moniapap 10.02.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Na to pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedz. To tak, jakbyś zadała pytanie: "Jaki mam kupić samochód..." W każdym przypadku są za i przeciw - ale decyzja będzie i tak należała do Ciebie. No właśnie obawiałam sie takiej odpowiedzi:) Ale i za nią dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 14.02.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 a z czego planujesz Ty budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniapap 16.02.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 a z czego planujesz Ty budować? z betonu komórkowego H+H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 16.02.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 teraz to wiekszosc buduje z maxa(polotermu) z tego co widze ale jak wszystko ma swoje plusy i minusy.gwozdzia pod obrazek ciezko wbic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanko77 16.02.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 z betonu komórkowego H+H mi w wycenie ytong wyszedl nawet taniej niz h+h, wiec bedzie ytong 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanko77 16.02.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 witam, czy ktoś z szanownego grona szukał moze firmy w lubuskim, która instaluje pompy ciepła? Szukam namiarów na porządnych instalatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 17.02.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 miałem klienta który zakładał pompe w istniejacym juz domQ i tej firmy nie polece:)dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 17.02.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 witam, czy ktoś z szanownego grona szukał moze firmy w lubuskim, która instaluje pompy ciepła? Szukam namiarów na porządnych instalatorów. Zapraszam do kontaktu na priv. W okolicach Gorzowa montowaliśmy pompę ciepła, rekuperację, kolektory słoneczne oraz GWC - jest to dom pokazowy, więc można oglądnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacperek1986 07.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 witam i ja.do lipca zamierzam wystartowac rowniez ze swoja budowa.projek Wykwintny Im Projekty,etap papierologi.poszukuje architekta w celu przystosowania projektu do dzialki i przygotowania kompletu do pozwolenia..no a namiary na dobra ekipe budowlaną to koniecznośc gdyz nie jestesmy z GW...miejsce budowy Wawrów..kazda podpowiedz sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek 96 08.03.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 witaj kacperek1986, wysłałem Ci wiadomość na skrzynkę muratora. Sam buduję teraz dom w Gorzowie i jestem na etapie wykończeniowym. W razie pytań służę pomocą. Proszę tylko powołać się na forum. Numer tel. podałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 11.03.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 WitamMy rozpoczęliśmy naszą budowę 25 lutego koło Zielonej Góry . Budujemy dom wg projektu Jabłoń z niewielkimi przeróbkami. Jesteśmy na etapie izolacji fundamentów, a ściany stawiamy z H+H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek234 13.03.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Chciałbym kupić czarnoziem, czy ma ktoś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 14.03.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam,proszę wszystkich którzy byli mniej lub bardziej zadowoleni z firm które budowały Wasz wymarzony domek o polecenie, interesuje mnie firma która stawia domy od podstaw(interesuje mnie SSZ), domek będzie budowany w Przylepie, początek planuję na kwiecień 2012. Witam My już zaczęliśmy budowę również w Przylepie. Nam firma której zleciliśmy budowę stawia SSO resztę będzie wykańczał mój mąż ma swoją firmę budowlaną. Nie wiem jak oni wyglądają z terminami, ale jeżeli będziesz dalej zainteresowany to się odezwij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpa72 14.03.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dzięki za info "aksuda", firmę już znalazłem, też budują do SSO dalej też sam będe wykańczał (pewnie sam siebie też ).Zaczynam dopiero w połowie czerwca, ekipa nie miała wcześniej wolnego terminu , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 14.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Super powodzenia w budowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanko77 15.03.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 ja tez mam bardzo dobrą ekipę do SSo, ale oddam ich dopiero jak u mnie skończą , wiadomość na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 22.03.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 z tym "własnym" wykańczaniem to naprawdę warto się zastanowić już wielu klientów opowiadało że nigdy by nie popełnili tego błędu. oczywiście wszystko uzależnione od tego jak takie wykończenie miało by wyglądać.nie mówię tu o ludziach co mają firmy budowlane tylko o wykańczaniu po pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 11.04.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 szkoda ,że grupa lubuska jest taka cicha:confused:nasza budowa pomału idzie do przodu, zaczynamy stawiać ściany, mąż przymierza się do kominów oraz szuka najlepszych od więźby czy mu się to uda zobaczymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krukin 13.04.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich serdecznie. Nazywam się Ada i z mężem budujemy się w Deszcznie Jesteśmy na etapie ścian fundamentowych. Mamy ekipę do SSO. Później zamierzamy zatrudniać na każdy etap osobno. Aktualnie poszukuję okien. Marzyliśmy o oknach drewnianych, ale ceny są kosmiczne. Czekamy na wyceny z różnych firm. Może macie namiary na niedrogie okna drewniane? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 13.04.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich serdecznie. Nazywam się Ada i z mężem budujemy się w Deszcznie Jesteśmy na etapie ścian fundamentowych. Mamy ekipę do SSO. Później zamierzamy zatrudniać na każdy etap osobno. Aktualnie poszukuję okien. Marzyliśmy o oknach drewnianych, ale ceny są kosmiczne. Czekamy na wyceny z różnych firm. Może macie namiary na niedrogie okna drewniane? Pozdrawiam serdecznie. Ada uwierz mi nie stać was na "tanie okna" zawsze doradzam klientom aby wybrali 3firmy o podobnej renomie i produkcje... później ocenić każdą z nich i wybrać jedną! tanie drewniane to ja wymieniam na pcv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts