czarna_aga 14.01.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 czy ktoś zamawiał okna w PHU Woka pod niszami w Gorzowie ? Macie jakieś doświadczenia z tą firmą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 20.01.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witam wszystkich Poproszę o informację gdzie najlepiej kupić więźbę dachową w okolicach Gorzowa. Poprosze także o namiary na dobrą sprawdzoną ekipę która nie zedrze ze mnie ostatniej złotówki Tartak w Trzebiczu, dowioza gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 20.01.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Gdzie kupowaliscie POŚ w okolicach gorzowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiowiec 20.01.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Dzięki za info o tartaku A może ktoś korzystal z usług firmy DREWFORM z Kostrzyna. Wykonują więźby dachowe ,które przyworzą gotowe i pocięte na budowę i tam montują na gotowo. Cena w porównaniu do choćby tartaku w trzebiczu jest większa ale jakość podobno lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech19731 21.01.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witamszukam fachowca od styropapy w okolicach gorzów ,sulęcinpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 22.01.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 No to fote wklej:) hehe, żebym wiedziała jak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 24.01.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 hehe, żebym wiedziała jak ) Poczytaj jak, i wklej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruvil 29.01.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam. Ja skorzystalem z uslug firmy Barcik-tynki. Juz niedlugo, bo za 20 dni bede widzial efekty, ale co do rozmow i po ogladaniu ich prac to jestem zadowolony. Jak bedziesz zainteresowany to bede mogl pokazac efekt prac u siebie. Pozdrawiam Dzięki, będe pamiętać . Niestety, na dzień dzisiejszy szukamy nowej ekipy budowlanej.... :/. Już ponad 2 miesiące stoimy na etapie więźby i mamy dość. Jeśli możecie polecić dobrą i sprawną ekipę to proszę o namiary. Głównie chodzi o więźbę i dach , bardzo zależy namna czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brombel123 30.01.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam wszystkich! Moje pytanie kieruje do uzytkownikow z okolic Gorzowa... Na wiosne chialbym ruszyc z instalacjami, elektryka juz mam ale bardzo zalezy mi na waszych opiniach odnisnie instalacji C.O. Szukacjac na "panoramie firm" widac ze konkurencja jest spora, tylko znajac zycie nie wszystkie firmy sa godne zaufania. Prosze szanowne grono o opinie i ewentualne namiary do firm ktore u Was wykonywaly instalacje centralnego ogrzewania. Najprawdopodobniej zdecyduje sie na podlogowke z kotlem na jakies paliwo stale, ale wybor nie jest jeszcze w 100% "przyklepany". Za kazda uwage z gory pieknie dziekuje POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 31.01.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dzięki, będe pamiętać . Niestety, na dzień dzisiejszy szukamy nowej ekipy budowlanej.... :/. Już ponad 2 miesiące stoimy na etapie więźby i mamy dość. Jeśli możecie polecić dobrą i sprawną ekipę to proszę o namiary. Głównie chodzi o więźbę i dach , bardzo zależy namna czasie. z jakiej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 04.02.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam wszystkich! Moje pytanie kieruje do uzytkownikow z okolic Gorzowa... Na wiosne chialbym ruszyc z instalacjami, elektryka juz mam ale bardzo zalezy mi na waszych opiniach odnisnie instalacji C.O. Szukacjac na "panoramie firm" widac ze konkurencja jest spora, tylko znajac zycie nie wszystkie firmy sa godne zaufania. Prosze szanowne grono o opinie i ewentualne namiary do firm ktore u Was wykonywaly instalacje centralnego ogrzewania. Najprawdopodobniej zdecyduje sie na podlogowke z kotlem na jakies paliwo stale, ale wybor nie jest jeszcze w 100% "przyklepany". Za kazda uwage z gory pieknie dziekuje POZDRAWIAM A dokładnie gdzie jest buudowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birk09 18.02.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Mam na zbyciu trochę po super cenie przewodów do instalacji elektrycznej:3X1,5 3X2,5 4X1,5 5X2,5 5X4 4X4 nówka funkiel - niewykorzystane. Wystarczy na kilka domów..... Zainteresowanych proszę o info na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzowianka 25.02.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 witam i ja my zamierzamy ruszyć z budową niedaleko Gorzowa, najwcześniej w czerwcu tego roku. Obecnie rozmawiamy z ekipami budowlanymi i jesteśmy kompletnie zagubieni: zaproponowano nam tak różne ceny, że zaczynamy się zastanawiać z czego to wynika musimy zmienić trochę projekt, resztę zmian będziemy wprowadzać na bieżąco podczas budowy. mam nadzieję, że wątek sie rozkręci i można będzie powymieniać się informacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 27.02.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam serdecznie w sierpniu planuje ruszyć w GORZOWIE WLKP. z budowa domu Ambrozja II(DOBRE DOMY). Aktualnie poszukuje jakiegoś niedrogiego i dobrego projektanta do adaptacji projektu (zmiany będą jedynie kosmetyczne) oraz jeśli macie namiary na ekipy bądź fachowców do postawienia murów i fundamentów to byłabym wdzięczna. za wszelkie inf na prv bądź na forum. Z jakich hurtowni w Gorzowie bądź z okolic braliście materiały??? pozdrawiam wszystkich serdecznie:bye: Hurtownie jak najtansze... na bierzaco musisz monitorowac ceny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 27.02.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 witam i ja my zamierzamy ruszyć z budową niedaleko Gorzowa, najwcześniej w czerwcu tego roku. Obecnie rozmawiamy z ekipami budowlanymi i jesteśmy kompletnie zagubieni: zaproponowano nam tak różne ceny, że zaczynamy się zastanawiać z czego to wynika musimy zmienić trochę projekt, resztę zmian będziemy wprowadzać na bieżąco podczas budowy. mam nadzieję, że wątek sie rozkręci i można będzie powymieniać się informacjami Podaj projekt i ceny to cos poradzimy... mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzowianka 28.02.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 mamy zamiar budować dom wg projektu S18L z pracowni http://www.soprojekt.pl ceny nam zaproponowane zaczynają się od 18 tys do 78 tys BEZ DACHU :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 28.02.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 mamy zamiar budować dom wg projektu S18L z pracowni http://www.soprojekt.pl ceny nam zaproponowane zaczynają się od 18 tys do 78 tys BEZ DACHU :mad: jesli dobry projekt ogladam to 18tys zl to jakies nieporozumienie, ale bez dachu to jakies 30 tys napewno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzowianka 01.03.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 no kwoty zastanawiające, a jeśli można wiedzieć, według Ciebie to czemu 18 tys to nieporozumienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktorkrystyna 02.03.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 W marcu planujemy budowę domu w okolicach Lubiszyna ,szukamy dobrej ekipy do stanu surowego zamkniętego,dom parterowy bez poddasza budowany z betonu komórkowego o pow użytkowej 157 m2, może ktos z was poleciłby nam sprawdzona ekipę .ciekawi mnie jaki byłby koszt robocizny stanu surowego otwartego z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnMar007 02.03.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witam. Poszukuję namiarów na wykonawców schodów wylewanych i do ocieplenia poddasza metodą tradycyjną ( wełna ) i pianką poliuretanową. A tak poza tym czy ktoś z Was już może ocieplał poddasze pianką? Z góry dzięki za informację. Ps. Namiar na ekipę od tynków gipsowych też pilnie potrzebuję i jak byście orientacyjne ceny podali to będzie super. Buduję w bliskiej okolicy Zielonej Góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts