Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam, czy ktoś z szanownego grona :-) szukał moze firmy w lubuskim, która instaluje pompy ciepła? Szukam namiarów na porządnych instalatorów.

Zapraszam do kontaktu na priv.

W okolicach Gorzowa montowaliśmy pompę ciepła, rekuperację, kolektory słoneczne oraz GWC - jest to dom pokazowy, więc można oglądnąć.

• 3 weeks później...

witam i ja.do lipca zamierzam wystartowac rowniez ze swoja budowa.projek Wykwintny Im Projekty,etap papierologi.

poszukuje architekta w celu przystosowania projektu do dzialki i przygotowania kompletu do pozwolenia..no a namiary na dobra ekipe budowlaną to koniecznośc gdyz nie jestesmy z GW...miejsce budowy Wawrów..kazda podpowiedz sie przyda

Witam,proszę wszystkich którzy byli mniej lub bardziej zadowoleni :-) z firm które budowały Wasz wymarzony domek o polecenie, interesuje mnie firma która stawia domy od podstaw(interesuje mnie SSZ), domek będzie budowany w Przylepie, początek planuję na kwiecień 2012.

Witam

My już zaczęliśmy budowę również w Przylepie. Nam firma której zleciliśmy budowę stawia SSO resztę będzie wykańczał mój mąż ma swoją firmę budowlaną. Nie wiem jak oni wyglądają z terminami, ale jeżeli będziesz dalej zainteresowany to się odezwij. :yes:

z tym "własnym" wykańczaniem to naprawdę warto się zastanowić już wielu klientów opowiadało że nigdy by nie popełnili tego błędu. oczywiście wszystko uzależnione od tego jak takie wykończenie miało by wyglądać.nie mówię tu o ludziach co mają firmy budowlane tylko o wykańczaniu po pracy:)

• 3 weeks później...

Witam Wszystkich serdecznie.

Nazywam się Ada i z mężem budujemy się w Deszcznie :)

Jesteśmy na etapie ścian fundamentowych. Mamy ekipę do SSO. Później zamierzamy zatrudniać na każdy etap osobno.

Aktualnie poszukuję okien. Marzyliśmy o oknach drewnianych, ale ceny są kosmiczne. Czekamy na wyceny z różnych firm.

Może macie namiary na niedrogie okna drewniane? Pozdrawiam serdecznie.

Witam Wszystkich serdecznie.

Nazywam się Ada i z mężem budujemy się w Deszcznie :)

Jesteśmy na etapie ścian fundamentowych. Mamy ekipę do SSO. Później zamierzamy zatrudniać na każdy etap osobno.

Aktualnie poszukuję okien. Marzyliśmy o oknach drewnianych, ale ceny są kosmiczne. Czekamy na wyceny z różnych firm.

Może macie namiary na niedrogie okna drewniane? Pozdrawiam serdecznie.

Ada uwierz mi nie stać was na "tanie okna"

zawsze doradzam klientom aby wybrali 3firmy o podobnej renomie i produkcje...

później ocenić każdą z nich i wybrać jedną!

tanie drewniane to ja wymieniam na pcv:)