Anaor 04.09.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Haloo, czy nikt tu już nie zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 04.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ja zagladam.... ale akurat w tej kwesti Ci nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 05.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 NO I UDALO SIE !!! Budynek zgloszony do uzytkowania - zrobiony odbior techniczny. Jutro ide meldowac siebie i rodzinke. Wspaniale uczucie, jakbym znow sie tu wprowadzal Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 05.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Gratulacje!!! Teraz spokojnie moge troche pomieszkac, zobaczyc co powinno byc inaczej, co powinno byc, a co jest zbedne... sprzedac dom i wybudowac kolejny tak jak byc powinno Sprzedaje "miniaturowy" aparat na allegro, moze ktos potrzebuje dam rabat http://allegro.pl/show_item.php?item=240892912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 10.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witam wszystkich. Mam pytanie - czy ktoś zna godnego polecenia fachowca od położenia struktury? styropian, siatka i klej już są położone, do zrobienia sama stuktura. Jak macie, to poproszę kontakt i ewentualnie cenę, bo zupełnie nie jestem zorientowana ile może wołać Drugie prośba - namiary na kogoś od ziemi, najlepiej buraczanej. Tanio :-) liczę na waszą pomoc, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 11.09.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.09.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Cześć Thrier, mogę Tobie kogoś polecić ale dopiero jutro, bo nie mam przy sobie- jestem w pracy Ale ile, to nie mam pojęcia U nas akcja - ocieplanie domu zaczęta i trzeba szybko działać, bo zimno jak... nie powiem co No i niedługo będzie można palić w kominku, bo też jest w trakcie budowy No i odwieczny problem - dojazd do domu! po deszczu prawie niemożliwy, samochód wygląda jak po rajdzie Może ktoś zna sposób na zmuszenie gminy do zdobienia drogi, bo już nam ręce opadają Cieplutkie pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 11.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 A ja to z pytaniami moge sie podłączyć - czy ktos może zmusic gminę żeby zrobiła wodociag bo nie śmiem marzyć o kanalizacji. No i równiez szukam ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpa 11.09.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 cześć witam wszystkich lubuszan poszukuję ekipy do stanu surowego otwartego z okolic Świebodzina oraz kierownika budowy może ktoś mógłby polecić Z góry serdeczne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 11.09.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ja tam nie wiem, ale wydaje mi się , że prędzej poinformuja Cię w grupie Zielona Góra, Żary meldowac się czyli tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=97715 ale oczywiście zapraszamy, tylko, że ta grupa aktywna jest jak jest zimno i pewnie zimą zacznie sie ruch a teraz wszyscy tyrają Słuchajcie bo ja powoli zaczynam tematy ogrzewania a gdzie polecacie kupowanie pieca gazowego i grzejników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 12.09.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Mój szwagier pracuje w saniteksie w Gorzowie tylko nie wiem czym dokadnie się zajmuje ale mówi że mają różne promocje np na piece czy grzejniki mogę dać do niego nr tel. jeśli interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 12.09.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Teraz spokojnie moge troche pomieszkac, zobaczyc co powinno byc inaczej, co powinno byc, a co jest zbedne... sprzedac dom i wybudowac kolejny tak jak byc powinno Wiesz co? Teraz dopiero zauważyłam że taki sam projekt mają moi teście z Jenina na ul. Osiedlowej 40 (widziałeś może?), oni tylko w miejscu garażu zrobili dodatkowy pokój a garaż mają osobno wolnostojący, a na górze mają 3 pokoje i łazienkę, a salon powiększyli o pokój, ogólnie to jest dużo przestrzeni więc powinno wam się dobrze mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 12.09.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Mieszkamy!!!!!!!jeszcze trochę trzeba dopieścić ale już przygoda z budową domu dobiegła końcowi. Dziękuję wszystkim, którzy byli na forum szczególnie tym których poznałam osobiście Wieśkowi, Ani, Thrier, Gwiazdce za dużo dużo rad. Najbardziej dziękuję mężowi , że spełnia wszystkie moje marzenia Jestem wdzięczna ekipie Pana Piotra D. Muszę wspomnieć o wszystkich znajomychktórzy, dawali wsparcie i wiarę w nas że damy radę i wszystko będzie dobrze. Przeprowadzka z moją siostrą trwała jeden dzień ! Życzę wszystkim radości z budowania domów a szczególnie trzymam kciuki za M i M Zapraszam do obejrzenia pierwszych zdjęć http://www.m137.fotosik.pl Możesz dać namiar do tej grupy która ci budowała? jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 12.09.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Proszę podpowiedzcie mi z czego budowaliście lub zaczniecie budować. Możecie polecić grupę budowlańców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 12.09.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Ja mogę polecić ekipę... tylko nie swoją. Mój kolega wziął firmę z polecenia i to już jest mój piąty znajomy który z tą firmą budował i jest bardzo zadowolony. O tym oczywiście dowiedziałam sie po czasie. Firma to Puchlicki ale chwilowo nie mam nr tel. Nie polecam zdecydowanie firmy Pan-Bud. Własnie jesteśmy na etapie szantażu - kończą w sobotę - jesli nie skończą nie dostają pieniędzy i szukam następnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 12.09.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Alkmandziękuję. Orientujesz się ile biorą? czy są drodzy?Oni są z Gorzowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 12.09.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Aktualnych cen nie znam, ale na wiosnę brali średnio za mury ok 25 tys., na mój gust wtedy ceny normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 13.09.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Gorzowianie pochwalcie sie gdzie zamawialiscie kuchnie? gdzie jakies rozsadne ceny mozna dostac?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 13.09.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 justynap13 ! Ja jestem na etapie zamawiania (podpisania umowy) kuchni u gościa w Kłodawie - póki co to polecam. Facet jest na prawde konkretny i ma przystępne ceny bo jestem po dwóch wycenach kuchni na 10 000 a on wycenił na 6 000 Nie wiem jak on sie nazywa ale już ten temat był wcześniej na tym forum przerabiany - zresztą tak trafiłam do tego pana - nr kom.: 601542250 POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 13.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Możecie podać mi jakie są teraz ceny:1. za zrobienie dachu (więźba+położenie pokrycia),2. podbitkę, 3. sufit podwieszany, 4. tynki wewnętrzne, 5. wstawienie drzwi6. tynki zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts