fajnakamila 17.09.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 obejmuje wszystkie obrobki, 2 okna dachowe i haki pod rynny (poniewaz samych rynien narazie nie zakladamy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.09.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ok dzieki zaklepalismy juz tego goscia i wchodzi od poniedziałku ma oimoc mezowi skonczyc wiezbe w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrykos2005 17.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam wszystkich lubuszan! z przyjemnością dopisuję się do grupy:) Mój domek pod Gorzowem jeszcze w stanie surowym, narazie nie ma się czym chwalić ale jak tylko prace ruszą podzielę się informacjami. A w jakich okolicach budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajnakamila 18.09.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 12km od gorzowskiej katedry, gmina Deszczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrykos2005 18.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Wszystkim co są na etapie wykańczania domu oraz doboru sposobu ogrzewania to proponuję ogrzewanie domu za pomocą POMPY CIEPŁA szwedzkiej firmy MEGATHERM - roczny koszt ogrzewania ok. 12 PLN/m2/rok, czyli np. jeśli mamy domek 120m2 to roczny koszt wyniesie ok. 1440zł. - UWAGA - przy ogrzewaniu POMPĄ CIEPŁA nie musimy budować komina (ogrzewanie ekologiczne) - więcej informacji udzielę na email. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motylla 27.09.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Pozwalam sobie dołączyć się do Was:) Wykańczamy właśnie bliźniaka i siebie Tynki schną, reszta w rozsypce... No ale elektrykę mam perfekt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 05.10.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 to i ja do Was dobijam:) Budujemy Iskierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 05.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Witam wszystkich nowych:), miłego budowania i mam nadzieję że wkońcu nam się ruszy wątek:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 05.10.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Vieta- gdzie się budujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 05.10.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Vieta- gdzie się budujesz?? w Jeninie. W sumie nasz dom stoi, będą wylewać podłogi, kaloryfery itp. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 05.10.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 hej, my budujemy nasz domek w Santocku, jutro wchdzą hydraulicy:) Pozdrawiam i może jakieś fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 07.10.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 mamy Iskierkę, dach inny niz chcielismy..nio coz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 12.10.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Hej vieta my tez w jeninie juz postawiliśmy domek z tego wynika ze bedziemy sąsiadami musze jutro sie przejsc i poszukac waszej iskierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 17.10.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Anaor to ja też będę szukać Twojego domku:) nasz prościutki, dach miał być ładniejszy ale budowlańcy bali się go chyba..a wcale skomplkowany nie był.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaitomek 18.10.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Mam pytanie gdzie w Gorzowie lub okolicach kupić dobre i sprawdzone okna?Jakie Wy macie okna i jakie polecacie?Drewniane czy PCVPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 18.10.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja mam okna z b&B biłko kłodawa i jestem bardzo zadowolona, bardzo fajna, konkretna i miła obsługa, dobra cena Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 18.10.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja mam okna z b&B biłko kłodawa i jestem bardzo zadowolona, bardzo fajna, konkretna i miła obsługa, dobra cena nam własnie tam wyszła niezbyt dobra wycena, duzo drozej niz u innych tez szukam bo juz niedługo czas zamawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 18.10.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 My braliśmy w Constansie szczerze polecam oknaq sto razy lepsze od aluplasta a tylko troche droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 18.10.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Anaor to ja też będę szukać Twojego domku:) nasz prościutki, dach miał być ładniejszy ale budowlańcy bali się go chyba..a wcale skomplkowany nie był.. A powiedz mniej więcej gdzie znajduje sie Twój domek jaka okolica bo ostatnio na spacerze nie widziałam blizej Gorzowa czy bogdańca? A co do dachu to nasz to dopiero był skomplikowany ale ekipom nie sprawił żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 20.10.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dawno tu nie zaglądałem... ale znów pojawił sie pomysł domu Czy jest w grupie lubuskiej osoba budująca dom którego część ( np. parter ) zarezerwowana jest pod działalność gospodarczą ? Oczywiscie chodzi mi o domy z typowym projektem działalność + mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts