Alkman 08.02.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Drzwi i panele. W Timbexie panowie nie chcieli nawet rozmawiać o rabatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 09.02.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Co do ekipy , to nie mam takowej ............. mąż buduje sam . u mnie to samo tylko dodatkowo jest tesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 09.02.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Drzwi i panele. W Timbexie panowie nie chcieli nawet rozmawiać o rabatach. czyli mam rozumieć , że taniej niż w Timbexie ? qqrq5 to wspaniale , jeśli możecie liczyć na jego pomoc . A jak Ty się miewasz przyszła mamusiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 09.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Trudno powiedzieć czy taniej, bo paneli które kupiłam w Voxie nie mieli w Timbexie i nie mogę porównac ceny tych samych produktów. Natomiast obsługa, czas poświęcony nam, zdecydowanie przemawia na korzyść VOX. Dzisiaj znalazł się nasz fachowiec "od kominów" i od instalacji. Mój mąż, który jest bardzo spokojnym człowiekiem dawno nie był tak wściekły i chyba zrobił wrażenie na panach, bo obiecali, że zrobią to, co mieli skończyć. Cóż przekonamy się w przyszłym tygodniu, co sa warte obietnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 10.02.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Dzisiaj znalazł się nasz fachowiec "od kominów" i od instalacji. Mój mąż, który jest bardzo spokojnym człowiekiem dawno nie był tak wściekły i chyba zrobił wrażenie na panach, bo obiecali, że zrobią to, co mieli skończyć. Cóż przekonamy się w przyszłym tygodniu, co sa warte obietnice Życzę powodzenia z fachowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 11.02.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 qqrq5 to wspaniale , jeśli możecie liczyć na jego pomoc . A jak Ty się miewasz przyszła mamusiu ? eh czas za szybko zapiernicza zaczał mi sie juz 8 miesiąc i niedługo zacznę odliczanie do porodu dzisiaj rozpoczelismy sezon budowlany, mąż z tesciem od rana siedzą na działce i murują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 11.02.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 qqrq5 to wspaniale , jeśli możecie liczyć na jego pomoc . A jak Ty się miewasz przyszła mamusiu ? eh czas za szybko zapiernicza zaczał mi sie juz 8 miesiąc i niedługo zacznę odliczanie do porodu dzisiaj rozpoczelismy sezon budowlany, mąż z tesciem od rana siedzą na działce i murują to super niebawem będzie widać postępy A czy znasz płeć dzidzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 11.02.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 A czy znasz płeć dzidzi ? od poczatku wiedzielismy, bo młody jakis niewstydliwy jest i rozwalał nogi co USG a na USG 3d/4d dodatkowo tak mu siusiak stal cale badanie, że lekarz zrobił nam zdjecie klejnotow na pamiatkę z wymiarami i kazał składać reklamację jak urodzi się dziewczyna będzie Ignacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 11.02.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 A czy znasz płeć dzidzi ? od poczatku wiedzielismy, bo młody jakis niewstydliwy jest i rozwalał nogi co USG a na USG 3d/4d dodatkowo tak mu siusiak stal cale badanie, że lekarz zrobił nam zdjecie klejnotow na pamiatkę z wymiarami i kazał składać reklamację jak urodzi się dziewczyna będzie Ignacy gratuluję o proszę i nawet imie już wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada50 20.02.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Hej a ja buduje Niewielki wariant II w Deszcznie czy ktoś jeszcze w okolicy buduje ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 21.02.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Ten domek nie, ale buduję w okolicy Życze duzo zdrowia i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada50 22.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 [A gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 22.02.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Na Osiedlu Poznańskim i właśnie jestem coraz bliżej upragnionej chwili. Jak ktoś poszukuje naprawdę solidnej ekipy do wykończeniówki (regipsy, malowanie, wstawianie drzwi, parapetów itd, - nie robią kafelek), to służę namiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada50 23.02.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Pewnie chcem namiary ... my teraz bedziemy robić dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 23.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Na Osiedlu Poznańskim i właśnie jestem coraz bliżej upragnionej chwili. Jak ktoś poszukuje naprawdę solidnej ekipy do wykończeniówki (regipsy, malowanie, wstawianie drzwi, parapetów itd, - nie robią kafelek), to służę namiarami. Ja rownież poproszę o namiary . Jeśli możesz powiedzieć coś o kosztach to będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo23 25.02.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 czy ktos mial kontakt z firma Remontex? z ul. żniwnej w Gorzowie ??potrzebuje opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 25.02.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Przykro mi ale nie pomoge . Nie znam tej firmy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.02.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Hej!!! Jeżeli KTOŚ poszukuje ekipy do budowy domu, to mogę podać namiar na solidną ekipę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo23 25.02.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Hej!!! Jeżeli KTOŚ poszukuje ekipy do budowy domu, to mogę podać namiar na solidną ekipę Pozdrawiam chetnie poprosze na mail [email protected] z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 02.03.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Na Osiedlu Poznańskim i właśnie jestem coraz bliżej upragnionej chwili. Jak ktoś poszukuje naprawdę solidnej ekipy do wykończeniówki (regipsy, malowanie, wstawianie drzwi, parapetów itd, - nie robią kafelek), to służę namiarami. Poprosze tez o namiary zaraz po świętach ruszamy z wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts