Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Trudno powiedzieć czy taniej, bo paneli które kupiłam w Voxie nie mieli w Timbexie i nie mogę porównac ceny tych samych produktów. Natomiast obsługa, czas poświęcony nam, zdecydowanie przemawia na korzyść VOX.

Dzisiaj znalazł się nasz fachowiec "od kominów" i od instalacji. Mój mąż, który jest bardzo spokojnym człowiekiem dawno nie był tak wściekły i chyba zrobił wrażenie na panach, bo obiecali, że zrobią to, co mieli skończyć. Cóż przekonamy się w przyszłym tygodniu, co sa warte obietnice

Dzisiaj znalazł się nasz fachowiec "od kominów" i od instalacji. Mój mąż, który jest bardzo spokojnym człowiekiem dawno nie był tak wściekły i chyba zrobił wrażenie na panach, bo obiecali, że zrobią to, co mieli skończyć. Cóż przekonamy się w przyszłym tygodniu, co sa warte obietnice

Życzę powodzenia z fachowcami :wink:

qqrq5 to wspaniale , jeśli możecie liczyć na jego pomoc .

A jak Ty się miewasz przyszła mamusiu ?

eh czas za szybko zapiernicza

zaczał mi sie juz 8 miesiąc i niedługo zacznę odliczanie do porodu :lol:

dzisiaj rozpoczelismy sezon budowlany, mąż z tesciem od rana siedzą na działce i murują :D :D :D :D :D

qqrq5 to wspaniale , jeśli możecie liczyć na jego pomoc .

A jak Ty się miewasz przyszła mamusiu ?

eh czas za szybko zapiernicza

zaczał mi sie juz 8 miesiąc i niedługo zacznę odliczanie do porodu :lol:

dzisiaj rozpoczelismy sezon budowlany, mąż z tesciem od rana siedzą na działce i murują :D :D :D :D :D

to super :D

niebawem będzie widać postępy :wink:

A czy znasz płeć dzidzi ?

od poczatku wiedzielismy, bo młody jakis niewstydliwy jest i rozwalał nogi co USG :D

a na USG 3d/4d dodatkowo tak mu siusiak stal cale badanie, że lekarz zrobił nam zdjecie klejnotow na pamiatkę z wymiarami i kazał składać reklamację jak urodzi się dziewczyna :p

będzie Ignacy :)

od poczatku wiedzielismy, bo młody jakis niewstydliwy jest i rozwalał nogi co USG :D

a na USG 3d/4d dodatkowo tak mu siusiak stal cale badanie, że lekarz zrobił nam zdjecie klejnotow na pamiatkę z wymiarami i kazał składać reklamację jak urodzi się dziewczyna :p

będzie Ignacy :)

gratuluję :D

o proszę i nawet imie już wybrane :D

• 2 weeks później...
Na Osiedlu Poznańskim i właśnie jestem coraz bliżej upragnionej chwili.

Jak ktoś poszukuje naprawdę solidnej ekipy do wykończeniówki (regipsy, malowanie, wstawianie drzwi, parapetów itd, - nie robią kafelek), to służę namiarami.

Ja rownież poproszę o namiary .

Jeśli możesz powiedzieć coś o kosztach to będę wdzięczna :D

Na Osiedlu Poznańskim i właśnie jestem coraz bliżej upragnionej chwili.

Jak ktoś poszukuje naprawdę solidnej ekipy do wykończeniówki (regipsy, malowanie, wstawianie drzwi, parapetów itd, - nie robią kafelek), to służę namiarami.

Poprosze tez o namiary zaraz po świętach ruszamy z wykończeniówka