ania67 26.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam Namiar na posadzki-Pokora-603429222-super! Namiar na cieślę: 1. Traczyk-6000520573 2. namiar na super dekarza-601759362 a on ma namiar na cieślę, który robił nam więżbę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brombel123 26.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam Namiar na posadzki-Pokora-603429222-super! Namiar na cieślę: 1. Traczyk-6000520573 2. namiar na super dekarza-601759362 a on ma namiar na cieślę, który robił nam więżbę Pozdrawiam Super... Dziekuje! Napewno zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 02.09.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam co do podbitki to tez polecam na żwirowej mają wystawione dachówki na zewnatrz wiec łatwo ich znaleźć oni dali mi namiar na człowieka który nam bardzo tanio położył tą podbitkę, a poza tym to muszę sie pochwalić że już mamy odbiór. I nawet jestesmy juz zameldowani super sie mieszka a lato było boskie z samego ranka z kawką na taras i na leżaczek to jest cos co uwielbiam pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andryna 07.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam, Planujemy rozpoczac budowe domku jednorodzinnego na wiosne 2010, chcielibysmy zlecic budowe pod klucz, czy ktos poleci dobra ekipe na zielona góre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demeterka 22.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam Wszystkich serdecznie Jest to mój pierwszy post (typowy nowicjusz) na tym forum, ale zapewne - nie ostatni. My również planujemy budowę domu na wiosnę 2010. Budowę będziemy robili etapami przez ok. 2-3 lata. Mieszkamy w Słubicach. W tej chwili jesteśmy na I etapie - papierologii oraz zbieraniu opinii o regionalnych wykonawcach Dlatego cieszy mnie niezmiernie fakt, iż znalazłam grupę wsparcia z Lubuskiego Pozdrawiam, demeterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 01.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Witam, co tak cicho? zima juz? nikt nie buduje? Ja zakonczylem piwnice, jeszcze strop i bede zimowal. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riczus 01.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja skonczylem parter - teraz strop monolit. do zrobienia i jak nie bedzie tragedii z pogoda to bym jeszcze chciał caly dach zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataSlawek 02.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Czesc, Kilka stron wczesniej wiesiek 2, polecal jako osobe robiaca adptacje projektow Pania Drewnowska skorzystlem z jego podpowiedzi i dzisiaj podbijam ten temat bo wlasnie odebralismy pozwolenie na budowe. Mysle, ze warto poswiecic troche wlasnego czasu aby dobrych fachowcow polecic innym. Bardzo mila osoba jesli ktos chce mies szybko i fachowo zalotwiona sprawe a przy okazji popytac i dostac pare cennych rad co do przyszlej budowy to polecam tego architekta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riczus 02.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Tak z ciekawości - ile za adaptację - jakieś zmiany dodatkowe? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brombel123 07.11.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ja skonczylem parter - teraz strop monolit. do zrobienia i jak nie bedzie tragedii z pogoda to bym jeszcze chciał caly dach zrobic ...ambitny plan,chociaż biorąc pod uwagę zeszłoroczną zimę to jak najbardziej realny, a jak duży masz dach!? Moj domek jest na etapie ostatniego wieńca i teraz czas na więźbę dachowa, u mnie dachu jest sporo bo 265m2 i 100m2 ale mam nadzieje ze zdążę przed największymi śniegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riczus 07.11.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dach też mam niemały - coś koło 330m2Jak pogoda będzie ok, z materiałami nie wyjdzie jakis poślizg to może mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 07.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 oddam w dobre ręce aluminiowe profile do regipsów z 15 szt chyba 4 m. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 08.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Czesc, Kilka stron wczesniej wiesiek 2, polecal jako osobe robiaca adptacje projektow Pania Drewnowska skorzystlem z jego podpowiedzi i dzisiaj podbijam ten temat bo wlasnie odebralismy pozwolenie na budowe. Mysle, ze warto poswiecic troche wlasnego czasu aby dobrych fachowcow polecic innym. Bardzo mila osoba jesli ktos chce mies szybko i fachowo zalotwiona sprawe a przy okazji popytac i dostac pare cennych rad co do przyszlej budowy to polecam tego architekta. Pozdrawiam Jak ktoś chce to mogę podać namiary na bardzo dobre tanie okna z firmy KOPPI (producent alu plast- wielu forumowiczów z tego forum zamówiło je ), na elektryka (super ), oraz godnych polecenia posadzkarza Pokorę i cieślę Tkaczyka Mam też pytanie -Gdzie można zlecić zrobienie stopnic na schody betonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gośka73Wlkp 21.11.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 przyznaje sie bez bicia podczytuję Was po kryjomu skorzystałam z namiaru na posadzki i również potwierdzam p. Pokara godny polecenia mucha nie siada , teraz przydałby mi sie ktoś tani do kafelek ale chyba niżej 40zł.za m/2 nie znajde nie? , co do schodów stolarz chce 500 zł. za stopień ,wydaje mi się że to dużo ? patrzyłam ostatnio w Leroy 129 zł stopień , 90 zł podstopień , no ale zależy też jakie drzewo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.11.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam Więżbe kupowaliśmy w Łośnie- zero problemów.Nasz ciesla nam polecił,nie martwiłam sie o nic, a na przywiezienie więżby umówili sie z cieślą-zaskoczyli nas, bo transport miał być póżniej a przywieżli wcześniej (jeżdziłam z właścicielem firmy po kasę, bo nawet nie zdążyłam przygotować ). Pozdrawiam ...znalazłem tartak w Lośnie: http://katalog.pf.pl/%C5%81o%C5%9Bno/Tartaki-W4G17B9330P0R10C-m14.html ...czy mógłbym dostać jakieś namiary do cieśli, skoro dobry i sprawdzony... :lol My też braliśmy z Łośna - potwierdzam, bez zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 30.11.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witajcie! Właśnie zaczynamy wykończeniówkę i mam prośbę- gdzie robiliście schody? Dość mało jest w tym temacie, a interes kosztowny... Jestem po jednej wycenie i ... cena kosmos- schody samonośne zabiegowe na konstrukcji metalowej+ obłożenie drewnem schodów do piwnicy+ poręcze= 33000 tys... netto . Szukam dalej... pomocy! I drugi temat- kominek z płaszczem wodnym- może ma ktoś doświadczenie z arysto? Jeżeli inny- jaki? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gośka73Wlkp 01.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie wiem czy moge polecić bo facet w sumie u mnie jeszcze nie robił schodów , ale wycenił moje na 4.000 zł (16 stopni, podest ) facet jest z Poznania co prawda ale bierze zlecenia poza , tylko z terminami u niego kiepsko takimi na już znaczy podam meila [email protected] mam tez tel. ale pewnie poda w mejlu . Robi różne i samonośne i na beton . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 18.12.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Potrzebuję odkupić ok. 3m wełny grubość 5cm - wszędzie sprzedają na rolki Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 22.12.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, ZDROWIA SPOKOJU I WYTRWAŁOŚCI Z WYKONAWCAMI oraz SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ----ŻYCZĘ WSZYSTKIM BUDUJĄCYM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.12.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wesołych Świąt http://portadosol.blox.pl/resource/Wesolych_Swiat_BN.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts