak Tobie udało się kupić działkę za 2k/ar? szczerze powiem że nie spotkałem jeszcze takiej oferty - a szkoda dzięki że wybiłeś mi z głowy te działkę w Deszcznie; a jak jest z mediami na Osiedlu Poznańskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybax 07.05.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ja zdecydowanie polecam Ulim i ewentualnie Łagodzin. Blisko, ładnie i zdecydowanie taniej (no i ta woda stojąca na podwórku to totalna ściema) Ulim biorę bardzo mocno pod uwagę - okolica ładna, cisza spokój, las niedaleko. Byłoby fajnie tam zamieszkać... A co do "zdecydowanie taniej" to jakoś się z tym nie zgodzę - oferty jakie napotkałem to 42-48zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.05.2007 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ulim biorę bardzo mocno pod uwagę - okolica ładna, cisza spokój, las niedaleko. Byłoby fajnie tam zamieszkać... A co do "zdecydowanie taniej" to jakoś się z tym nie zgodzę - oferty jakie napotkałem to 42-48zl/m2 no to mnie poważnie zaskoczyłeś a nam się udało kupić za 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axlrose1 08.05.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 jak Tobie udało się kupić działkę za 2k/ar? szczerze powiem że nie spotkałem jeszcze takiej oferty - a szkoda dzięki że wybiłeś mi z głowy te działkę w Deszcznie; a jak jest z mediami na Osiedlu Poznańskim? Witam Za działką „chodziłem” od maja zeszłego roku, więc miałem ugadaną taką cenę (była nawet trochę niższa, ale wiadomo co się dzieje teraz z cenami). A co do mediów :woda, prąd, MOW zaczyna teraz kłaść gazociąg, kanaliza w przyszłym roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domgamma 08.05.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witajcie ! Poszukuje firma do zewnetrzego otynkowania domu z Ytonga. Czy ktos juz przerabial ten temat. Bylem umowiony z gorzowskim wykonawca Grzegorzem Nir-em , lecz nie odbiera zadnych telefonow. ( Coz za solidnosc - nie polecam ! )Bylbym wdzieczny za kazdy kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 08.05.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Jakiś czas temu natrafiłem na ofertę działek z os. Poznańskiego, a w zasadzie z Deszczna - na sprzedaż było ok. 120 działek budowalnych - część cały czas jest na sprzedaż. Czy cena 2,8tys za ar jest jak dla was niska czy wysoka? Znam, nie polecam! Cena z kosmosu, do prądu, wody daleko, o kanalizie i gazie na razie chyba tylko można pomarzyć. Dojazd fatalny, bo daleki (działki są na wysokości fotoradaru w Deszcznie, jakieś 1,5 km w bok od drogi). Jak kupiłem 2 miesiące temu działkę na osiedlu Poznańskim (Świetlana), cena 2tyś/ar, jak za półdarmo. Obecnie ceny w tej okolicy wynoszą 3tyś/ar, ale podobno tydzień temu ktoś sprzedał 3 działki po 3,5tyś/ar. Jak chcesz, to mogę na priva dać Tobie namiar do gościa, który ma tutaj jeszcze działki w normalnych cenach (po 3 tyś). Popieram, też buduję się na Osiedlu Poznańskim przy Świetlanej. Ja kupowałam działkę w marcu tamtego roku za 1000 za ar, wtedy działki o których wspominasz były po 800 zł. Pewnie kiedyś będzie tam pełne uzbrojenie, ale z dojazdem jest kiepsko, trzeba pamiętać , że samochód może odmówić posłuszeństwa więc przyda się w poblizu przystanek na samochody wieloosobowe , nie wspomnę o dojazdach dziecka do szkoły czy robieniu zakupów. Jeszcze w tamtym tygodniu za mną była działka na sprzedaż, ale nie wiem ile chcą a plotki mówią że chcą duuuużo i facet który sprzedawał mi działkę też ma jeszcze pole. Tylko jest jedna rzecz - w zależności w którym miejscu będziesz budował się i pory roku to możesz trafić na wysokie wody gruntowe które podrażają koszty fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts