kerado28 21.12.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 witam wszytskich mam pytanko czy znacie moze jakas firme , ktora produkuje ogrodzenia betonowe w lubuskim albo w okolicy gorzowa?? oraz jaka polecacie firme z oknami w gorzowie? Czy slyszeliscie moze o oknach z nadbrzeznej -sklep pod niszami? Ogrodzenia betonowe są u Paluszaka w Jeninie. Okna najtańsze w Konsorcjum ADW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.01.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Jesli ktos widzial prosimy o pomoc w imieniu wlascicieli , wysoka nagroda . http://www.facebook.com/events/139417386172272/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpa72 10.01.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witam,proszę wszystkich którzy byli mniej lub bardziej zadowoleni z firm które budowały Wasz wymarzony domek o polecenie, interesuje mnie firma która stawia domy od podstaw(interesuje mnie SSZ), domek będzie budowany w Przylepie, początek planuję na kwiecień 2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 12.01.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Poszukaj kierownika budowy i od niego dowiedz się, która firma dobrze buduje.Sprawdź, aby kierownik miał min. 20 ekip pod sobą. Podjedź na budowę i sam/sama zobaczysz, czy warto. Są także firmy, które się zajmują budową SSO od A do Z wraz z materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanko77 14.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Witam, poszukuję w lubuskim firm, które produkują stropy kanałowe. Mam juz jedną wycenę z Sulechowa (która mnie powaliła z nóg:(, więc może uda mi się znależc coś taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 15.01.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 W Gorzowie na ul. Walczaka.Za Urzędem pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek 96 19.01.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Jeśli chodzi o firmę budowlaną to polecam firmę "Twins". Budują od podstaw pod klucz. Jesteśmy osobiście bardzo zadowoleni z efektów ich pracy. (nr tel. do Pana Pawła 505-511-440. POLECAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpa72 20.01.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Czy ktoś z forumowiczów mógłby podać namiary na sprawdzonego,solidnego kierownika budowy z Zielonej Góry lub bliskiej okolicy, z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniapap 25.01.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Jeśli chodzi o firmę budowlaną to polecam firmę "Twins". Budują od podstaw pod klucz. Jesteśmy osobiście bardzo zadowoleni z efektów ich pracy. (nr tel. do Pana Pawła 505-511-440. POLECAM!!!! Witam! jestem tu nowa. Z mężem planujemy budowe od maja, jesteśmy na etapie projektu domu! Szymku powiedz mi ile wyniósł Cię dach (jaka jest jego powierzchnia?), bo też zastanawiamy sie nad takim tylko przerażają nas koszty jego wykonania. pozdrawiam Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek 96 25.01.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Z mężem planujemy budowe od maja, jesteśmy na etapie projektu domu! Szymku powiedz mi ile wyniósł Cię dach (jaka jest jego powierzchnia?), bo też zastanawiamy sie nad takim tylko przerażają nas koszty jego wykonania. Witam serdecznie. Powierzchnia dachu to 260 m2. Koszty, jakie musieliśmy ponieść to: więżba 9,5 tys. zł + 6,5 tys. zł robocizna, dachówka 23 tys. (firma creaton) + 10 tys. robocizna. Do tego trzeba dodać koszt okien połaciowych 20 tys. Koszty robocizny są oczywiście ruchome, więc nie należy się za bardzo tym sugerować ale cieszę się, że nasz wybór dachu zyskał uznanie. Na żywo wygląda jeszcze ładniej. Witamy w kręgu budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ns 26.01.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Witam Jestem nowa na forum nie buduje (narazie) domku,ale narzeczony obiecał że po słubie będziemy planować Kupilismy poddasze ,a moze inaczej kupiliśmy mieszkanie na poddaszu i dokupilismy strych do adaptacji. No i się zaczeło... Nie sądziłam nigdy że sąsiedzi i ludzie ogólnie mogą być tacy obojętni i nie przejmować się niczym innym niż tylko swoim mieszaniem i niczym pozatym! Jak dokupywalismy strych który chcemy zaadoptowac to wszystko wyglądało ładnie pięknie.Dach ma być robiony ma być wzięty kredyt wszyscy się zgadzają itd. Tylko zgoda to jedno a płacenie na fundusz remontowy to drugie (1zł/m2 TYLKO) no i tak stoi ta nasza ruinka przygotowana do remontu juz projekty porobione ale co zrobić jak dach przecieka i jest w rozsypce? Przyszły mąż nie ma czasu (praca) za bardzo chodzić za tym a jak juz idzie to tylko się na złości i chce to sprzedać! ehh i ahh czasami to myśle że by mogła przyjść taka zawierucha i zabrałą dach to może by ktoś wkońcu zrobił coś z tym wszystkim! No ale od nowego roku zmienił się zarząd w spółdzielni i zaczeli coś działać bo powiedziałam panu prezesowi że zadzwonie do gazety i niech opiszą życie ludzi na poddaszu przy ulicy ... w nowej soli:) No i chyba podziałało bo zwołane zostało zebranie poinformowano ludzi o nakazie wyremontowania dachu i uregulowaniu naleznosci aby móc wziąść kredyt. Tak że prosze was kochani trzymajcie kciuki pozdrawiam i miłego budowania wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniapap 26.01.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Szymku dziekuje Ci bardzo! i dziękuje za powitanie w kręgu budujących, chociaż może bardziej zamierzających się budować ! co do dachu, to nie są to małe pieniądze, ale biorąc pod uwagę jego powierzchnie, to trzeba sie z tym liczyć. pozdrawiam do moni_ns witaj Moniu! jeżeli po ślubie będziecie planować budowe swojego własnego domku, to tak się zastanawiam czy jest sens ładować sie w niemałe koszta,remontować poddasze i jeszcze urzerać się z sąsiadami. Może lepiej od razu pomyślcie o budowie pozdrawiam i życze wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ns 26.01.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No raczej to budowanie to nie bedzie też tak zaraz po ślubie a napewno też postawienie domu troche trwa.Z mieszkaniem na tym poddaszu mamy już praktycznie wszystko załatwione tylko czekamy az zostanie wymieniony den dach.Wtedy wchodzą firmy robią wszystko i mamy swój koncik! Jak by się tak to nie przeciągało to dziś pewnie byśmy już sobie mieszkali:(Narzeczony widział u jakiegoś klienta jak sobie robił poddasze i postanowił tez takie mieć! a że była okazja to kupiliśmy.Plan był taki że zrobimy to mieszkanie i później porozglądamy się za działką ...kupimy... wybierzemy projekt...kupimy itdNo ale życie zweryfikowało,mam nadzieje że wkońcu przyjdzie ta wiadomość że remont dachu potwierdzony i zaklepany!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniapap 27.01.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No raczej to budowanie to nie bedzie też tak zaraz po ślubie a napewno też postawienie domu troche trwa. Z mieszkaniem na tym poddaszu mamy już praktycznie wszystko załatwione tylko czekamy az zostanie wymieniony den dach.Wtedy wchodzą firmy robią wszystko i mamy swój koncik! Jak by się tak to nie przeciągało to dziś pewnie byśmy już sobie mieszkali:( Narzeczony widział u jakiegoś klienta jak sobie robił poddasze i postanowił tez takie mieć! a że była okazja to kupiliśmy. Plan był taki że zrobimy to mieszkanie i później porozglądamy się za działką ...kupimy... wybierzemy projekt...kupimy itd No ale życie zweryfikowało,mam nadzieje że wkońcu przyjdzie ta wiadomość że remont dachu potwierdzony i zaklepany! Pozdrawiam w takim razie życzę powodzenia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ns 27.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 w takim razie życzę powodzenia:bye: I wzajemnie:) A wy się już budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniapap 27.01.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 I wzajemnie:) A wy się już budujecie? jeszcze nie! jesteśmy na etapie papierologii:), a łopate planujemy wbić na przełomie maj-czerwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniapap 30.01.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 mam pytanie do KERADOJAKIŚ CZAS TEMU OGŁASZALIŚCIE SIĘ: "A my możemy zamontować wentylacje mechaniczną, kolektory słoneczne, odkurzacze centralne, pompy ciepła" JESTEŚMY NA ETAPIE PAPIEROLOGII I PLANUJEMY ZAMONTOWAĆ WENTYLACJĘ MECHANICZNĄ, CZY Z TWOJEJ STRONY TO JESZCZE AKTUALNE? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 01.02.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Tak, nadal się takimi rzeczami zajmujemy Przesłałem Ci namiary do nas na email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniapap 08.02.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ooooo, widzę, że wraz z nastaniem mrozów nastała cisza na forum, czyżby wszyscy pozamarzali? powiedzcie mi Kochani z czego budujecie swoje gniazdka, bo na innych forach ilu forumowiczów tyle opinii, jedni chwalą Ytong, inni Silkę, jeszcze inny Porothrm, H+H, a ja już głupieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 09.02.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Na to pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedz.To tak, jakbyś zadała pytanie: "Jaki mam kupić samochód..."W każdym przypadku są za i przeciw - ale decyzja będzie i tak należała do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts