Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

Pogoda się zrobiła ładniejsza i nasza budowa pnie się w górę . Firma przygotowuje się do wylania stropu i tarasu a my z mężem jesteśmy na etapie poszukiwania więźby dachowej . Czekamy na wyceny.:confused: . Dachówka wstępnie wybrana w poniedziałek jedziemy zamawiać. Mam nadzieje ,że nasze plany z położeniem dachu do końca maja jest realnym terminem, zobaczymy:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich.

Budujemy dom w Słubicach. Aktualnie czekamy na okna. Czy możecie polecić dobrą i niedrogą ekipę do tynków wewnętrznych, chcieliśmy cementowo-wapienne ale jedna z firm słubickich wyceniła nam 30zł/m co dało 15.900 zł, a gipsowe 11.000zł.

Może jeszcze jakieś namiary na dobrego elektryka?

Dziękuję

• 4 weeks później...
Pogoda się zrobiła ładniejsza i nasza budowa pnie się w górę . Firma przygotowuje się do wylania stropu i tarasu a my z mężem jesteśmy na etapie poszukiwania więźby dachowej . Czekamy na wyceny.:confused: . Dachówka wstępnie wybrana w poniedziałek jedziemy zamawiać. Mam nadzieje ,że nasze plany z położeniem dachu do końca maja jest realnym terminem, zobaczymy:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

jaką dachówkę wybraliście?

co do ekipy od więźby dachowej to mogę Ci polecić tą, która u nas robiła - dobrzy fachowcy, po nich wszedł również fachura od układania dachu - jak coś to namiary na prv mogę podać :D

pozdrawiam i powodzenia życzę przy budowie :D

Witam Wszystkich serdecznie.

Nazywam się Ada i z mężem budujemy się w Deszcznie :)

Jesteśmy na etapie ścian fundamentowych. Mamy ekipę do SSO. Później zamierzamy zatrudniać na każdy etap osobno.

Aktualnie poszukuję okien. Marzyliśmy o oknach drewnianych, ale ceny są kosmiczne. Czekamy na wyceny z różnych firm.

Może macie namiary na niedrogie okna drewniane? Pozdrawiam serdecznie.

my wstawialiśmy z firmy POZ-BUD drewniane, no drogie może trochę ale cudne są :/

jaką dachówkę wybraliście?

co do ekipy od więźby dachowej to mogę Ci polecić tą, która u nas robiła - dobrzy fachowcy, po nich wszedł również fachura od układania dachu - jak coś to namiary na prv mogę podać :D

pozdrawiam i powodzenia życzę przy budowie :D

Dzięki ekipę już mamy wybraną , w tej chwili czekamy na więźbę i dachówkę , zamówiliśmy cereaton premion czarną matową angobowaną :)

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam:)

Papiery o pozowolenie złożone u architekta, adaptacja i czas ruszać:)

Planujemy rozpoczać budowę z Nowym Rokiem i rozglądam się za ekipą do SSO.

Bardzo proszę o namiary na sprawdzonych wykonawców.

Bardzo dziękuję z góry

Pozdrawiam

Paweł

a gdzie planujecie się budować?

bardzo ładnie prezentująca się budowa,czyściutko dokładnie takie lubimy:)

Dzięki Witek86 porządek na budowie to zasługa mojego męża sam tego pilnuje ale przede wszystkim gonił firmy stawiające nasz dom a ja jak tylko pojawiałam się na budowie to co musiałam robić? No tak szczota i zamiatamy :)