Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Ja skorzystalem z uslug firmy Barcik-tynki. Juz niedlugo, bo za 20 dni bede widzial efekty, ale co do rozmow i po ogladaniu ich prac to jestem zadowolony. Jak bedziesz zainteresowany to bede mogl pokazac efekt prac u siebie. Pozdrawiam

Dzięki, będe pamiętać :).

Niestety, na dzień dzisiejszy szukamy nowej ekipy budowlanej.... :/. Już ponad 2 miesiące stoimy na etapie więźby i mamy dość.

Jeśli możecie polecić dobrą i sprawną ekipę to proszę o namiary. Głównie chodzi o więźbę i dach , bardzo zależy namna czasie.

Witam wszystkich!

Moje pytanie kieruje do uzytkownikow z okolic Gorzowa... Na wiosne chialbym ruszyc z instalacjami, elektryka juz mam ale bardzo zalezy mi na waszych opiniach odnisnie instalacji C.O. Szukacjac na "panoramie firm" widac ze konkurencja jest spora, tylko znajac zycie nie wszystkie firmy sa godne zaufania. Prosze szanowne grono o opinie i ewentualne namiary do firm ktore u Was wykonywaly instalacje centralnego ogrzewania. Najprawdopodobniej zdecyduje sie na podlogowke z kotlem na jakies paliwo stale, ale wybor nie jest jeszcze w 100% "przyklepany". :)

Za kazda uwage z gory pieknie dziekuje :) POZDRAWIAM

Dzięki, będe pamiętać :).

Niestety, na dzień dzisiejszy szukamy nowej ekipy budowlanej.... :/. Już ponad 2 miesiące stoimy na etapie więźby i mamy dość.

Jeśli możecie polecić dobrą i sprawną ekipę to proszę o namiary. Głównie chodzi o więźbę i dach , bardzo zależy namna czasie.

z jakiej okolicy?

Witam wszystkich!

Moje pytanie kieruje do uzytkownikow z okolic Gorzowa... Na wiosne chialbym ruszyc z instalacjami, elektryka juz mam ale bardzo zalezy mi na waszych opiniach odnisnie instalacji C.O. Szukacjac na "panoramie firm" widac ze konkurencja jest spora, tylko znajac zycie nie wszystkie firmy sa godne zaufania. Prosze szanowne grono o opinie i ewentualne namiary do firm ktore u Was wykonywaly instalacje centralnego ogrzewania. Najprawdopodobniej zdecyduje sie na podlogowke z kotlem na jakies paliwo stale, ale wybor nie jest jeszcze w 100% "przyklepany". :)

Za kazda uwage z gory pieknie dziekuje :) POZDRAWIAM

A dokładnie gdzie jest buudowa?

• 2 weeks później...

witam i ja :)

my zamierzamy ruszyć z budową niedaleko Gorzowa, najwcześniej w czerwcu tego roku.

Obecnie rozmawiamy z ekipami budowlanymi i jesteśmy kompletnie zagubieni: zaproponowano nam tak różne ceny, że zaczynamy się zastanawiać z czego to wynika :o

musimy zmienić trochę projekt, resztę zmian będziemy wprowadzać na bieżąco podczas budowy.

mam nadzieję, że wątek sie rozkręci i można będzie powymieniać się informacjami :)

Witam serdecznie w sierpniu planuje ruszyć w GORZOWIE WLKP. z budowa domu Ambrozja II(DOBRE DOMY). Aktualnie poszukuje jakiegoś niedrogiego i dobrego projektanta do adaptacji projektu (zmiany będą jedynie kosmetyczne) oraz jeśli macie namiary na ekipy bądź fachowców do postawienia murów i fundamentów to byłabym wdzięczna. za wszelkie inf na prv bądź na forum.

Z jakich hurtowni w Gorzowie bądź z okolic braliście materiały???

pozdrawiam wszystkich serdecznie:bye:

Hurtownie jak najtansze... na bierzaco musisz monitorowac ceny..

witam i ja :)

my zamierzamy ruszyć z budową niedaleko Gorzowa, najwcześniej w czerwcu tego roku.

Obecnie rozmawiamy z ekipami budowlanymi i jesteśmy kompletnie zagubieni: zaproponowano nam tak różne ceny, że zaczynamy się zastanawiać z czego to wynika :o

musimy zmienić trochę projekt, resztę zmian będziemy wprowadzać na bieżąco podczas budowy.

mam nadzieję, że wątek sie rozkręci i można będzie powymieniać się informacjami :)

Podaj projekt i ceny to cos poradzimy... mam nadzieje :)

W marcu planujemy budowę domu w okolicach Lubiszyna ,szukamy dobrej ekipy do stanu surowego zamkniętego,dom parterowy bez poddasza budowany z betonu komórkowego o pow użytkowej 157 m2, może ktos z was poleciłby nam sprawdzona ekipę .ciekawi mnie jaki byłby koszt robocizny stanu surowego otwartego z dachem.

Witam. Poszukuję namiarów na wykonawców schodów wylewanych i do ocieplenia poddasza metodą tradycyjną ( wełna ) i pianką poliuretanową.

A tak poza tym czy ktoś z Was już może ocieplał poddasze pianką?

Z góry dzięki za informację.

Ps. Namiar na ekipę od tynków gipsowych też pilnie potrzebuję i jak byście orientacyjne ceny podali to będzie super.

Buduję w bliskiej okolicy Zielonej Góry.