Mycha Mika 07.05.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam serdecznie "prawie" sąsiada. Ja buduję w Wysokiej na kolonii. Jeśli chodzi o beton to w Gorzowie jest jeszcze Budnex 0957250564Cemex 0957216950Ennstone 0957238029Osobiście polecam Ennstone, wszytskie dostawy do mnie na budowę były od nich i zawsze mieli najniższe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mycha Mika 07.05.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam wszystkich!Wreszcie stan surowy otwarty. Jak się chce wiele rzeczy wykonać samodzielnie to prace postępują w żółwim tempie. Ale za to mam pierwsze zdjęcia, więc zapraszam do oglądania.A tym czasem mam pytanko do ogółu. Pilnie poszukuję ekipy do wykonania posadzek. Czy ktoś może mi polecić jakąś solidną firmę, która przy okazji nie ogołoci mnie z całego budżetu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brombel123 07.05.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Budnex 0957250564 Cemex 0957216950 Ennstone 0957238029 Osobiście polecam Ennstone, wszytskie dostawy do mnie na budowę były od nich i zawsze mieli najniższe ceny. Super... dziekuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 08.05.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam! Szukam hydraulika z Gorzowa lub okolic Bardzo proszę o namiary!! Pozdrawiam Witam podaje tel. 660061980 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynka 10.05.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 witam wszystkich serdeczniezaczęliśmy już budowę i ogromnie potrezban mi wasza pomoc!czy ktoś z was ma wentylację mechaniczną?? mam niewiele czasu, by przekonać niemal całą rodzinęproszę odezwijcie się, jeśli ktoś z was lub waszych znajomych ma taka wentylację w domu[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldekk 11.05.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 WitajcieMoże Wiecie gdzie mógłbym kupić dobre i oczywiście "tanio" Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.05.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 polećcie kogoś od wentylacji mechanicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mycha Mika 03.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Sorry, ale jeśli chodzi o wentylację mechaniczną to nie pomogę. Wiele batalii stoczyłam na ten temat, wiele było bicia się z myślami i nieprzespanych nocy. Do momentu w którym otrzymałam pierwszą wycenę. Z wrażenia usiadłam i mimo niewątpliwych zalet tego rozwiązania, cena była tak porażająca przy moim skromnym budżecie, że decyzja była prosta. Buduję bardzo prosty domek o powierzchni niespełna 115 m2, wycena opiewała na 18-25 tys. zł w zależności od urządzeń na które zechciałabym się zdecydować. To było więcej niż wydałam na wyprowadzenie murów razem z materiałem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_______m 03.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Sorry, ale jeśli chodzi o wentylację mechaniczną to nie pomogę. Wiele batalii stoczyłam na ten temat, wiele było bicia się z myślami i nieprzespanych nocy. Do momentu w którym otrzymałam pierwszą wycenę. Z wrażenia usiadłam i mimo niewątpliwych zalet tego rozwiązania, cena była tak porażająca przy moim skromnym budżecie, że decyzja była prosta. Buduję bardzo prosty domek o powierzchni niespełna 115 m2, wycena opiewała na 18-25 tys. zł w zależności od urządzeń na które zechciałabym się zdecydować. To było więcej niż wydałam na wyprowadzenie murów razem z materiałem. Pozdrawiam 25k to rzeczywiście przesada.... - w przeciętnym domku ok. 120mkw - koszt kompletnej instalacji z rekuperatorem Bartosz (takie instalacje zakłada moja firma) to wydatek ok. 13-14k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mycha Mika 04.06.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Gdybym wtedy dostała taką wycenę, to pewnie bym ją rozważyła, ale teraz mam już wentylację grawitacyjną. Czy grawitacyjną można zastąpić mechaniczną w późniejszym czasie? Może wrócę do tego tematu pod koniec budowy jak zostaną mi wolne środki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_______m 04.06.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Gdybym wtedy dostała taką wycenę, to pewnie bym ją rozważyła, ale teraz mam już wentylację grawitacyjną. Czy grawitacyjną można zastąpić mechaniczną w późniejszym czasie? Może wrócę do tego tematu pod koniec budowy jak zostaną mi wolne środki.Można, tylko proszę pamiętać, że przy wentylacji mechanicznej nie potrzebujemy budować kominów wentylacyjnych, więc należy o tym pomyśleć już wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 05.06.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 25k to rzeczywiście przesada.... - w przeciętnym domku ok. 120mkw - koszt kompletnej instalacji z rekuperatorem Bartosz (takie instalacje zakłada moja firma) to wydatek ok. 13-14k czyli mozna zgłaszac się ?? szkoda ze jestescie tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_______m 05.06.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 25k to rzeczywiście przesada.... - w przeciętnym domku ok. 120mkw - koszt kompletnej instalacji z rekuperatorem Bartosz (takie instalacje zakłada moja firma) to wydatek ok. 13-14k czyli mozna zgłaszac się ?? szkoda ze jestescie tak daleko Nasza Firma oferuje sprzedaż i montaż rekuperatorów, pomp ciepła Zirius oraz kolektorów słonecznych na terenie całej polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 08.06.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witajcie! Proszę o namiary na sprawdzonego elektryka. Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.prymus 08.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam szukam ekipy do wykonczenia wnetrza: plytki , regipsy, malowanie. Musi znac sie na rzeczy. Mozecie kogos polecic.. Buduje siew zielonej gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 16.06.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam Pilnie poszukuję kogoś do zrobienia podbitki . Zależy mi na kimś solidnym i sprawdzonym ............... oczywiście za rozsądną cenę Teraz jeden gościu mnie kręci od tygodnia , i już mu pomysłów brak na ściemnianie a mnie cierpliwości kazek_78 namiary na elektryka mam ......... tylko za nic w świecie nie moge sobie przypomnieć jak ma na imię . Jak wróci małż to prześlę Ci numer . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 17.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 witam w końcu dostaliśmy pozwolenie na budowę (hip hip hura) - jest już prawomocne Pan koparkowy zaszalał i zamiast trawy po pas mamy już tylko "krajobraz po bitwie" żółciutki piaseczek a jutro geodeta ma wytyczać pod fundamenty ciesze sie, ze w koncu cos sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 18.06.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 witam w końcu dostaliśmy pozwolenie na budowę (hip hip hura) - jest już prawomocne Pan koparkowy zaszalał i zamiast trawy po pas mamy już tylko "krajobraz po bitwie" żółciutki piaseczek a jutro geodeta ma wytyczać pod fundamenty ciesze sie, ze w koncu cos sie dzieje gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack79 24.06.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 witam jestem na etapie szukania ekipy od CO+CWU (piec+podłogówka+grzejniki itd.)budowa w Kłodawie. możecie polecić kogoś solidnego ? pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiolka7911 27.06.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witam wszyskich budujących Mam pytanko, a mianowicie: czy ktoś z Państaw budował z keramzytu 36 z firmy ZWOLBET? Pytam dlatego, że podali mi bardzo atrakcyjną cenę za pustak i tak się zastanawiam czy z tym materiałem jest wszysko ok . I jeszcze jedno czy 36-ka wystarczy bez docieplenia na to tylko tynki ciepłochronne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts