Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich dawno mnie tu nie było ale idzie wiosna i trzeba się wziąźć znowu do roboty. Teraz jestem na etapie szukania kostki brukowej lub granitowej i brukarzy, pozdrawiam wszystkich
Witam, na allegro można dostać kostke brukową w cenie 25,50zł

http://allegro.pl/item583491776_kostka_brukowa_polbruk_z_niemiec_od_importera_6_cm.html

jeśli będziesz miał brukarzy w rozsądnej cenie to daj znać - ja znalazłam narazie za 40zł/m2 a mam do położenia ok. 80m2

Pozdrawiam

Witam. Może potrzebujecie kostki granitowej? Trzebaby uzbierać na transport 25 ton i wtedy tanio można kupić kostkę przez Allegro. Ja niestety potrzebuje tylko 3 tony.

W końcu wzieliśmy kostkę z poz-bruku z Gorzowa troche drozsza niż granitowa ale bardziej nam sie podoba, dzisiaj wlaśnie kończą mi układać wygląda super a brukarzy mam za 40 zł/m2 + obrzeża 10 zł/mb

Na m2 ile wchodzi ton? :-?

Witam wszystkich dawno mnie tu nie było ale idzie wiosna i trzeba się wziąźć znowu do roboty. Teraz jestem na etapie szukania kostki brukowej lub granitowej i brukarzy, pozdrawiam wszystkich
Witam, na allegro można dostać kostke brukową w cenie 25,50zł

http://allegro.pl/item583491776_kostka_brukowa_polbruk_z_niemiec_od_importera_6_cm.html

jeśli będziesz miał brukarzy w rozsądnej cenie to daj znać - ja znalazłam narazie za 40zł/m2 a mam do położenia ok. 80m2

Pozdrawiam

Witam. Może potrzebujecie kostki granitowej? Trzebaby uzbierać na transport 25 ton i wtedy tanio można kupić kostkę przez Allegro. Ja niestety potrzebuje tylko 3 tony.

W końcu wzieliśmy kostkę z poz-bruku z Gorzowa troche drozsza niż granitowa ale bardziej nam sie podoba, dzisiaj wlaśnie kończą mi układać wygląda super a brukarzy mam za 40 zł/m2 + obrzeża 10 zł/mb

Proszę o kontakt - piszę się na tą kostkę . tel. 607 870 999

witam wszystkich Lubuszan.. czy ktos moze buduje Opałka 2g w naszym wojewodztwie.? przymierzam sie do tego domku jednak chcialbym rzucic okiem jak prezentuje sie na zywo.. i druga sprawa.. czy ktos buduje lub budowal sie w Deszcznie.? mam pewien problem jesli chodzi o warunki zabudowy mojej dzialki - otoz wedlug WZ maksymalna wysokosc domu to 8,5 metra natomiast wysokosc Opałka to 9,1 metra. nie wiem czy moge to zalatwic w gminie czy tym ewentualnie zajmie sie architekt w trakcie adaptacji domu.? pozdrawiam

Witam!

Mimo tego ze dopiero co ściągnąłem humus,to już teraz chciałbym zorientować się w cenie i ewentualnej jakości transportu betonu z gruszki. Budowa jest w Lubiszynie (ok.25km od Gorzowa) Proszę napiszcie mi swoje doświadczenia z rożnymi dostawcami,możne dostałbym jakieś namiary na "beton z gruszki" W wyszukiwarkach znalazłem tylko Top Beton

Z góry dziękuje za pomoc i POZDRAWIAM :D