dziuba1111 31.10.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Witam wszystkich Jestem z Gorzowa Wlkp. Szukam firmy, która zbuduje naszego GRANATA z Pracowni Krajobrazy. Może dostanę jakieś namiary? Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 31.10.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 cześć dziuba wkońcu jesteś, a już myślałam że Cię nie znajdę na forum:):) Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 31.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Mamy do sprzedania stemple budowlane użyte tylko raz w ilości ok. 180szt., wysokość ok. 2,9 m. - cena za sztuke 5,00zł.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 13.11.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Stemple w większości sprzedane - zostało nam tylko ok. 20szt.Do sprzedania mam także styropian TERMOORGANIKA Platinum Plus grubość 15 cm zakupiony miesiąc temu - pozostałość po dociepleniu - cena w hurtowni to 214zł/m3.Dostępna ilość 8 opakowań, czyli 16m2 - cena 17zł/m2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ATEK 21.11.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witam.Poszukuję ekipy budowlanej z okolic Lubań ,Bolesławiec Zgorzelec,Żar,Żegania,Iłowy Żagańskiej.Do budowy domu stanu surowego zamkniętego.Info proszę na PW lub [email protected]. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaitomek 23.11.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Gdzie można kupiś bramę garażową w Gorzowie lub okolicach?Dobrej firmy i sprawdzoną!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 26.11.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Wypada się dołączyć. A może jest jakiś przeglądający z okolic Świebodzina? Tak czy siak pozdrawiam wszystkich walczących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil81 27.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 witam wszystkich lubuszan. buduje ktoś w okolicach zielonej góry???nasz domek to delikatny wariant I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 27.11.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 witam wszystkich lubuszan. buduje ktoś w okolicach zielonej góry??? nasz domek to delikatny wariant I zapraszam tutaj: http://forum.muratordom.pl/zielona-gora-zary-meldowac-sie,t97715.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 02.12.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 macie drzwo wewnętrzne? jakie polecacie? gdzie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 03.12.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 macie drzwo wewnętrzne? jakie polecacie? gdzie kupić? My drzwi braliśmy w timbexie mają duży wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 03.12.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 macie drzwo wewnętrzne? jakie polecacie? gdzie kupić? My drzwi braliśmy w timbexie mają duży wybór my też tam bylismy..myślimy o dzrwiach firmy Classen. NA które się dzrwi zdecydowałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_basia 12.12.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów, jak miło znaleźć grupę lubuską ze swoich stron My budujemy w Gorzowie na górczynie. Jesteśmy właśnie na etapie kładzenia dachu. Dlatego też rozglądamy się intensywnie za oknami. Zbieramy wyceny od różnych firm z okolic i nie tylko. Mamy od B&B , Constans, Budvar, Szymkowiak i inne. Znajomy poleca Constans oraz profile Rehau które oni stosują, B&B wygląda bardzo solidnie, podoba mi się rozmowa i podejście ale zastanawiam się nad Aluplastem który stosują. Słyszałem różne opinie. Szymkowiaka mi odradzało już kilka osób. Generalnie chcemy okna PCV z szybami P2 lub P4 i okuciami WK 2 . Kogo możecie polecić?? Proszę o wasze opinie za i przeciw. Jeżeli ktoś ma okna tych firm i jest zadowolony i ma chęć się pochwalić to chętnie skorzystamy by się przekonać pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.12.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 . Generalnie chcemy okna PCV z szybami P2 lub P4 i okuciami WK 2 . pozdrawiamy to ja podczepie sie pod to pytanie, bo tez chcemy takie okna najlepiej jeszcze profil Aluplasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_basia 14.12.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 qqrq5 - dlaczego akurat Aluplast ?? W regionie dużo firm sprzedaje Aluplasta. Nam solidną wycenę zrobiła firma B&B z Kłodawy, z niczym nie ściemniają tylko szczerze informują jeżeli coś jest nie wykonalne czy też nie powinno być wykonane z takich czy innych powodów. Inni na wszystko się godzą, a później po roku okna trzeba z rozpędu zamykać Bardzo złe opienie słyszałem o firmie Agromenadżer. My chyba będziemy szukać w profilach Rehau, a jeżeli Aluplast to jak narazie tylko od B&B. A gdzie się budujecie ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.12.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Witam Ja mam okna z firmy KOPPI- Aluplast (mam jeszcze od nich drzwi zewnętrzne, parapety wew. i bramę garażową), "0" problemów z firmą, no oczywiście z okienkami-użytkuję 1,5 roku . Firma mieści sie przy ulicy Olimpijskiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.12.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 qqrq5 - dlaczego akurat Aluplast ?? W regionie dużo firm sprzedaje Aluplasta. powiem tak, na Schucko mnie nie stac, wiec zostaje Aluplast u nas we wsi mozna dostać Rehau i nie wiem co o nich myslec Nam solidną wycenę zrobiła firma B&B z Kłodawy, z niczym nie ściemniają tylko szczerze informują jeżeli coś jest nie wykonalne czy też nie powinno być wykonane z takich czy innych powodów. Inni na wszystko się godzą, a później po roku okna trzeba z rozpędu zamykać My chyba będziemy szukać w profilach Rehau, a jeżeli Aluplast to jak narazie tylko od B&B. miałam kiedys od nich wycene niezbyt ciekawa i chyba udam sie jeszcze raz od Koppi tez miałam wycene bardzo sympatyczna zreszta A gdzie się budujecie ?? my za Barlinkem w lesie ania67 jakie drzwi braliscie z Koppi?? PCV?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 15.12.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Hej Jeżeli chodzi o drzwi to wejściowe mamy drewniane, jak dobrze pamiętam, to firmy Dallas. Natomiast do piwnicy mamy metalowe,ocieplane również niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 21.12.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 macie drzwo wewnętrzne? jakie polecacie? gdzie kupić? My drzwi braliśmy w timbexie mają duży wybór my też tam bylismy..myślimy o dzrwiach firmy Classen. NA które się dzrwi zdecydowałes? My mamy właśnie Classena i jesteśmy bardzo zadowoleni mają różne nowości i te nowe wzory ponoć już są lepszej jakości my mamy tetyde czy jakoś tak. Jeśli chodzi o okna to już pisałam że polecam z Constansa profil rehau my jesteśmy z nich bardzo zadowoleni jesli ktoś by chciał to moge pomoc uzyskć tam rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Zbyszek 21.12.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 I ja się dołączę.Budujemy w okolicy Świebodzina Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts