malypatrys 17.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam Polbruk kupiłem w ,,ZWOLBET''-cie bo tam wyszło mi najtaniej. Nie znam cen dzisiejszych ale można się dowiedzieć pod nr957513056. Na Allegro kostka jest tańsza ale po doliczeniu transportu .... Sam dzwoniłem po kilku dostawcach i w końcu zdecydowałem się na miejscową firmę Zainteresowanym mogę wysłać na priv telefon do brukarzy. W tamtym roku brali po30 zł za metr a ile dziś to nie wiem . Pozdrawiam wszystkich Jak możesz prześlij mi na priv numery do brukarzy - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 17.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam, wszystkich "nowych" forumowiczów To wiosną będzie Nas więcej Jeśli ktoś jest zainteresowany to mamy do odsprzedania wełne dio ocieplenia poddasza TOPROCK ROCKWOOLA ok. 90m2 oraz ok. 1,4m3 steropianu PLATINUM PLUS Termo Organiki. jakie grubości i jaka cena, bo jestesmy zainteresowani Wełna TOPROCK 15cm - cena 16,00zł/m2 Styropian PLATINUM PLUS 15cm - 150,00zł/m3. Mam także do sprzedania deski szalunkowe ok.1m3 - 300zł Stal - Pręt zbrojeniowy fi12 - ok100kg Bloczki fundamentowe - ok. 30szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 18.03.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dam znac co mąż na to i odpisze wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymaraga 18.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam, wszystkich "nowych" forumowiczów To wiosną będzie Nas więcej Jeśli ktoś jest zainteresowany to mamy do odsprzedania wełne dio ocieplenia poddasza TOPROCK ROCKWOOLA ok. 90m2 oraz ok. 1,4m3 steropianu PLATINUM PLUS Termo Organiki. jakie grubości i jaka cena, bo jestesmy zainteresowani Wełna TOPROCK 15cm - cena 16,00zł/m2 Styropian PLATINUM PLUS 15cm - 150,00zł/m3. Mam także do sprzedania deski szalunkowe ok.1m3 - 300zł Stal - Pręt zbrojeniowy fi12 - ok100kg Bloczki fundamentowe - ok. 30szt Stal - Pręt zbrojeniowy fi12 - ok100kg - a na metry ile gdzieś? i jaka cena? Dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymaraga 18.03.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 I jeszcze mam takie pytanie do WSZYSTKICH, gdzie głównie się zaopatrywaliście w mat bud? od podstaw Z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 20.03.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 I jeszcze mam takie pytanie do WSZYSTKICH, gdzie głównie się zaopatrywaliście w mat bud? od podstaw Z góry wielkie dzięki! PozdrawiamZawsze tam gdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 22.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 witam u nas czekanie na adaptację bardzo chciałabym podziękować Basi i Rafałowi oraz p. Jackowi za umożliwienie nam obejrzenia domków - tylko się utwierdziliśmy w przekonaniu, że wybraliśmy taki projekt domu, o jakim marzyliśmy i oby tylko kasy starczyło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 25.03.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam wszystkich dawno mnie tu nie było ale idzie wiosna i trzeba się wziąźć znowu do roboty. Teraz jestem na etapie szukania kostki brukowej lub granitowej i brukarzy, pozdrawiam wszystkich Witam, na allegro można dostać kostke brukową w cenie 25,50zł http://allegro.pl/item583491776_kostka_brukowa_polbruk_z_niemiec_od_importera_6_cm.html jeśli będziesz miał brukarzy w rozsądnej cenie to daj znać - ja znalazłam narazie za 40zł/m2 a mam do położenia ok. 80m2 Pozdrawiam Witam. Może potrzebujecie kostki granitowej? Trzebaby uzbierać na transport 25 ton i wtedy tanio można kupić kostkę przez Allegro. Ja niestety potrzebuje tylko 3 tony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiowiec 25.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Hello! Witamy wszystkich forumowiczów! Za jakis czas zaczynamy budowę w Skwierzynie - dla niewtajemniczonych to jakies 29 km od Gorzowa. Wymarzony projekt znaleźliśmy w Archonie. To dom w rododendronach 6(P) I tu nasza prośba do Lubuszanów:) może ktoś z Was albo Waszych xnajomych też zakochał się w tym projekcie i wybudował domek na lubuskich gruntach. Jakieś małe spostrzeżenia? Prosimy o kontakt. Pozdrawiam ja - czyli żonex bo mężuś drogi dawno chrapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.03.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 czesc jakie macie opinie o firmie Ciepły Dom??? robimy u nich wycenę na ogrzewanie i chciałabym zaciągnąć opini jak to się ma do życie poza tym kogo polecacie jeszcze do ogrzewania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 26.03.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Cześć ja robiłam całe co. i wod-kan w ciepłym domie i jestem bardzo zadowolona, z niczym nie ma problemów, można do mnie zajechać i zobaczyć ich pracę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.03.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 31.03.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 poszukuję szamba w lubuskim w miare rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 07.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 WITAM SZUKAM ziemi ...nie mogę nigdzie dostać w rozsądnej cenie. KOTEK999 Z TYMI ŁATAMI TO AKTUALNE? PS. ŁADNY MASZ DOMEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 07.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no z ziemią nie pomogę jedynie z rozliczeniami podatkowymi w razie "w" mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 08.04.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam wszystkich dawno mnie tu nie było ale idzie wiosna i trzeba się wziąźć znowu do roboty. Teraz jestem na etapie szukania kostki brukowej lub granitowej i brukarzy, pozdrawiam wszystkich Witam, na allegro można dostać kostke brukową w cenie 25,50zł http://allegro.pl/item583491776_kostka_brukowa_polbruk_z_niemiec_od_importera_6_cm.html jeśli będziesz miał brukarzy w rozsądnej cenie to daj znać - ja znalazłam narazie za 40zł/m2 a mam do położenia ok. 80m2 Pozdrawiam Witam. Może potrzebujecie kostki granitowej? Trzebaby uzbierać na transport 25 ton i wtedy tanio można kupić kostkę przez Allegro. Ja niestety potrzebuje tylko 3 tony. W końcu wzieliśmy kostkę z poz-bruku z Gorzowa troche drozsza niż granitowa ale bardziej nam sie podoba, dzisiaj wlaśnie kończą mi układać wygląda super a brukarzy mam za 40 zł/m2 + obrzeża 10 zł/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 13.04.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 WITAM WSZYSTKICH Na początku przepraszam wszystkich którzy mnie znają że nie byłem na forum ale roboty to mam ponad stan, starczyłoby na dwóch. Uaktualniłem zdjęcia więc zapraszam do oglądania. Mam namiary na ziemię ogrodową w cenie (ostatnio 200 zł cięzarówka) ? Ziemia (ładna, czarna) jest od firmy Budomex , wożą ją z Różanek i pachnie oborniukiem (mam jej 13 ciężarówek), podobno jest ze szklarni. Jak ktoś potrzebuje okien to mogę pomóc uzyskać rabat od firmy Koppi (starzy forumowicze zresztą to wiedzą, bo niejeden okna brał) . Potrzebuję namiary na stolarza do zrobienia stopni na schody betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 13.04.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 hej co do rabatów - to pewnie się uśmiechnę za jakiś czas, ale to bedzie pewnie w przyszłej dziesięciolatce :/ a jeśli chodzi o stolarza to spytam sie jutro siostry o faceta, który u niej robił schody - rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 13.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 ok. dziękuję Najlepiej gdyby ten stolarz robił stopnie z drzewa egzotycznego lub jakiegoś twardego, zależy mi na kolorze machoniowym ( mam w takim kol. drzwi) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 WITAM WSZYSTKICH Na początku przepraszam wszystkich którzy mnie znają że nie byłem na forum ale roboty to mam ponad stan, starczyłoby na dwóch. Uaktualniłem zdjęcia więc zapraszam do oglądania. Mam namiary na ziemię ogrodową w cenie (ostatnio 200 zł cięzarówka) ? Ziemia (ładna, czarna) jest od firmy Budomex , wożą ją z Różanek i pachnie oborniukiem (mam jej 13 ciężarówek), podobno jest ze szklarni. Jak ktoś potrzebuje okien to mogę pomóc uzyskać rabat od firmy Koppi (starzy forumowicze zresztą to wiedzą, bo niejeden okna brał) . Potrzebuję namiary na stolarza do zrobienia stopni na schody betonowe. HEJ WIESIEK Ciężarówka toz. ile ton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts