KASIA-S 02.04.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Jak wiez Malinko, większość materiałów na stan surowy już kupiłam. A więć:- BK kupiony był w Wolsztynie,- więźba dachowa w Żelichowie- dachówka w hurtowni na ulicy dekoracyjnej w Zielonej Górze- płyty stropowe w PuPrB MiędzyrzeczJak widzisz rozpiętość terenowa ogroman. Ale mój mężek zawsze wywąch gdzie najtaniej. No i betony też będę brala z miejscowej wytwórni w Międzyrzeczu z firmY BRUKBET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 04.04.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Witam i pozdrawiam Kobiety pracujące- budujące sie teraz lub w przyszłości Widze że aktywnie klikają tu tylko dwie osoby wiec ta harmonie zakłuce teraz PS. dachówke brałem ze Świebodzina a wieźbe z Toporowa tam mieli dostatecznie wielką maszyne żeby można było wykonać moje belki na dach gdzie indziej nie dało sie zrobić dowiadywałem sie w Żelechowie niewiem czy to jest ta sama wioska co Kasia wspominała ale tam nie byli w sanie zrobić tego co chciałem POZDRAWIAM MIŁEGO DNIA ŻYCZY ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 05.04.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Dziękuję Wam bardzo za informacje. ARi. Cieszę się, że ktoś jeszcze zdecydował sie zakłócać nasze klikania. Zapraszamy jak najczęściej. PS> CZy nie wydaje się wam że jest trochę za zimno jak na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 05.04.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 witam serdecznie:) no i ja sie dołaczam do grupy:) szkoda ze Nas tak mało:( ja rozpoczynam zaraz po świetach:) mam juz siporex, lada moment przywioza silke na ściany działowe. Jutro zamawiam zbrojenie:) Mam juz wykonawce:) teraz tylko czekac az sie zacznie kopanie pod fundamenty:) a kiedy sie wprowadzimy? chiało by sie w tym roku, ale planujemy moze przyszły rok:) sory za chaotyczne pisanie, ale siedze w pracy pozdrawiam:) _MYCHA__świebodzinianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 05.04.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 No juz nas tyle że kawke stawiam http://www.tchibo.pl/_i/kawiarenka/5_1024x768_j_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 06.04.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Witam serdecznie jeżeli będziecie zainteresowani na BK z Powodowa to na priva mogę przesłać namiary. Opusty od 16% od cennika PrefbetuPozdrawiam.P.S Prefbet robi też 400 tylko trzeba specjalnie zamówić. Pozdro Waldon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 07.04.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Witajcie Lubuszanie Poranna kaweczka dla wszystkich http://www.tchibo.pl/_i/profilowanie/29.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Pozdrawiam Lubuszan....( dobrze?) całkiem niedalekich sasiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 07.04.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Święta zapasem a ja nie potrafie o niczym innym mysleć jak o budowie i wszystkim co sie z nia wiąże:) jutro jestesmy umowieni z geodeta no i zgłaszamy rozpoczęcie budowy Ja zamiast malować pisanki wolałabym wziąść sie za kopanie fundamentów:) NOsi mnie , oj nosi. Wezme jutro aparat i zrobie pierwsza fotke naszej działki:) pozdrawiam _MYCHA__niby_świąteczna_a_bardziej_budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 08.04.2004 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 A ja dopiero wczoraj złożyłam wniosek o pozwolenie na budowę Ale mam nadzieję , że w maju rozpocznę Życzę na święta dla Wszystkich Lubuszan wielkiego budownia i szybkiej wprowadzki, i też oczywiście dużoooo radości, nadzieji i miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Miłych spokojnych,zdrowych Swiat Wielkiej Nocy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Niech zajączek szczodry będziei z jajeczkiem do was przybędzie, niech święconka smaczna będzie,a w Dyngusa woda wszędzie. Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i wesołego śmigusa dyngusa życzy Maksiu z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 09.04.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Ależ tu się świąteczenie zrobiło. Miło nam że Szczecin o sąsiadach pamięta. Wielkie dzieki Wszystkim życzę pogdnych ŚWIĄT z JAJEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 W końcu najbliżsi na mapie sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 14.04.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Witajcie lubuszanie po świętach. Wychodzi na to że sama tu kawkę popijam. Czasami tylko Szczecin zawita. Lubuszanie pogoda piękna budowy rozpoczęte ale czasami kawkę trzeba wypić. Więc może od czasu do czasu ktoś coś tu skrobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 15.04.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witam po świętach:) jutro bede miała sciagany humus a juz w poniedziałek zaczniemy kopac fundamenty jestem troche juz zmeczona załatwianiem róznych spraw a jest tego kto by pomyślał. ALE DAMY RADE pozdrawiam _MYCHA__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 15.04.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witam ja sie wziołem za garderobe przetestowałem klej do regipsów przyklejając trzy płyty ale bardzo dobry klej ale nazwy nie pamietam w nastepnym tygodniu chce skączyć opklejać regipsami garderobe a dziś robiłem stelaż pod oświetlenie i obudowywałem ten stelaż i podłączyłem lampki tylko jeszcze w nocy ich nie przetestowałem wiec niewiem czy trzy lampki pod zabudowe wystarczą na tą moją małą garderobe czy nie Mycha zgarnia humus a ja tydzień temu rozciągnołem troche z jednej strony domu zadużo mi rozwiusł i jak łapałęm poziom to sie okazało że musze około 10 lub 15 cm zebrać Pozdrawiam wszystkich ARi udanego dnia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 15.04.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 http://www.kp.pl/debowe/butekla_03.gif No to Mycha za Twój humus i Ari za Twoje garderoby oby klej dobrze trzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 15.04.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witam po świętach:) jutro bede miała sciagany humus a juz w poniedziałek zaczniemy kopac fundamenty jestem troche juz zmeczona załatwianiem róznych spraw a jest tego kto by pomyślał. ALE DAMY RADE pozdrawiam _MYCHA__ Juz zmeczona, to przeciez dopiero poczatek. Karol N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 16.04.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Początki są najgorsze i można być zmęczonym. Cos o tym wiem choć humus ściągnę dopiero za tydzień. Po nocach mi sie śni że buduję to potem człowiek zmęczony tym budowaniem. Najważniejszy jest optymist i chęci. MYCHA tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts