qqrq5 23.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 chyba tylko ja co chwile wpadam i cos klikne inni chyba spia snem zimowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 23.02.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ale odwilż przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.02.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 no przyszła, u mnie za domem mam prywatne jezioro a dojazd po tych błotach na działke graniczy z cudem własnie był u nas pan z Koppi na pomiarach okien, w srode mam miec wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 23.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 HEJ NIC TYLKO DO KALOSZY SIĘ UŚMIECHNĄĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 http://www.butikk.nazwa.pl/zdjecia/KALOSZE/17b.jpg swiezynki nabyte w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 23.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 NO WŁAŚNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 23.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 moja psina suczka ma teraz ciężkie dni wiecie jak śmiesznie wyglądam rano wyprowadzając ją za potrzeba brodząc po kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.02.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 kaloszki kupione w Tesco za 39zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 28.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 kaloszki super cassandra - ja tam z psiskiem to swojego ślubnego wysyłam sama nie łażę teraz jak przychodzi ze spaceru to wygląda jak shrek po powrocie z bagien:)) zaraz za blokiem w którym mieszkamy jest łąka )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 02.03.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 w sprawie okienek zrezygnowalismy całkiem z Koppi i Kłodawy, u nas taniej Aluplasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 05.03.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 WITAM WSZYSTKICH ZNAJOMYCH-Ania67, Casandra, Anaor, i inni I TYCH NOWSZYCH FORUMOWICZÓW Jakie ładne pogaduchy, to o oknach (przy których zakupie moge pomóc-jeżeli chodzi o firmę KOPPI) , to o schodach (potrzebuję namiary na fachowca do stopni z drewna) no i o gumowiaczkach które też nabyłem w Tesco tylko zielone bo takie było błoto ze szok, przez kilka dni dochodżiłem do domu pieszo!!! Muszę tu częściej zaglądać tylko brakuje mi czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.03.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Hej Witaj Wiesiek Nie miałam śmiałości wspomnieć, że pomożesz pomóc w sprawie okien, tak jak niektórym z nas pomogłeś Super, że sie pojawiłeś Wiem, jakie błotko było u Was, byłam w niedzielę u Twoich sąsiadów na kawce, to widziałam. My też brodziliśmy w błotku Ale jakoś sie przyzwyczaiłam(chociaż normalne to nie jest). Będziemy znowu nękać naszą gminę o drogę i już Nie mam namiaru na gościa od schodów, ale popytam. Pojawiaj się częściej Pozdrowienia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jakie ładne pogaduchy, to o oknach (przy których zakupie moge pomóc-jeżeli chodzi o firmę KOPPI) , cholercia za pozno juz mi robia z Rehau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 07.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witam Gdzie dostanę najtaniej podbitkę pcv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 08.03.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam serdecznie! W końcu mogę do Was dołączyć . Co prawda nie budujemy się z mężem (kupiliśmy dom w stanie surowym zamkniętym od dewelopera), ale będziemy siebie i domek wykańczać... i tak nieśmiało sobie pomyślałam, że z Waszą pomocą i radą. Tak na początek- mam prośbę o namiary na ekipę od ocieplenia poddasza, bo od tego chyba powinnam zacząć... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.03.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Hej kazek_78 Super, że dołączyliście do grupy lubuskiej, a w jakiej miejscowości kupiliście domek Casandra jaką planujesz podbitkę? My zdecydowaliśmy się na pcv drewnopodobne. W zeszłym roku dowiadywaliśmy się(nie pamietam nazwy firmy) za cmentarzem, jak się jedzie na Chwalęcice, po lewej stronie. Koszt m2 31,00 zł.(mamy około 120 m2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 08.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dziękuję za miłe powitanie Kupiliśmy bliźniaka blisko centrum Gorzowa (ul. Siewna). Postawiliśmy na miasto i trafiła się okazja , ale takich "miastowych" (bez urazy oczywiście) jak my coś tu niewiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Faktycznie, same "wieśniaki" tutaj Jaki domek macie tzn. projekt I jeszcze pytanko: sąsiedzi chcą oddać siatkę leśną. Może Ktoś potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 08.03.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Maleńka działeczka, malutki domek... a co będę się rozpisywać... gdyby ktoś chciał rzucić okiem Dla nas spełnione marzenia http://dombud-zachod.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=2&Itemid=53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Hej Z przyjemnością "rzucam okiem". domeczek fajniutki malutki nie jest. Jest w sam raz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts