sunnychris 26.07.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1652086&highlight=#1652086 <-- tak bylo http://img409.imageshack.us/img409/8102/dsc02657sq3.th.jpghttp://img111.imageshack.us/img111/9336/dsc02658fe7.th.jpghttp://img75.imageshack.us/img75/9807/dsc02659zj9.th.jpghttp://img409.imageshack.us/img409/8282/dsc02660mc4.th.jpg Tak jest teraz... i wlasnie zobaczylem ze na szafce lezy obudowa okapu i czeka na swoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 26.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Za tydzień gość będzie woził mi ziemię ogrodową . Woła po 100 zł za kamaza. Jeżeli to Ciebie interesuje to podam namiary. Ja równiez bardzo prosze o namiary na tego czlowieka. z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 26.07.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 HEJ HEJ TEN GOŚĆ OD ZIEMI OGRODOWEJ ILE ZABIERZE TON NA SWOJEGO RUMAKA ? jAK BY KTOŚ CHCIAŁ TO ZNALAZŁEM GLINĘ ZA DARMO TYLKO SZUKAM TANIEJ WYWROTKI--jak macie kogoś znajomego z wywrotą to poproszę na priv. DODAM TYLKO ŻE Z TĄ WYWROTĄ TO PILNE.(znalazłem za 100zł -24 tony-ale myślę że drogo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 26.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 PIOTR-ALA DZIĘKUJĘ ZA TEL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR-ALA 27.07.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 WIESIEK2 Na kamaza wchodzi około 12 ton. Nie sądzę aby gość przywiózł więcej. Szukam sprawdzonych informacji o ogrzewaniu . Konkretnie , kocioł tradycyjny czy kondensacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 28.07.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Namiar ktory dostalem od PIOTR-ALA juz jest nie aktualny zna ktos kogos innego z ziemia pod trawnik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hortensja 28.07.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Witam dawno mnie tu nie było. Wiele się zmieniło mój domek jest już w stanie surowym- czekam ma wymurowanie elewacji i wchodzi ekipa z oknami i drzwiami. Następne ekipy już ustawione. Macie może sprawdzonyvh wykonawców na regipsy i płytki? Najważniejsze ile teraz płacicie za położenie płytek i regipsy z ociepleniem poddasza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 28.07.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Witam I pozdrawiam wszystkich starych i nowych FORUMOWICZÓW Efektywnej pracy życze ja jeszcze conieco w domu wykańczam w ramach urlopu od pracy. Salon po paru latach doczekal sie zainteresowania z mojej strony. Gzymsy, sciany, płytk,i panele zato sie zabrałem. Człowiek zamiast sobie ułatwiać życie i robote to tylko utrudnia. Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 01.08.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Hej Mieszkamy w naszym domku Sama jeszcze w to nie wierzę, że to już Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 01.08.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Hej Mieszkamy w naszym domku Sama jeszcze w to nie wierzę, że to już Pozdrawiam HAH swietnie pokarz jakies fotki jak to tam u was wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 01.08.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Póki co nie mamy internetu i z fotek nici Klikam z pracy Ale zawsze można nas odwiedzić i zobaczyć jak to u nas wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makary 01.08.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 mam pytanie - kto wie, jak wyglada "nawiertka" i gdzie mam jej szukac?! chcemy zrobic odbior domu i musimy miec kwit od wodociagow, ze nam podlaczyli wode. mila pani w wodociagach zas kwit da wtedy, jak sobie znajde owa "nawiertke" ("gdzies jest... moze kolo studzienki? to takie cos, co wystaje z ziemi" to informacja udzielona przez pania), wybetonuje wokol niej kwadrat 50 x 50 i zbadam wode w sanepidzie... ktos moze wie ile trwa i ile kosztuje badanie sanpeidowskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 01.08.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Hej Mieszkamy w naszym domku Sama jeszcze w to nie wierzę, że to już Pozdrawiam GRATULACJE SĄSIADKO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 02.08.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Aniu gratuluję serdecznie i życzę, aby szczęście zamieszkalo w Waszym domu.My też juz niedlugo się przeprowadzamy. Jeszcze trochę kafelek do położenia zostało, pomalować dól,panele. Mam popsuty komputer więc nie mogę zgrać zdjęć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 02.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Rzeczoznawca nie chce mi wliczyc poddasza do powieszchni uzytkowej bo w projekcie widnieje jako "strych" Gdzie w gorzowie moge wykonac projekt poddasza ?? I ile to moze kosztowac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makary 03.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Rzeczoznawca nie chce mi wliczyc poddasza do powieszchni uzytkowej bo w projekcie widnieje jako "strych" Gdzie w gorzowie moge wykonac projekt poddasza ?? I ile to moze kosztowac ?? sprobuj u architekt pani lokś na czeresniowej (w tym biurowcu za statoil, 1 albo 2 pietro - nie pamietam). kobieta myslaca, sympatyczna i nie robi problemu z byle pierdoly. jestem przekonana, ze bez problemu zrobi tobie adaptacje projektu i "przekwalifikuje" strych na pow. mieszkalna. ile to moze kosztowac? nie mam pojecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 03.08.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 sprobuj u architekt pani lokś na czeresniowej (w tym biurowcu za statoil, 1 albo 2 pietro - nie pamietam). kobieta myslaca, sympatyczna i nie robi problemu z byle pierdoly. jestem przekonana, ze bez problemu zrobi tobie adaptacje projektu i "przekwalifikuje" strych na pow. mieszkalna. ile to moze kosztowac? nie mam pojecia... Dziekuje Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 04.08.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 zyjecie???????? jakos pusto się tu zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 04.08.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 ja jestem... zwarty i gotowy do konwersacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 04.08.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 na forum Archonu doczytałam się ze ktos w lubuskim buduje dom w koniczynce przyznac sie kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts