casandra75 12.02.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Moja ulica to Klonowa wjazd od leśnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 12.02.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Na jakim etapie jesteś budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.02.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Hej Casandra, niezłe foty i oczywiscie niezła fura (my po swoją jedziemy w sobotę ) Ooo, Casandra odnalazła Sasiadów qqrq5 ja polecam okienka Koppi (mam też od nich bramę i drzwi wejściowe, uzytkuję już drugi rok i jest ok.) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 12.02.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Przejrzałam Twój dziennik supeeeeerrrr Jesli bedziesz potrzebowała luster lub szkła napisz lub zadzwoń 607 870 999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 12.02.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Hej Ania szkoda że nie mieszkasz gdzieś kołomnie Z pracy klikasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 12.02.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 qqrq5 ja polecam okienka Koppi (mam też od nich bramę i drzwi wejściowe, uzytkuję już drugi rok i jest ok.) w sumie Koppi i B&B bierzemy tylko pod uwagę dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 12.02.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dzięki casandra, co do luster i szyb to będę potrzebowała, ale za 2 miesiące do kuchni, to na pewno się odezwę, co do domku, - budowlańcy szlifują nam ściany, za tydzień rozpoczynamy wielkie malowanie i jeszcze kafle, panele i prawie koniec ( nie mówiąc o wylaniu tarasów, ogrodzenie, podjazd, itp. ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 12.02.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Na całe szczęście wnętrze mam juz wykończone choć jest jeszcze wiele poprawek . A na wiosne podbitka malowanie elewacji front ogrodzenia i podjazdy a jak starczy to ogród ale bardzo watpie by starczyło kasy. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.02.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Hej Ania szkoda że nie mieszkasz gdzieś koło mnie Szkoda Z pracy klikasz? Dzisiaj i jutro mam L4 W więc z domku w sumie Koppi i B&B bierzemy tylko pod uwagę W dwóch firmach robiłam wycenę i było podobnie PS.Szuuukammm pracyyyyyyy Obecnej mam już dość Atmosfera taka, że siekierę powiesić(dosłownie-palą w biurze fajki i w przenośni!!!).Wiem, że będzie trudno, bo kryzys, ale... moze się uda Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 12.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 [ w sumie Koppi i B&B bierzemy tylko pod uwagę W dwóch firmach robiłam wycenę i było podobnie aha, ale jednak zobaczymy jak wyjdzie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERNER 13.02.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witam.Bardzo rzadko piszę na forum, ale jestem właśnie na etapie kupowania okien i mam wyceny z kilkunastu firm, między innymi B&B.i B&B w Kłodawie (w KOPPI nie byłem) ma bardzo drogo i dokładnie te same okna aluplasta w firmie AMOKNA na Mieszka I 64 znalazłem o 3000zł taniej ale jeszcze czekam na wycenę z Firmy mieszczącej się pod niszami nad wartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 13.02.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 jestem właśnie na etapie kupowania okien i mam wyceny z kilkunastu firm, między innymi B&B. i B&B w Kłodawie (w KOPPI nie byłem) ma bardzo drogo i dokładnie te same okna aluplasta w firmie AMOKNA na Mieszka I 64 znalazłem o 3000zł taniej ale jeszcze czekam na wycenę z Firmy mieszczącej się pod niszami nad wartą. nam tez sie tak wydawało, ale zaczekamy na wycene WERNER jaki budujecie domek, bardzo ładnie wyglada w profilu widzieliscie ogłoszenie na allegro?? http://allegro.pl/show_item.php?item=555615499 jejku jaka taniocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERNER 15.02.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Wasz domek też jest bardzo ładny. Nasz w oryginale wyglądał tak http://wybieramydom.pl/projekty_domow/95-marysia.html ale ten garaż jest za mały więc z niego zrezygnowaliśmy, będzie wolno stojący dwu stanowiskowy z pomieszczeniem gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.02.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ale ten garaż jest za mały więc z niego zrezygnowaliśmy, będzie wolno stojący dwu stanowiskowy z pomieszczeniem gospodarczym. my tez wzioelismy wolnostojacy 2-stanowiskowy+ pomgosp powiem Ci ze czasami załuje, bo trzeba było zrobic dom z garazem razem i miałabym dodatkowy pokoj nad garazami co zrobiliscie w garazu?? pokoj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERNER 16.02.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 co zrobiliscie w garazu?? pokoj?? W garażu teraz jest kuchnia i łazienka http://i140.photobucket.com/albums/r15/Werner_001/05-1.jpg a z lotu ptaka wygląda tak ale na razie skupiłem się nad domkiem garaż powstanie dopiero jak się wprowadzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERNER 16.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Zapomniałem wkleić z lotu ptaka http://i140.photobucket.com/albums/r15/Werner_001/07-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ale na razie skupiłem się nad domkiem garaż powstanie dopiero jak się wprowadzimy. no u nas tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 17.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witajcie, skoro kilka postów wyżej mowa była o oknach, to może polecicie firmę od rolet, chodzi przede wszystkim o porządnych monterów, którzy potrafią się zgrać z ekipą montującą okna. Rolety nadstawne. Jak rozpoznawałam w okna z PCV, to przyznam, że najatrakcyjniejszą ofertę otrzymałam z ETNY w Gorzowie, sprzedają Vetrexa. Ale jakość wykonania najbardziej przypadła mi do gustu w OKNOPLAST Kraków, ale drożsi o ok. 3 tys. Zaskoczeniem dla mnie była oferta Constans, która była porównywalna do Oknoplas Kraków, oczekiwałam niższej ceny. Jeszcze jedna firma godna uwagi: MS okna, tam można dostać pakiety trzyszybowe w całkiem przyzwoitej cenie, cenowo podobni do Oknoplast Casandra ciekawa aranżacja łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 18.02.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 kos sie orientuje do ktorej otwarte jest Koppi ??? jako ze mieszkam 30km od Gorzowa musze tam podjechac, a w Kłodawie maja czynne od 8-15 a soboty wolne ciekawe jak mam podjechac jak pracuje do 15, musze wziac urlop edit: juz znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 23.02.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A tu co tak cicho?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts